Reklama

Reklama

Dokonalé repliky

  • USA Replicas (více)
Trailer 2

Neurovědec William Foster (Keanu Reeves) je už jen krok k tomu, aby přenesl lidské vědomí do počítače, když se mu náhle život zcela zhroutí. Jeho žena a děti tragicky zahynou při autonehodě. V zoufalé snaze přivést je znovu k životu, přemluví William svého kolegu (Thomas Middleditch), aby jejich těla tajně naklonovali a vytvořili dokonalé repliky. William ovšem záhy čelí Sophiině volbě – musí rozhodnout, kteří tři z jeho nejbližších budou žít dál. Všichni čtyři totiž naklonovaní být nemohou... (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (136)

hous.enka 

všechny recenze uživatele

První polovina filmu je skvělá. Baví mě tyhle robo věci a otázka etiky. Jenže jakmile se věci pohnou o sedmnáct dnů, je to taková bláznivá akční jízda a já vlastně nevím, co si o Dokonalých replikách myslet. Koukatelné to rozhodně je, Keanu je boží snad v každé své roli a i ostatní herci jsou fajn. Jak říkám: kdyby tam pak nebyla ta honička, hodnotila bych to líp. Nebo kdyby tam nebylo to etické dilema, zda klonovat a koho. Takhle film zůstal napůl cesty. ()

xzajox 

všechny recenze uživatele

Už od začiatku som vedel, že viac ako dve hviezdy tomu nedám. Začiatok gýčovitý, trápne účelový, absolútne neprirodzený a teda som mu neveril. Čo nasledovalo ma takmer donútilo film nedopozerať. Logické chyby, zbytočné scény (WTF, scény so sledovaním a resuscitátorom na klinike). Ale aby som len nekritizoval, základná idea je ok, aj keď nie úplne originál. Posledná časť filmu sa už celkom dala a herci mi ani trochu nevadili, ale to je asi všetko. Scénár je asi najväčšou slabinou, bol odfláknutý. Idem si nakrémovať čelo, lebo ho mám po tomto snímku riadne oplieskané dlaňou. Za mňa 38% - 2* ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Skvělý koncept, hrozně špatná exekuce. První čtvrtina by dějově vycházela fajn - šílený vědec, nehoda, rozhodnutí vytvořit klony ztracené rodiny, s jejichž vzpomínkami si pohraje, aby zapadly do nového života. Ale pak to přišlo. Namísto možného dobrého dramatu, které by zkoumalo postupné začlenění klonů do společnosti, kdy by si oni i jejich okolí začalo všímat, že něco není v pořádku, skočila zápletka o zlém korporátu, pokusu o únik a dalších naprosto neinventivních, řadových pizdovinách, jejichž vývoj jsem v jednom kuse odhadoval a čím dál víc cítil, že tohle prostě není dobrý film. Nemluvě o až idealistickém vyvrbení, kde se už absolutně ztratila jakákoliv špetka logiky. Dobře budované zklamání, které mě udrželo v pozornosti, ale nevidím za ním víc, než nepovedné béčko. Keanu Reeves má na víc, než se upisovat takovým hovadinám. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Pozadie príbehu (práca pre veľkú kooperáciu s inými plánmi ako sme to na začiatku mysleli) a motivácia vedca, ktorý stratil všetko, sú jasné a bez prekvapenia. Čo sa týka základnej koncepcie, tak ten je „silnejší“ sci-fi s nemalým počtom morálnych a etických (a už v neposlednej rade technických) otázok. Samotný záver na jednej strane mi príde až príliš idealistickým a dokonalým, na druhej strane zainteresovanie „druhého ja“ nie úplne šikovne zvládnutým kúskom. Avšak celkovo mi vadí „ignorácia“ niektorých detailov. K. Reeves miestami dobrými, miestami až príliš „obecnými a plochými“ hereckými výkonmi. Aj keď to nevypadá na prvý pohľad, tak v tomto filme bolo viac. Osobné hodnotenie: 69% (**) ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Určitě jde o zajímavej nápad ale.... Keanu umí a je pan herec, ovšem i on si občas vybere biják né mu šitej pro jeho umění... Je to béčková scifárna, co neurazí, ale ani neoslní. Težkej průměr, kterej zdobí nejvíc mrazivá scénka s výběrem člena rodiny, jenž nebude stvořen... To mě při pohledu na moje spící děti docela sráželo! 50% ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Ve 34. minutě visí u vchodových dveří ve Williamově (Keanu Reeves) domě reklamní plakát pařížského vydavatelství a tiskárny F. Champenoise od Alfonse Muchy. (Korsak)
  • Natáčelo se v Portoriku (griph)

Reklama

Reklama