Reklama

Reklama

Terminator Genisys

  • USA Terminator Genisys (více)
Trailer 1

Budoucnost je temná. Soudný den v devadesátých letech minulého století zlikvidoval polovinu lidstva a ti, kdo přežili, se od té doby snaží marně vzdorovat počítačovému systému Skynet. Nejsilnější hnutí odporu se zformovalo kolem Johna Connora (Jason Clarke), jenž pro Skynet představuje největší hrozbu. Problém má vyřešit Terminátor, stroj na zabíjení s lidskými rysy (Arnold Schwarzenegger), kterého Skynet vyšle do minulosti, aby zabil Connorovu matku Sáru (Emilia Clarke) dřív, než svého syna stihne počít. Jenže i lidští rebelové mají přístupu ke stroji času a za Sárou pošlou vojáka Kylea Reese (Jai Courtney), aby ji pro změnu chránil před Terminátorem. Až do tohoto okamžiku se výše uvedený popis shoduje s dějem prvního dílu. Návratem do roku 1984 však dochází k zásadnímu bodu obratu. Kyle Reese zjišťuje, že Sára není bezbranná a vyděšená servírka, ale pořádná ranařka, kterou žádný Terminátor nemůže vyděsit, zvlášť když jí jeden takový stroj už pár let dělá společníka a ochránce. Jenže tahle zdánlivá výhoda může být k ničemu, protože Skynet má „prsty" všude a rozhodně chce zabránit tomu, aby tahle nesourodá trojice namalovala lidstvu růžovou budoucnost. (Cinemart)

(více)

Diskuze

Deryll

Deryll (hodnocení, recenze)

Kurva tak uz si dejte pusu a reknete si sve ano...fakt jak gay par po 20 letech.....

na příspěvěk reagoval Segrestor

Uživatel Segrestor smazal svůj příspěvek.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

to téma je stejně parádní, paralelní svět, cestování časem, měnění událostí, boží 

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

ywo666

Tak to je rozumný názor. Souhlasím. Ohledně toho příběhu je myslím lepší začít odznova. Než na předchozí díly vršit další nelogičnosti.

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Súhlasím, vďaka tej scéne, považujem trailer za dobrý. A chvalabohu nemám problém ani s Courtneyom a Clarkovcami. Pre mňa je obsadenie dosť v pohode. Verím, že to bude na úrovni trojky. Čo je presne to, čo od filmu očakávam. A páči sa mi aj nápad ako vysvetlili starého Arnieho. Proste film si zatiaľ splňuje svoje a neviem, čo viac by sme mali chcieť.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1, m.a.t.o.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lacike

Tak to natočte sami a uvidíme jestli to dopadne líp. teda nesmí vám do toho začít fušovat korbáčik22 to by byl průser :-)

j.linhi

j.linhi (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

tak ja zatim jsem trochu zdrženlivej.... zatim to vypadá že by to nemusela bejt uplná sračka ( až na to že tam hraje Jai), vzheldem k tomu že se rozhodli překopat původní filmy, ale nebudu tvrdit že to bude kulervoucí dokud neuvidim víc, nejlépe celej film

Deryll

Deryll (hodnocení, recenze)

Nikdy by me nenapadlo ze pojedu na stejne vlne jako Waco...ale stalo se:) hell yah bro..

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Tak já to zopakuji pro ty co nerozuměli. Terminátora je z toho cítit víc než z celýho Salvation. Jak už jsem tu psal kdysi není Arnold není Terminátor. Já si ten trailer začal pouštět furt dokola a mám čím dál tím větší pocit, že to bude námrd. A z tý scény kdy Arnie potká svoje mladší já a z typicky nesmlouvavým výrazem zahlásí : čekal jsem na tebe, začínám pěkně uchcávat.

na příspěvěk reagoval Lacike, j.linhi, ywo666

Deryll

Deryll (hodnocení, recenze)

Jo je to moje smula...samozrejme... Proto vim ze tohle bude tak o 3lvl vejs:)

na příspěvěk reagoval Lacike

Šimpy

Šimpy (hodnocení, recenze)

Yangus

V podstatě úplně před první...Terminátor zachrání Saru, když je jí devět a zůstane s ní celou dobu, takže ji vycvičí a sám pak zastaví T-800 z jedničky...

Yangus

Yangus (hodnocení, recenze)

mám v tom hokej, Vracejí se dějově před jaký díl? Děkuji za osvětlení.

na příspěvěk reagoval Šimpy

Deryll

Deryll (hodnocení, recenze)

Lacike:akcni sceny tam bylu super? Famozni triky?? Ale notak:) me se z toho filmu vybavi vzdy jen jedna dobra scena a to na zacatku s padem vrtulniku...jinak....

na příspěvěk reagoval Lacike

Uživatel CANNIBAL smazal svůj příspěvek.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

m.a.t.o.

Podla mna je to skvely akcny sci-fi vyplach. Akcne sceny tam su super, triky famozne, postavy mi boli sympaticke. Proste nemam jediny dovod preco by sa mi ten film nemal pacit.

na příspěvěk reagoval m.a.t.o.

Wiikii

Wiikii (hodnocení, recenze)

Šimpy

Jo, asi bych byl dost vybíravý na post Johna, ale s tím, že Jason Clarke je horší volba to s tebou souhlasím. .. Jde i o to jak ho bude chtít Taylor vykreslit, což by už dost mohlo přetvořil představy o Terminátorovi jako filmu.

Wiikii

Wiikii (hodnocení, recenze)

Šimpy

To vážně, tak toho přetvořili k nepoznání a zároveň i k horšímu, mě se zdá, že by to potřebovalo nějakou lepší tvář, ze které sálá to vůdcovství, tohle až na ty jizvy není ono ...

na příspěvěk reagoval Šimpy

Související novinky

Miguel Sapochnik opouští Rod draka

Miguel Sapochnik opouští Rod draka

01.09.2022

Režisér Miguel Sapochnik, mimo jiné tvůrce nejlépe hodnocených epizod Hry o trůny, se původně do světa Západozemí vracet nechtěl. Museli ho nakonec přemlouvat scenárista Ryan Condal a autor předlohy… (více)

Terminátor v kinech narazil

Terminátor v kinech narazil

03.11.2019

Den zúčtování je tady a Terminátorovi k vítězství tentokrát nepomůže ani Sarah Connor. A byť nemám nejmenší tušení, jestli ta věta ve skutečnosti dává smysl, protože tahle značka upřímně nikdy nebyla… (více)

Prequel Sopránových se hýbe kupředu

Prequel Sopránových se hýbe kupředu

05.07.2018

Fanoušci kultovního seriálu Rodina Sopránů mohou být klidní. Tedy, jak se to vezme. Prequelový film o mafiánské rodině v čele se zesnulým Jamesem Gandolfinim (Pravdivá romance, 8 MM) se po rocích… (více)

Terminátor po mexicku?

Terminátor po mexicku?

22.11.2017

Tim Miller (Deadpool) se chystá režírovat nového Terminátora v produkci Jamese Camerona. Zapomeňte na Salvation a Genisys, jež se ukázaly být slepými uličkami. "Šestka" se vydá vlastní cestou a… (více)

Reklama

Reklama