Reklama

Reklama

Želvy Ninja

  • USA Teenage Mutant Ninja Turtles (více)
Trailer 2

Nosí jména slavných italských renesančních umělců, ovládají zbraně japonských ninjů a zbožňují pizzu. Želvy Ninja jsou obrovským fenoménem, který se zrodil přesně před třiceti lety jako černobílý komiks. Producent těžkotonážních akčních velkofilmů Michael Bay se rozhodl, že právě teď nastal čas, aby tihle specifičtí bojovníci se zlem opustili stránky časopisů a televizní seriál a konečně s plnou parádou vpadli na filmové plátno. Podobně urputně Bay kdysi prosazoval první Transformers, s nimiž vstoupil do elitního klubu nejúspěšnějších filmových ság současnosti. A historie se může opakovat... Město New York zoufale potřebuje hrdiny. Ovládá ho totiž strach a všehoschopný Trhač, jehož pozice vládce podsvětí je zcela neotřesitelná, dokud se v městské kanalizaci vinou nepodařeného genetického experimentu neobjeví čtyři bojovníci v krunýři a s mimořádnými schopnostmi. Tam, kde jsou Michelangelo, Donatello, Leonardo a Raphael, nesmí pochopitelně chybět ani zvědavá reportérka April (Megan Fox). Společně odhalí Trhačovy děsivé plány na rozšíření jeho impéria a rozhodnou se je vlastními výrazně vylepšenými silami překazit. (Cinemart)

(více)

Diskuze

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Niektorí by si hlavne mali pozrieť staré filmy s ninja korytnačkami, kde boli típci v gumených kostýmioch a robilki veľmi zlé karate. Potom nech hodnotia toto ako dojebanie značky. A Megan a Bay musia byť nevyhnutne hejtovaní, lebo sú mega úspešní. To kde kho naserie a každý hispter musí zvoziť všetko čo je cool. Na druhú stranu, mi nové korytnačky prišli ako priemerný film, ktorý nedal divákovi nič extra naviac.

na příspěvěk reagoval Jakkob

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Hanyou

Tak ona je to celkem průhledná záminka a nikdo z těch, co hejtují, se s tím ani příliš netají (což je ve finále lepší, než kdyby se to měli pokoušet skrývat). Každopádně ano, směšné to je, kor když Bay ani nebyl režisér, nýbrž jen producent...

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Hanyou

Já se nemohu zbavit dojmu, že spousta lidí to hejtovalo jen proto, že s tím měl co do činění Bay. Nemít s tím nic společného, min. tak polovina celé té nevole by nebyla... Ale to je jen můj skromný názor a pohled na věc ;)

na příspěvěk reagoval Hanyou, Prometheus69

Hanyou

Hanyou (hodnocení, recenze)

Jakkob

Že lidem vadí x jiných věcí na tomhle filmu je pochopitelné, ale zrovna vzhledem nevypadají jako želvy o nic víc nebo míň jak v ostatních želvích filmech nebo seriálech.

na příspěvěk reagoval Jakkob

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Yangus

Zalepeny praskajici krunir mne pobavil vic... zkutecne kvalitni lepici paska jen co je pravda. :D Jo ta scena byla dobra... i kdyz plno lidem se to nelibylo pry prave kuly tomu hip hop stilu. Jako ze tam toho zas tak moc nebylo.

Uživatel Prometheus69 smazal svůj příspěvek.

Yangus

Yangus (hodnocení, recenze)

No tak, špatný to nebylo, jako fanda který na tom vyrůstal jsem se na to samozřejmě musel podívat..  Něco jsem ocenil, něco pro změnu zklamalo. příběh strašně zrychlenej ale co čekat když v tom má prsty Bay. Chvilku mi trvalo než jsem si zvykl na podobu želv, ještě že charaktery byly zachovány. Některé vtípky se povedl,  třeba výtah byl pěkný. 

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Uživatel Prometheus69 smazal svůj příspěvek.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Šimpy

A ty zbrane? Nic proti, mne se tenhle trhac celkem libil... jak si porat mumlal pro sebe. :D A ano, byl dost prehnanej, aspon to nebyl ten klasickej nimant co vsechno zvore z tema dalsima stejne nadanyma voresptuty. Roxtehy a Pedometrem. :) Ale, tady je Triska opravdu strasnej, jako ze ti ctyri Shreckovy bratri, taky zrovna moc sexepilu nepobraly.... kdyz si teda nechaji tu masku. B)

Šimpy

Šimpy (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Tady se učí z knížek, v původním filmu to krysa v kleci odkoukala přímo od Yoshiho ;-) A pak to předala dál...když jsem ten film viděl jako kluk, myslel jsem, že mě jebne, ale po letech to beru jako oldschoolovou nadsázku ;-)

Švýcarský Trhač je prostě schválně přehnanej...snaha překvapit otrlého dětského diváka za každou cenu...i když v novějších animovaných seriích je Trhač dokonce mimozemšťan, takže ono je to jedno...

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Šimpy

Tak to uz si nejak nepamatuju... ale pak mi unika to slovo NINJA. Kdyz tam neni ani ten Joshimoto ( si pamatuju jen Orokyho :D) Jasne, nabiflovali si z knizky... Mhhh a zbrane si nejspis ukuly ve vetnamske trznici v nudlovem stanku. Jen samotna Kata, prava katana, ma cenu zivota armady Roninu. A to jsem myslel ze ŠVÍCARSĶÝ Trhač bude ten nejvetsi problem... :/

na příspěvěk reagoval Šimpy

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Ellmariachi

VZDYT TO NENI ANI TRISKA! JEN NeJAKA SPINAVA KRYSA Z AKVARKA.... OPRAVA, HNUSNY VYPELICHANY POTKAN! PROBOHA CO JE TO NAPADLO VYMYSLET TAKOVOU PICOVINU? KDO SE JICH PROSIL O TAKOBOU INOVACI? @_@

na příspěvěk reagoval Šimpy

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Prometheus69   (hodnocení, komentáře)Eeee Nejvic MIC.. Zavaril se mu kruniř... B) NE uprimne, nejhure dopadl triska... fousy jak cinsky drak, oci jak bulvy kocoura v botach... zjev quasimoda... mam pokracovat? :/

na příspěvěk reagoval Ellmariachi

Uživatel Prometheus69 smazal svůj příspěvek.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Související novinky

Želvy Ninja se vrací do akce

Želvy Ninja se vrací do akce

23.03.2015

Loňský reboot Želv Ninja vydělal skoro půl miliardy dolarů. April s tváří Megan Fox (Transformers) se tak samozřejmě vrátí, a s ní i čtyři ústřední zelení hrdinové. Premiéra druhého dílu nás čeká 3.… (více)

Zombie vs. Roboti. Protože proto.

Zombie vs. Roboti. Protože proto.

10.01.2015

Michael Bay kdysi založil firmu Platinum Dunes, která produkuje především malé horory. Loni ale zrebootovala Želvy Ninja a byl z toho její zatím nejvýdělečnější film, takže není divu, že se vrhá na… (více)

Bay a jiná galaxie

Bay a jiná galaxie

31.08.2014

Zatímco Michael Bay (Transformers: Zánik) stále neodhalil, co hodlá do budoucna režírovat, jeho producentská kariéra nabírá další a další projekty. Po letošních Želvách Ninja a thrilleru Očista:… (více)

Želvy Ninja se vrátí už za dva roky

Želvy Ninja se vrátí už za dva roky

11.08.2014

Ve studiu Paramount Pictures si do poslední chvíle nebyli jistí, jestli budou mít nové Želvy Ninja úspěch nebo ne. Zámořští kritici film strhali a ostatní reakce také nejsou zrovna nadšené, o platící… (více)

Reklama

Reklama