Reklama

Reklama

Grotesque

Obsahy(1)

"Vzrušuješ mě, rozřežu Tě na kousky." Mladý unesený pár se vzbudí ve strašidelném sklepení, svázaný a skalpovaný. Dlouhé a šílené mučení právě začalo. Po Saw a Kostce se zrodil nejkrutější japonský horor. (MIDO FILM)

Recenze (288)

Vančura odpad!

všechny recenze uživatele

Stupidní sračka, která je filmařsky zcela nicotná. Lidi, kteří takové filmy přivádí na svět, nejsou podle mě normální (to samé podle mě platí o těch, komu se líbí na to koukat - přitom kdybyste je postavili ke klasické české zabijačce, tak to s nimi určitě sekne). Dementní zvrácenost, kterou si někdo realizoval svoje úchylné fantazie, a neměl k tomu ani dost kuráže, aby v tom filmu skutečně něco ukázal nebo si dal aspoň záležet, aby to vypadalo realisticky - celá ta řezničina působí strašně fušérsky, protože kamera v klíčových momentech uhne nebo zabírá něco jiného, a když už je tam něco vidět, tak je to udělané tak amatérsky nevěrohodně, až je to k smíchu. Čistý odpad. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Neskutečné, neuvěřitelné. Tohle že je žánr film? Tohle se natočilo? Já se nacházím asi v jiné době. Film, kde vidíte od začátku do konce jen mučení a nic mezítím, tu snad ještě nebyl. Je to totální psycho a kdo neviděl, tak neuvěří. Hodnotit zde herecké výkony je asi trochu mimo mísu, protože já si postupem času začínám myslet, že to nemohlo být ani "hrané". Hodnocení záleží na vkusu každého z nás. ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

I když jsem prase, tak toto bylo i na mě moc silné kafe. Plno nechutných scén, u kterých opravdu lezl mráz po zádech. Tento film je takřka o ničem. Nemá žádný děj, příběh a ani pořádné napětí. Jde jen o samou brutalitu a mučení. Kdyby nebyly scény s mučením docela slušně zpracované, tak je to jasný odpad. Přemýšlel jsem o 4* do té doby než přišla trapná část u konce. Hlavní hrdinka psychopatovi nadává, že smrdí apod. to mi přišlo ujeté a vůbec nehodící. Po sléze useknutá hlava, která letí a kousne psychopata do krku. Nebýt těchto hovadin na konci, mohl to být víc než průměrný horor.. 5/10 = 55% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Grotesque ač jsem od něho moc nečekal tak přesto mě v jedný věci zklamal, a to v brutalitě. Je pravda že pár scén ujde ale čekal jsem větší maso, to samé proč to je takové nedodělané? Vrah je nesympatický, nebo spíše mi nedošlo co a proč. Oběti mi byly ukradené a celkově to je takové průměrné. Ale vyloženě špatné to nebylo. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem větší průšvih, Grotesque si svým bizarním černohumorným pojetím získalo mé sympatie, přestože jsem se u jeho sledování cítil dost provinile, zhnuseně a vyumělkovaně. Brutalita realistická, motivy zmagořelého psychopata se dají pochopit, přijmete-li skutečnost, že podobní sadisté na světě opravdu existují, a také psychologický nátlak na hlavní protagonisty funguje obstojně, i když je děj hodně předvídatelný. Velice srandovní konec tomu dost ubližuje, ale slabé tři tentokrát přece udělím... ()

Galerie (5)

Zajímavosti (6)

  • Ve filmu hrají pouze tři lidé. (uprchlice)
  • Distributoři tohoto filmu doufali, že snímku bude udělen status 18+ z důvodu mučení typu vypichování očí apod. Avšak britská společnost udělující tyto statusy odmítla film s tím, že je sadistický až příliš, což by mohlo mít za následek psychickou újmu diváků. To prakticky znamenalo, že distribuce tohoto filmu je nelegální. (Bossi123)
  • Sadista používá řetězovou pilu značky Makita. (Yoshimitsu)

Reklama

Reklama