Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Beth (Jaime King) chce spolu s manželem (Frank Grillo) oslavit nastěhování se do nového domu, který před pár měsíci vydražili, a tak uspořádají pro pár přátel večírek. Oslavy netrvají dlouho a na prahu nově zrekonstruovaného domu se objevují jeho původní a ne zrovna spořádaní obyvatelé, kteří vůbec netušili, že přišli o svůj domov. Když na sebe obě skupiny nevyhnutelně narazí, začíná nepředstavitelný teror.... (Krouťák)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (283)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Zdánlivě nic nového pod sluncem. Banda kriminálníků obsadí dům, jehož obyvatelé si vezme coby rukojmí a snaží z nich dostat peníze, pomocí nichž by mohli překročit hranice. Jenže tenhle film má neustálé tempo, pořád se něco děje, psychologické roviny se střídají s těmi brutálními a funguje i napětí. Casting vyšel na výbornou a dominuje psychopatická Rebecca De Mornay v roli Mámy. A konec? Naprosto perfektní a i přes avizovaný začátek naprosto překvapivý. Alespoň pro mě. 90% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Kurv.........a !!!! Tak toto bola pecka. Ak sa aspoň trošku viete vcítiť do situácie našich hrdinov tak dostanete presne to co chcete. Ja som mal chuť zabíjať ešte len sa tam pani matka objavila. Pripomínala mi vychovávateľku zo škôlky ktorá ma neustále nútila jest mliekovú polievku. Komu sa páčil film LAST HOUSE ON THE LEFT alebo nemenej slávny I SPIT ON YOUR GRAVE, určite si príde na svoje. Celý film budete držať palce partii, ktorá je pod tlakom psychicky narušenej rodinky. Nemenej narušenej ako v seriály Tisíc a jedna noc. ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Mazec!!!!! Na Amíky fakt super!!! Film nehraje na gore, krev a znásilňovačky. Ale na šílenej psychickej tlak na oběti, který nemají skoro celou stopáž filmu žádnou šanci, psychickou manipulaci, naprostou nepředvídatelnost a šílený násilí, kdy se tam po baráku řežou všichni hlava nehlava vším, co je po ruce. Obě strany padají jak mouchy po dešti, člověk vůbec netuší, kdo přežije a kdo ne. Parááda!! Excelentní explo-thriller!! Perfektní herecký výkony, úžasný hudební doprovod!! S původní "Troma-verzí" (1980) to moc společného samozřejmě nemá.... ()

teutates 

všechny recenze uživatele

"Maminčin mazánek" je pojem, ktorý mi začína naháňať strach. To aby si štyria dospelí chlapy neporadili s dvoma "mazánkami", ktorí tam mávajú pištoľkami ako mali haranti na piesku. Nepočítam ženy, ktoré mali viac odvahy ako všetci haranti dokopy. A pozor jedna, tzv. "matka" ta mala gule! Narobila toľko škody ako japonské tsunamy (hej fakt). Opäť sa mi dostal do rúk jeden z tých nelogických hnusov, kde partia "kamarátov" nechá zo sebou vyjebávať a keď už matka pritlačí na pilu tak, že sa to nedá vydržať začnú konať. Nie, mne sa to nepáčilo aaa to celé rozuzlenie?! poteš košte... dal boh, že som originál nevidel a remake stál taktiež za hov**. 3/10 ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Docela ujetý film z kategorie home invasion. Rodina zlodějů vtrhne do domu, kde kdysi bydleli. V něm už ale bydlí někdo jiný a mají tam sešlost. Hned jsou samozřejmě spoutáni a začíná peklo. Rodina hledá peníze a potřebuje se dostat pryč. Postupně se snaží štvát obyvatele proti sobě začne je zabíjet. Ve městě zároveň řádí tornádo, takže pomoc je v nedohlednu. Podaří se někomu dostat ze spárů této šílené rodiny? Hlavně teda jejich matka je nejvíc narušená. Hraje tam pár známých herců. "Jsem těhotná!" ()

Galerie (7)

Zajímavosti (7)

  • Jaime King si počas tretieho dňa nakrúcania zlomila kostrč. (U_S_O)
  • Režisér Bousman uviedol, že film ešte zahŕňal 20-minútovú scénu, ktorú z filmu vystrihol, pretože mu nesadla do celého toku filmu. Ako však tvrdí, bola to najlepšia a jeho obľúbená scéna. (Arsenal83)

Reklama

Reklama