Reklama

Reklama

Grotesque

Obsahy(1)

"Vzrušuješ mě, rozřežu Tě na kousky." Mladý unesený pár se vzbudí ve strašidelném sklepení, svázaný a skalpovaný. Dlouhé a šílené mučení právě začalo. Po Saw a Kostce se zrodil nejkrutější japonský horor. (MIDO FILM)

Recenze (288)

misterz 

všechny recenze uživatele

Krvák je to fakt dobrý. Nie nadarmo sa hovorí, že Japonci boli cez vojnu najkrutejší v mučení. Veľa vojakov sa radšej rýchlo zastrelilo akoby riskovali japonské zajatie. Pôvodne som chcel dať štyri hviezdy, na plný počet to nemá, pretože je tu hrozne veľa nudných pasáží, ale koniec ma totálne sklamal. Ten urobil z filmu iba rozprávkovú, nereálnu frašku. Pochopil by som to v hororovej komédii, kde by sa to aj celkom hodilo (napríklad v Apokalypse v Hollywoodu je niečo podobné), ale tu to vyznelo veľmi trápne a pokazilo to celý film. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Neskutečné, neuvěřitelné. Tohle že je žánr film? Tohle se natočilo? Já se nacházím asi v jiné době. Film, kde vidíte od začátku do konce jen mučení a nic mezítím, tu snad ještě nebyl. Je to totální psycho a kdo neviděl, tak neuvěří. Hodnotit zde herecké výkony je asi trochu mimo mísu, protože já si postupem času začínám myslet, že to nemohlo být ani "hrané". Hodnocení záleží na vkusu každého z nás. ()

Reklama

matestlust 

všechny recenze uživatele

Klasický exploitation,tentokrát od ne moc zaběhlých japonských tvůrců.Je pravda že lecos od svých asijských(čínských)bratrů odkoukali,ale i tak se stále mají co učit.Ultra brutální násilí a velmi realistické efekty nemění nic na tom,že do špiček žánru mají ještě hodně daleko.I tak ale celkem milé překvapení a udivení,že už i takovýhle film si koupíte za padesát korun v trafice... ()

Snorlax odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden japonský magor si rád hraje s nářadím značky Makita. Makiťácký product placement je z celého filmu to nejzdařilejší. Mezi neskutečně tupou nudou občas probleskne soft porno pro začínající sadisty a kolem toho se odvíjí předvídatelný děj. Tento film mohu doporučit všem, kteří chtějí točit horor a potřebují se podívat na všechny chyby, jichž by se mohli dopustit na jednom místě. Z tohoto úhlu pohledu se jedná o vynikající snímek. ()

kagemush 

všechny recenze uživatele

Ve třicátých letech měli cenzoři docela problém,když se filmovému gangsterovi po ráně pěstí,třeba od neúplatného policisty, zpustila z nosu červená. Jakože tohle už je brutální,fuj.(prý i Hitchcock natočil Psycho černobíle,aby scéna ve sprše nevyzněla tak krvavě,ale třeba to jsou jen drby).Kdyby se pánové cenzoři dožili tady toho,asi by už nikdy neměli problémy s tuhou stolicí. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (6)

  • Ve filmu hrají pouze tři lidé. (uprchlice)
  • Distributoři tohoto filmu doufali, že snímku bude udělen status 18+ z důvodu mučení typu vypichování očí apod. Avšak britská společnost udělující tyto statusy odmítla film s tím, že je sadistický až příliš, což by mohlo mít za následek psychickou újmu diváků. To prakticky znamenalo, že distribuce tohoto filmu je nelegální. (Bossi123)
  • Skoro celý film se odehrává ve strašidelném sklepení. (Yoshimitsu)

Reklama

Reklama