Reklama

Reklama

Dokonalé repliky

  • USA Replicas (více)
Trailer 2

Neurovědec William Foster (Keanu Reeves) je už jen krok k tomu, aby přenesl lidské vědomí do počítače, když se mu náhle život zcela zhroutí. Jeho žena a děti tragicky zahynou při autonehodě. V zoufalé snaze přivést je znovu k životu, přemluví William svého kolegu (Thomas Middleditch), aby jejich těla tajně naklonovali a vytvořili dokonalé repliky. William ovšem záhy čelí Sophiině volbě – musí rozhodnout, kteří tři z jeho nejbližších budou žít dál. Všichni čtyři totiž naklonovaní být nemohou... (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (136)

moriero 

všechny recenze uživatele

Hele, víte vy co? Mně se to líbilo. Takové trochu úsměvné (hromada mrtvol tvořená členy mé rodiny) , vymazlené (kopírování mozku) béčko s céčkovou zápletkou (hromada mrtvol tvořená členy mé rodiny + kopírování mozku). Keanu (ač ho jako jeden z deseti lidí na této planetě moc nemusím) coby šílený vědec hravě utáhl celý snímek, pořád se tam něco dělo a většinu času jsem měl sevřený žaludek, kdy a jak praskne pravda o Zoe. Za mě 68%. ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Keanu ako moderný Viktor Frankenstein oživuje svoju rodinu, v závere niečo z Ja, Robot. Zdalo sa mi to celé tak nejako narýchlo zlepené, ale keď si spomeniem na posledné Reevesove "herecké výstrelky", tak toto ešte celkom ušlo. Thriller čakajte až v závere, keď si pre jeho tajné genetické výtvory prídu chlebodarcovia. Popkornová jednohubka jak vyšitá. ()

Reklama

hous.enka 

všechny recenze uživatele

První polovina filmu je skvělá. Baví mě tyhle robo věci a otázka etiky. Jenže jakmile se věci pohnou o sedmnáct dnů, je to taková bláznivá akční jízda a já vlastně nevím, co si o Dokonalých replikách myslet. Koukatelné to rozhodně je, Keanu je boží snad v každé své roli a i ostatní herci jsou fajn. Jak říkám: kdyby tam pak nebyla ta honička, hodnotila bych to líp. Nebo kdyby tam nebylo to etické dilema, zda klonovat a koho. Takhle film zůstal napůl cesty. ()

emdvojka 

všechny recenze uživatele

6.deň v inom šate. Reeves si odbehol z postavy Johna Wicka, aby nahral túto blbinu plnú nezmyslov a výmyslov. Výpovedná hodnota filmu je nulová, nápad je už prevarený a spracovanie je povedzme to slušne odfláknuté. Herci hrajú svoje úlohy nalinkovane a bez nálady. Tak peniaze dostanú tak či tak, tak prečo sa snažiť. No a výsledok je tento paškvil hodný jedného pozretia s okom zažmúrením a s hodnotením dvoch hviezd. ()

Joiner 

všechny recenze uživatele

Dobrý námět, ale to zpracování.. protože velký potenciál to mělo. Škoda, že víc peněz na film nesehnali. Není to moc akční a ani né moc sci-fi - triky jsou průměrné a tak to tam s nimi moc nepřehání . Je to více psychologické, což je dobře. Pokud by to bylo jen o střílení, robotech a honičkách, byla by to fakt sračka. Líbil se mi moment, kdy si William uvědomil, že po nehodě budou všechny hledat a musel za dceru odpovídat na zprávy. Také Sofiina volba koho nereplikovat. Nápady dobré, ale vše tak nějak přitažené za vlasy. Za sympatie k námětu a Reevesovi 3* ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Ve 34. minutě visí u vchodových dveří ve Williamově (Keanu Reeves) domě reklamní plakát pařížského vydavatelství a tiskárny F. Champenoise od Alfonse Muchy. (Korsak)

Reklama

Reklama