Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Frank (Rainn Wilson) je obyčejný muž, který nesmírně miluje svoji ženu Sarah (Liv Tyler). Jednoho dne však zjistí, že je mu nevěrná s drogovým dealerem. Proto se rozhodne, že se stane hrdinou jménem The Crimson Bolt a to vše jen kvůli tomu, aby se k němu Sarah vrátila. Překážkou mu není ani to, že nemá žádné schopnosti. Brzy poté se k němu připojí jedna mladá sociopatka jménem Libby (Ellen Page), která pracuje v obchodě, kde prodává komiksy. Její hrdinské jméno je Boltie. (virus10)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

gegina31 

všechny recenze uživatele

Pro mě to moc super nebylo. Asi to mělo být vtipný, ale mně to moc vtipný nepřipadalo. Takový laciný humor. Jistá podobnost s Kick ass, ale bylo to natočeno ve stejném roce, takže nikdo od nikoho neopisoval. Ale s Kick ass se to vůbec nemůže rovnat. Za mě zbytečně moc brutální. U takového filmu, braného spíše komediálně, mi to vadí. Navíc hlavní postava celkem nesympatický dement, takže ani nebylo komu fandit :) ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: James Gunn | Hudba: Tyler Bates | Produkcia: Ted Hope, Miranda Bailey | Distribúcia: IFC Films (US), StudioCanal (International) | Štúdio: This Is That Productions HanWay Films, Ambush Entertainment | Rozpočet: 2 miliónov $ | Tržby: 324,138 $ || Blbosť a otupelosť tu nemá hranice, no režisérskou invenčnosťou zúčastnený herci dosiahly, že to celé berú smrteľne vážne, a z finálnej konfliktnej scény budete mať tým pádom taký zmiešaný pocit humornosti a dramatičnosti zároveň, že vám garantujem, že ste nikdy nič podobné nezažili. Len preto, a kôli Liv za dva*. ()

Reklama

nunka 

všechny recenze uživatele

Preštylizované, zveličené, hyperbolizované a preafektované. Absurdný humor trávim len ak je z neho namiešaný lahodný kokteil. V tomto "super kontexte" som sa nedokázala zabávať na tom, ako si niekto svoje psychické boliestky lieči tým, že niekoho hasákom sfarbí do modra. Ellen Page mi liezla neskutočne na nervy. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Když vyšlo Kick-Ass popravdě jsem čekal, že vznikne celá řada napodobitelů ale překvapivě jich bylo minimum (napadá mě jen Defendor) a kvalitou se mu vůbec nevyrovnali. "Super" je podobný ale zároveň jiný. Není tak zábavný, originální, propracovaný ani tak odvázaný a dobře zahraný ale rozhodně je zajímavý. Bohužel mu však chybí ona "coolovost" a popravdě postavy nejsou moc zajímavé ani zábavné aby dokázaly pobavit a nebo se jim dalo fandit. Vznikl tedy film, který je neobvyklý a občas docela zábavný ale žádné překvapení (jako v případě Kick-Ass) se nekoná. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Mám ze Super stejný pocit, jako když mi někdo řekne vtip, který není vtipný - po chvíli mi je vysvětleno, že nevtipnost onoho vtipu byla záměrem, protože ona sama má být svým způsobem vtipná (nebo jinak zajímavá). Ale já chtěl přece slyšet obyčejný vtip! Na základě stejného principu je tedy Super buď naprosto nezvládnuté, nebo naopak dokonalé a sofistikované, ale mě to v tom případě vůbec nezajímá, protože i sofistikovanost má své místo a čas. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • Gunn pracoval na scénaři už od roku 2002 a v hlavní roli si představoval Johna C. Reillyho. Jeho tehdejší žena Jenna Fischer mu však doporučila kolegu ze seriálu Kancl (od r. 2005) Rainna Wilsona, který byl nakonec ve snímku obsazen. (Brousitch)
  • Celosvětová premiéra proběhla 10. září 2010 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (BMW12)
  • Po filmu Slimák (2006) a seriálu PG Porn (od r. 2008) se jedná již o třetí spolupráci herce Nathana Filliona a režiséra Jamese Gunna. (Lorge)

Reklama

Reklama