Reklama

Reklama

Želvy Ninja

  • USA Teenage Mutant Ninja Turtles (více)
Trailer 1

Nosí jména slavných italských renesančních umělců, ovládají zbraně japonských ninjů a zbožňují pizzu. Želvy Ninja jsou obrovským fenoménem, který se zrodil přesně před třiceti lety jako černobílý komiks. Producent těžkotonážních akčních velkofilmů Michael Bay se rozhodl, že právě teď nastal čas, aby tihle specifičtí bojovníci se zlem opustili stránky časopisů a televizní seriál a konečně s plnou parádou vpadli na filmové plátno. Podobně urputně Bay kdysi prosazoval první Transformers, s nimiž vstoupil do elitního klubu nejúspěšnějších filmových ság současnosti. A historie se může opakovat... Město New York zoufale potřebuje hrdiny. Ovládá ho totiž strach a všehoschopný Trhač, jehož pozice vládce podsvětí je zcela neotřesitelná, dokud se v městské kanalizaci vinou nepodařeného genetického experimentu neobjeví čtyři bojovníci v krunýři a s mimořádnými schopnostmi. Tam, kde jsou Michelangelo, Donatello, Leonardo a Raphael, nesmí pochopitelně chybět ani zvědavá reportérka April (Megan Fox). Společně odhalí Trhačovy děsivé plány na rozšíření jeho impéria a rozhodnou se je vlastními výrazně vylepšenými silami překazit. (Cinemart)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (928)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No je to přesně jak jsem se obával a proto jsem furt trochu váhal jestli se na to podívat nebo ne. Bál jsem se totiž jestli se oproti původním filmům který jsem v dětství žral to kouzlo nevytratilo. A ono se bohužel vytratilo ne teda úplně neříkám, že bych při sledování vyloženě trpěl to zase ne dokonce jsem chvílemi přemýšlel i o třetí hvězdě ono to totiž jako zábavná jednohubka neurazí, ale do kvality originálu to má bohužel pořád dost daleko.45% ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Teenage Mutant Ninja Turtles" - štyri zmutované korytnačky, ktoré ovládajú bojové umenie ninjov. Žijú v kanalizačnom systéme pod New Yorkom. Majú veľkosť urasteného dospelého muža. Trénuje ich obrovský potkan. Vedia rozprávať. Mená majú ako talianski renesanční maliari (Leonardo, Donatello, Michelangelo, Raphael). Sú to klaďasi, čo chránia obyvateľov New Yorku pred mocným zločineckým gangom. Toto najnovšie filmové spracovanie z produkcie Michaela Baya je určené prioritne pre detského diváka. Keby som mal desať rokov čumel by som na to s otvorenou hubou a z kina išiel s blaženým úsmevom na tvári. Mám však už štyridsiatku na krku a preto tomu viac ako tri hviezdičky nedám. *** ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Takový šup sem, šup tam. Poněkud chaotický a špatně se v tom člověk orientuje. Zpracování mi v tomhle případě nesedlo. Většinou u filmů kritizuju to, když se začátek okecává a trvá dlouhou dobu, než se něco začne dít, ale tady jakoby se naskočilo rounou do rozjetého vlaku. Jako kdyby to už bylo pokračování Želvy Ninja 2. Chybělo mi to objevování, jenže tady se zřejmě počítalo s tím, že Želvy již známe jako své boty, takže se s představováním nebudeme muset zabejvat... ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Jako nostalgik vyrůstající na kultovním animáku bych samozřejmě mohl u jistých aspektů moderní verze prskat donekonečna. Na druhou stranu musím uznat, že jako jednoduchý odpočinkový popcorn představující Želvy novým generacím, to funguje více než obstojně. Příběh je sice strašně dementní, stejně jako některé hlášky. Tempo je ale svižné, stopáž krátká a když dojde na akci, tak je až nečekaně přehledná a nápaditá. S dvojkou nemám překvapivě žádný problém. ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Aby nedošlo k nějaký zbytečný mejlce, bylo by dobrý opravit název na "Jak hluboko do krunýře jdou zarazit Rafaelovy koule?", to to vystihuje mnohem líp (a zrovna ty jeho jsem mívala nejradši, takže nedík dvojnásob). Vtip začal a skončil zhruba s Batmanem, pak to až na pár světlých chvilek spíš bolelo (mongoloidní negr Michelangelo). Ke konci už to byly normální jatka mýho skvěle vytříbenýho vkusu, který zachraňoval jen Fichtner v upnutym černym trikotu (to by vůbec měla bejt povinná výbava každýho pánskýho šatníku). ___ Přistupovala jsem k tomu naprosto bez předsudků, třebaže kluci jsou digitální (já chci maso v kostýmu) a točil to ten pičus nešikovnej Liebesman, ale ani zdaleka to nestačilo. Tak nasrat. ()

Galerie (213)

Zajímavosti (24)

  • Keď sa korytnačky, April O´Neil (Megan Fox) a Vernon Fenwick (Will Arnett) dokĺžu potrubím do Sacks Tower, všetci sú suchí napriek tomu, že potrubie bolo plné vody. (Laslo)
  • Korytnačky majú mená slávnych talianskych renesančných umelcov – Leonardo (Leonardo da Vinci), Michelangelo (Michelangelo Buonarroti), Donatello (Donatello, vlastným menom Donato di Niccolò di Betto Bardi) a Raphael (Raphael, známy tiež ako Raffaello Santi). (YoZo8)

Související novinky

Želvy Ninja se vrací do akce

Želvy Ninja se vrací do akce

23.03.2015

Loňský reboot Želv Ninja vydělal skoro půl miliardy dolarů. April s tváří Megan Fox (Transformers) se tak samozřejmě vrátí, a s ní i čtyři ústřední zelení hrdinové. Premiéra druhého dílu nás čeká 3.… (více)

Zombie vs. Roboti. Protože proto.

Zombie vs. Roboti. Protože proto.

10.01.2015

Michael Bay kdysi založil firmu Platinum Dunes, která produkuje především malé horory. Loni ale zrebootovala Želvy Ninja a byl z toho její zatím nejvýdělečnější film, takže není divu, že se vrhá na… (více)

Bay a jiná galaxie

Bay a jiná galaxie

31.08.2014

Zatímco Michael Bay (Transformers: Zánik) stále neodhalil, co hodlá do budoucna režírovat, jeho producentská kariéra nabírá další a další projekty. Po letošních Želvách Ninja a thrilleru Očista:… (více)

Želvy Ninja se vrátí už za dva roky

Želvy Ninja se vrátí už za dva roky

11.08.2014

Ve studiu Paramount Pictures si do poslední chvíle nebyli jistí, jestli budou mít nové Želvy Ninja úspěch nebo ne. Zámořští kritici film strhali a ostatní reakce také nejsou zrovna nadšené, o platící… (více)

Reklama

Reklama