Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Frank (Rainn Wilson) je obyčejný muž, který nesmírně miluje svoji ženu Sarah (Liv Tyler). Jednoho dne však zjistí, že je mu nevěrná s drogovým dealerem. Proto se rozhodne, že se stane hrdinou jménem The Crimson Bolt a to vše jen kvůli tomu, aby se k němu Sarah vrátila. Překážkou mu není ani to, že nemá žádné schopnosti. Brzy poté se k němu připojí jedna mladá sociopatka jménem Libby (Ellen Page), která pracuje v obchodě, kde prodává komiksy. Její hrdinské jméno je Boltie. (virus10)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Co tak koukám tak takovýhlech filmů kdy se obyčejní lidí snaží být superhrdinou začíná být jako šafránu. Nicméně mi to moc nevadí, jednou za čas takovýhle film neuškodí. Co se mi líbilo na tomhle filmu byla taková poměrně slušná realističnost, není to nic kdy se budete popadat za břicho i když to je komedie, ale budete se ušklebovat u hodně scén. Wilsona nemám nějak moc rád a jeho učinkování v Kanclu mi přijde spíše otravné nicméně tahle role mu sedla jako prdel na hrnec. Bacon odvádí svůj kvalitní výkon i když teda mohl dostat více prostoru. Page je poměrně roztomilá, a Tyler je sexy ženská. Je to celkem pohodovej odpočinkovej film s hodně mínusama ale též hodně dobrýma nápadama. Jenom mě trochu zklamalo že jsem si nevšiml Kaufmana na kterýho jsem se těšil. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Super není tak super jak by mohl být a jak jsem čekal. Page, Tyler i Wilson jsou super, ale scénář už tak super není. Je pravdou, že Super se vyvíjí v několika místech úplně jinak než jsem čekal, čímž nabírá na originalitě a to je možná pro spusty diváků super. Pro mě to bylo vlastně taky super a nečekané, ale přesto nejsem ze Super tak hotový, jak jsem chtěl být. Super postupně přechází z jakési komedie do vcelku vážného fimu a např. závěrečná scéna s Page mě totálně překvapila a vyvedla z míry. Po skončení jsem měl nutkání dát 4*, ale nemůžu, protože Defendor a Kick Ass, jakožto filmy, ze kterých Super jednoznačně výchází jsou podstatně lépe koncipovány než Super. ()

Reklama

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Opravdu vtipná hovadina, kde Boltie (Ellen Page) je naprostej cvok, a mě to vyhovuje. (SPOILER!!!) mrzí mě, že jí odprskákli tak necitelně, bez žádných caviků, prostě headshot b*tches! (END SPOILER) Opravdu slušná slátanina, trošku slabší než Kick-ass, ale v jistých ohledech stejně ujetý (hlavně díky Ellen, zase) :D ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Kdyby Kick-Ass nebyl o pár měsíců první, asi by měl Super hodnocení ještě o pár procent výše. Takhle to je jen jeden z wannabe heroes flmů, kterých se poslední dobou vyrojilo docela dost. Super od konkurence poznáte tak, že je komornější, daleko více indie a hlavně ještě o parník brulánější v humoru. Ono koukat na frajera jak mydlí hasákem do čela chudáka borce za předběhnutí ve frontě na lístky do kina je docela úlet. Super se toho stejně jako hlavní hrdina nebojí. On vlastně ten film nejen že si dělá srandu z hrdinských filmů, on si dělá srandu i z filmů, co si dělají srandu z hrdinských filmů. Inception. Po téhle stránce teda spokojnost. Škoda jen že ta zápletka je nakonec tak plochá a nerozvinutá, stejně jako jednotilivé postavy. Proto "jen" tři hvězdy, i když jsem na těch 96 minutách docela dost dobře pobavil. A Ellen Page? Ta je ... ehm ... vtipná? All it takes to become a superhero is the choice to fight evil. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Šikovně schovaný a lehce přehlédnutelný film, kterého zastíňuje známější Kick Ass. Ono se film nese na podobné vlně akorát s nižším rozpočtem a s menšími ambicemi, ale krví a černým humorem se zde naštěstí nešetří, takže tahle ulítlá komixovka s Looserským herem, který má v životě pouze dvě krásné vzpomínky a to jak se oženil a dal směr policejnímu důstojníkovi o podezřelém:D mě příjemně bavila. 75% ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • Komiksový obchod „ComicSmash“ je skutočný obchod v Kalifornii. (Greenpeacak)
  • Gunn pracoval na scénaři už od roku 2002 a v hlavní roli si představoval Johna C. Reillyho. Jeho tehdejší žena Jenna Fischer mu však doporučila kolegu ze seriálu Kancl (od r. 2005) Rainna Wilsona, který byl nakonec ve snímku obsazen. (Brousitch)

Reklama

Reklama