Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americké sugestivní psychologické drama o lásce, alkoholu a zmařeném životě, natočené podle autobiografické předlohy Johna OBriena. Je to hluboký a citlivý příběh osamělého scenáristy Bena, kterého opustila žena a jeho postavení v Hollywoodu je též na vážkách. Ben se snaží zapomenout. Utíká do blyštivého světa Las Vegas a do alkoholu. Atraktivní Sera s ním prožije fantastickou noc a snaží se ho dostat z alkoholické závislosti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (580)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Neviem či sa to niekedy stane, že si niekto prečíta tento komentár, kto už videl seriál The Boys (2019) a bol rovnako ako ja hotový zo sexi Elisabeth Shue, ale ak áno, tak táto snímka je pre neho povinnosť. Je tu s ňou jedna poriadne horúca scéna. Inak musím napísať, že snímka mala jeden poriadny handicap ale zvládla ho. Mám na mysli, že nieje 2x príjemné dívať sa 111 minút na nechutného alkoholika, ktorému z ľútosti prajete rýchlu smrť a tiež nemáte chuť sledovať život šlapky i keď pekelne sexi šlapky. Treba ale uznať, že im fandíte a že im to celkom pristane. Na druhej strane vám ale navodia dosť depresívnu náladu. Keď sa nad tým ale zamyslíte, tak ak vám snímka navodí takýto pocit, tak asi na nej niečo je. Asi je to úspech, ak sa vám snímka vryje pod kožu. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdička za snahu Brita natočit s Američany neamerický film. Nepovedlo se. Opět vzniklo cosi, co chce předstírat umění tím, že unudí diváka k smrti. U Cage jsem zvyklá na jeho práci dle sinusoidy, tentokrát byl hodně dole. Ale ono je to celkem jedno, celý film naprosto nefunguje, vůbec mě nezaujal ani problém třesoucích se rukou vychlastaného blba, který si nabrnknul holku z ulice, ani její problémy s pasákem. ()

Reklama

Hild 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, na mě to až tak nezapůsobilo. Možná jsem se na to dívala ve špatnou dobu. Pěkný film s nejlepším hereckým výkonem Nicolase Cage, přesto jsem to čekala daleko depresivnější a silnější po všech těch komentářích tady. To bude asi ten problém, možná jsem od filmu čekala až příliš mnoho. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

nemyslím si, že je to životná rola nicolasa cagea - aj keď hral dobre. možno dokonca na svoje pomery výborne. a shue bola krásna. film to nie je nejaký geniálny, ale má svoju zvláštnu silu, ktorou vie zaujať. je to trochu depka a rozhodne dobrá protialkoholická "kúra". mierny chlad, ktorý možno cítiť z môjho komentára, je asi spôsobený tým, že som sa na tento film veľmi tešil a dosť dlhý čas som do neho vkladal moje nádeje a nároky. ale barfly a trees lounge - i keď tam téma alkoholizmu nie je až tak primárna, ako tu, sú predsa len lepšie filmy. nejakým spôsobom sa mi zdá, že L.L.V. je viac filmom o elisabeth shue. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Mike Figgis .. Depkoidní, romanticky nasládlé drama dvou zoufalců a životních ztroskotanců. Nicolas Cage i málo známá (ovšem moc krásná) Elisabeth Shue předvádí excelentní herecké výkony, ale v celku není moc co obdivovat. Snad jen exnutí půllitrovky tvrdého alkoholu by bylo obdivuhodné, kdyby to nebylo ve filmu.. In vino veritas. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (22)

  • Mike Figgis nejen že složil hudbu k filmu, ale také nahrál trumpetu a klavír na soundtrack. (CliffLee)
  • Autor předlohy John O'Brien spáchal dva týdny po začátku natáčení sebevraždu. Mike Figgis chtěl poté projekt přerušit, ale nakonec usoudil, že film bude dobrá památka na O'Briena. (CliffLee)
  • V jedné z prvních scén mají v restauraci dva filmoví producenti (možná agenti) schůzku se dvěma herečkami. Jednu z nich hraje Emily Procter, která říká repliku: "Nejlepší na tom filmu bylo, že jsme se naučily se zbraněmi." O pár let později si zahrála balističku v seriálu Kriminálka Miami. (Satan)

Související novinky

Úmrtí herce Juliana Sandse bylo potvrzeno

Úmrtí herce Juliana Sandse bylo potvrzeno

28.06.2023

Britský herec Julian Sands byl od 13. ledna tohoto roku veden jako nezvěstný poté, co se vypravil na turistickou trasu zasněženými horami v oblasti Baldy Bowl přibližně 45 mil na východ od města Los… (více)

Will Smith: Smrt na dosah?

Will Smith: Smrt na dosah?

13.09.2007

Nelekejte se, nejúspěšnější černošský herec současnosti si nevzal příklad z Owena Wilsona a nepokusil se o sebevraždu. Ačkoli jeho nový projekt má s touhle nedávnou náplní bulvárního zpravodajství… (více)

Reklama

Reklama