Reklama

Reklama

Terminator Genisys

  • USA Terminator Genisys (více)
Trailer 2

Budoucnost je temná. Soudný den v devadesátých letech minulého století zlikvidoval polovinu lidstva a ti, kdo přežili, se od té doby snaží marně vzdorovat počítačovému systému Skynet. Nejsilnější hnutí odporu se zformovalo kolem Johna Connora (Jason Clarke), jenž pro Skynet představuje největší hrozbu. Problém má vyřešit Terminátor, stroj na zabíjení s lidskými rysy (Arnold Schwarzenegger), kterého Skynet vyšle do minulosti, aby zabil Connorovu matku Sáru (Emilia Clarke) dřív, než svého syna stihne počít. Jenže i lidští rebelové mají přístupu ke stroji času a za Sárou pošlou vojáka Kylea Reese (Jai Courtney), aby ji pro změnu chránil před Terminátorem. Až do tohoto okamžiku se výše uvedený popis shoduje s dějem prvního dílu. Návratem do roku 1984 však dochází k zásadnímu bodu obratu. Kyle Reese zjišťuje, že Sára není bezbranná a vyděšená servírka, ale pořádná ranařka, kterou žádný Terminátor nemůže vyděsit, zvlášť když jí jeden takový stroj už pár let dělá společníka a ochránce. Jenže tahle zdánlivá výhoda může být k ničemu, protože Skynet má „prsty" všude a rozhodně chce zabránit tomu, aby tahle nesourodá trojice namalovala lidstvu růžovou budoucnost. (Cinemart)

(více)

Diskuze

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

Ouwen

ak chces silnu depresiu, kukni ceskoslovensky Prodavac Humoru. da sa to stiahnut v pohode, ciry brutal .....

na příspěvěk reagoval Ouwen

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Martin741

to se dá argumentovat tak, že je to cizí planeta a chodí tam všechny přírodní podmínky jinak. mne spíš nasrala demence těch postav.

na příspěvěk reagoval Martin741

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

ywo666

ale taky to ber tak, že já lidi skoro vůbec rád nemám a když například v rampage týpek střílel do lidí, bylo mi to lhostejný, spíš jsem se soucítil s hlavní postavou

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

ywo666

odkdy mají filmy odpovídat realitě? ale jinak máš pravdu, dokonale lidi ničí přírodu. řekni ti to takhle, až lidi obsadí v budoucnu nějakou planetu (pokud se to povede) tak časem zničíme i tu další planetu :-))))

a né že ještě svedu vinu na přírodu, ty dialogy psal retard. a drsný :-D já u toho plakal smíchem a kroutil hlavou. Nastup do tý lodě!! Nééé, ona ho smete vlna, protože ten idiot chtěl bejt hrdina. To je klišé na xkrát. A ohledně emocí, je to na sílu tlačený. Ten film má happyend, proč sakra? Hvězdu bych dal, kdyby to mělo lepší konec. A jako já očekával inteligentní dialogy plné zajímavosti, né dialogy opět plné klišé a sobeckýho egoismu. Viděl jsem x lepších filmů s pořádnou myšlenkou a nikdy se nedostanou do popředí. Viz John Doe ;)

na příspěvěk reagoval Martin741, ywo666

j.linhi

j.linhi (hodnocení, recenze)

Ouwen

mě v interstellaru nejvíc dostal ten konec s tou knihovnou... celej film byl dost dobrej, ale ten konec... to byla hodně velká ptákovina!

Uživatel TheDarKnig smazal svůj příspěvek.

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Ouwen

Ale chuja dreveného. Ani trochu to nie je pre deti. Celý film je nenápadne drsný. Dialógy sú adekvátne tomu v akom svete sa to odhráva. Nechápem, čo sa ti na tom nezdá? Nie je to pravda? Však to presne pasuje do filmu. Ale uznávam. Film ma bavil kvôli napínavých scénam, vizuálu a parádnej hudbe. Hlavne v strede. Začiatok ma nebavil. Ale strednú časť som myslel, že ani neprežijem. A neviem ako si prišiel na umelé emócie. Oskaroví herci + Nolan + vygradovaný hudobný podmaz. Videl som tam všetko len nie umelé emócie. Rovno si mohol napísať, že ťa sci fi, kde je málo akcie nezaujíma a nie si vymýšlať čudné dôvody. Lebo napriek tomu, že to je blockbuster, rozhodne to nie je film pre každého.

na příspěvěk reagoval Ouwen, Ouwen

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

ywo666

Jak to souvisí s tím, co jsem ti sakra napsal? :D

Vnímal jsi vůbec ty dialogy, nebo ses nažral efektů jako 80% lidí u Avataru? Ten film je hloupej v dialozích, není to vůbec dospělé, je to umělé. A na sílu tlačené emoce

na příspěvěk reagoval Gladiator15, Martin741

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Ja som si to pomylil s Inception :) ... Interstellar suhlasim... v ramci svojho zanru je to dobre. Mne ale na tom strasne vadila dlzka... keby to bolo kratsie, tak dam hodnotenie vacsie.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Ouwen

Tak to, že sneť bude problém v budúcnosti sa počíta. A cestovanie červími dierami čerpal Nolan z vedeckých textov. Je to blockbuster. Ak niekto čakal iba rovnice a poučky mal si pustiť dokument. Ale nazývať film film hlúpym je hlúpe. Je to asi 1000X reálnejšie ako väčšina sci fi.

na příspěvěk reagoval Ouwen

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

stuntmanMIKE

Mně se to třeba dost líbilo, ale problém je podle mě v hodnocení. Já tomu dám klidně 100%, protože to je dle mýho bezchybná ukázka žánru. Jenže díky tomu se ten film vyšplhá mězi řekněme 50 nejlepších. Plno kladných hodnocení způsobí nadhodnocení a od lidí nesmyslně vysoký očekávání. Je Batman od Nolana dobrej film? Jo. Ale že by to byl jeden z nejlepších filmů? No to ani náhodou:)

na příspěvěk reagoval luka4615, stuntmanMIKE

Související novinky

Miguel Sapochnik opouští Rod draka

Miguel Sapochnik opouští Rod draka

01.09.2022

Režisér Miguel Sapochnik, mimo jiné tvůrce nejlépe hodnocených epizod Hry o trůny, se původně do světa Západozemí vracet nechtěl. Museli ho nakonec přemlouvat scenárista Ryan Condal a autor předlohy… (více)

Terminátor v kinech narazil

Terminátor v kinech narazil

03.11.2019

Den zúčtování je tady a Terminátorovi k vítězství tentokrát nepomůže ani Sarah Connor. A byť nemám nejmenší tušení, jestli ta věta ve skutečnosti dává smysl, protože tahle značka upřímně nikdy nebyla… (více)

Prequel Sopránových se hýbe kupředu

Prequel Sopránových se hýbe kupředu

05.07.2018

Fanoušci kultovního seriálu Rodina Sopránů mohou být klidní. Tedy, jak se to vezme. Prequelový film o mafiánské rodině v čele se zesnulým Jamesem Gandolfinim (Pravdivá romance, 8 MM) se po rocích… (více)

Terminátor po mexicku?

Terminátor po mexicku?

22.11.2017

Tim Miller (Deadpool) se chystá režírovat nového Terminátora v produkci Jamese Camerona. Zapomeňte na Salvation a Genisys, jež se ukázaly být slepými uličkami. "Šestka" se vydá vlastní cestou a… (více)

Reklama

Reklama