Reklama

Reklama

Dokonalé repliky

  • USA Replicas (více)
Trailer 2

Neurovědec William Foster (Keanu Reeves) je už jen krok k tomu, aby přenesl lidské vědomí do počítače, když se mu náhle život zcela zhroutí. Jeho žena a děti tragicky zahynou při autonehodě. V zoufalé snaze přivést je znovu k životu, přemluví William svého kolegu (Thomas Middleditch), aby jejich těla tajně naklonovali a vytvořili dokonalé repliky. William ovšem záhy čelí Sophiině volbě – musí rozhodnout, kteří tři z jeho nejbližších budou žít dál. Všichni čtyři totiž naklonovaní být nemohou... (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (136)

Joiner 

všechny recenze uživatele

Dobrý námět, ale to zpracování.. protože velký potenciál to mělo. Škoda, že víc peněz na film nesehnali. Není to moc akční a ani né moc sci-fi - triky jsou průměrné a tak to tam s nimi moc nepřehání . Je to více psychologické, což je dobře. Pokud by to bylo jen o střílení, robotech a honičkách, byla by to fakt sračka. Líbil se mi moment, kdy si William uvědomil, že po nehodě budou všechny hledat a musel za dceru odpovídat na zprávy. Také Sofiina volba koho nereplikovat. Nápady dobré, ale vše tak nějak přitažené za vlasy. Za sympatie k námětu a Reevesovi 3* ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Takový ten koncept Hřbitova domácích zvířátek se i přes svou hloupost jen těžko omrzí. Místy jsem přemýšlet zda-li tohle nemá být spíše komedie. Nejvíce udiví, že postavám po jejich probuzení vlastně ani nedojde, kolikátého že vůbec je a že si tím pádem několik dní vůbec nepamatují co vlastně dělaly :) Keanu v roli vědátora, který chce zpět za každou cenu svou rodinu parádní. Nemusí hrát v dobrých filmech, stačí když jsou zajímavé. Hodnocení pro zábavnost vyženu výše. 50% ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tristvrte filmu sledujeme ako Reeves vo Frankensteinovom style ozivuje svoju rodinu a nasledne s nou zije. Lenze emocie vôbec nefunguju, kedze tvorcovia sa viac zamerali na technicku stranku, ktora ale nie je v ziadnom ohlade ohromujuca. Reeves sa do ulohy zdrveneho manzela vôbec nehodi a miestami som si dokonca hovoril, ze je fakt otrasny herec, napriek tomu, ze ho mam rad. V poslednej stvrtine sa film prepne do thrilleru v ktorom zrazu vsetkym pôjde o zivot, ale velmi rychlo sa to vsetko stastne vyriesi, takze sa ani nestihnete o postavy bat. Vysledkom je nudny film, ale bohuzial to stale patri k tym lepsim filmom ake Reeves v poslednej dobe toci. 4/10. ()

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele

Já nevím, ale jak může někdo, proboha, v roce 2018 přijít s takovou příšernou animací robota? Vždyť už ve hře Resident evil 2 před 20ti lety použili v cutscénách motion capture!!! No k filmu: Ta animace robota byla hrozná. Ale teď vážně. Celé je to moc zkratkovité, očekával bych, že klonování bude složitější a dlouhodobější proces, všechno kolem toho víc zabezpečené a hlídané. A taky jsem předpokládal, že se třeba ta naklonovaná rodina začne časem povahově měnit k horšímu či něco podobného a ne že to bude pokračovat takovým nezajímavým způsobem. Přímo ukázkový příklad filmu, jenž má pro dotyčné (Keanu Reeves) funkci jen pro zaplacení hypoték. P.S: Takovou nepovedenou animaci robota bych se styděl vypustit do světa. ()

Saxos 

všechny recenze uživatele

Snad jenom námět filmu je zajímavý. Ostatní hodně pokulhává, protože někdo nedal dost peněz, nebo všechno schramstnul Reeves. Výzkumné zařízení Bionyne k smíchu. Když chci, tak si odvezu jediné vybavení a nikdo nic nepostrádá. Vždyť je to jen nádrž na růst klonů. Tedy vlastně tři. A to jsem potřebovat čtyři. Smůla. Doma v garáži vytvořím dokonalé postavičky a to se mi doteď v práci moc nedařilo. Štěstí. Následuje chvíle trapné akce a sladký hapík na závěr. No jasně musím dodělat poslední dcerku. A od teď se za balík klonuje v Dubaji. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Ve 34. minutě visí u vchodových dveří ve Williamově (Keanu Reeves) domě reklamní plakát pařížského vydavatelství a tiskárny F. Champenoise od Alfonse Muchy. (Korsak)

Reklama

Reklama