Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Frank (Rainn Wilson) je obyčejný muž, který nesmírně miluje svoji ženu Sarah (Liv Tyler). Jednoho dne však zjistí, že je mu nevěrná s drogovým dealerem. Proto se rozhodne, že se stane hrdinou jménem The Crimson Bolt a to vše jen kvůli tomu, aby se k němu Sarah vrátila. Překážkou mu není ani to, že nemá žádné schopnosti. Brzy poté se k němu připojí jedna mladá sociopatka jménem Libby (Ellen Page), která pracuje v obchodě, kde prodává komiksy. Její hrdinské jméno je Boltie. (virus10)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Ten film trpí hlavně tím, že od toho tématu lidi očekávají stylizovanou zábavu ve stylu Kick Ass nebo Defendora. Ono je to ale úplně jinak a celý film se veze na tak divné vlně, že divák netuší co si o tom má myslet... Stylizace vlastně chybí, ale nějáký velký reál to taky není. Není to vlastně komedie, ale(místy) je to vtipné. Je to o boji dobra proti zlu, ale skoro nic není černobílé. Frank je nesympatický břídil se kterým se neztotožníte, ale ve výsledku jeho motivaci chápete a fandíte mu. Zkrátka-je to hodně divnej biják, který ale má co říct a většinu se mu to i daří... PS: Ellen Page je rozkšná... ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Ruku v ruce s Defendorem asi nejrealističtější (ačkoli stále těžko uvěřitelný) film o superhrdinovi jaký jsem viděla. Ze začátku jsem očekávala komedii o dalším týpkovi, co se inspirován komiksy rozhodne hájit dobro, ale scéna, v níž se řeší předbíhání ve frontě, mě utvrdila v tom, že mám čekat poněkud silnější kafe, což poslední dvacetiminutovka jenom potvrdila (nedoporučuji milovníkům hodných týpků alá Superman). Film, který není tak popcornový jako Kick-ass, ale ani tak nudně se vlekoucí jako zmíněný Defendor, každopádně slušně odsýpající kousek, který nejednou pobaví, překvapí i zarazí (nebo vás snad finální rubačka minimálně v jednom momentu nerozsekala!?). Právě za četná překvápka, humor a finále, co má koule, přihazuju čtvrtou hvězdu. PS: Jsem jediná, kdo při sledování Super zavzpomínal na skvělý Rozsudek smrti, ve kterém Kevin Slanina brutálně rubal gangsta šmejdy a tím pádem se pobavil nad tím, koho tatáž herec ztvárňuje zde? XD ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Šikovně schovaný a lehce přehlédnutelný film, kterého zastíňuje známější Kick Ass. Ono se film nese na podobné vlně akorát s nižším rozpočtem a s menšími ambicemi, ale krví a černým humorem se zde naštěstí nešetří, takže tahle ulítlá komixovka s Looserským herem, který má v životě pouze dvě krásné vzpomínky a to jak se oženil a dal směr policejnímu důstojníkovi o podezřelém:D mě příjemně bavila. 75% ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Když vyšlo Kick-Ass popravdě jsem čekal, že vznikne celá řada napodobitelů ale překvapivě jich bylo minimum (napadá mě jen Defendor) a kvalitou se mu vůbec nevyrovnali. "Super" je podobný ale zároveň jiný. Není tak zábavný, originální, propracovaný ani tak odvázaný a dobře zahraný ale rozhodně je zajímavý. Bohužel mu však chybí ona "coolovost" a popravdě postavy nejsou moc zajímavé ani zábavné aby dokázaly pobavit a nebo se jim dalo fandit. Vznikl tedy film, který je neobvyklý a občas docela zábavný ale žádné překvapení (jako v případě Kick-Ass) se nekoná. ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Srovnání s Defendorem se přímo nabízí. U něj jsem psal, že se jednalo o nejsympatičtější filmovou postavu roku a na tom si tvrám, navíc Super prohrává i ve vtipnosti. Tak či tak, konec byl opravdu extraprďácký. Jde poznat, že film točil hororový fanda, navíc s Tromáckými kořeny, minimálně na tom, jak si liboval v gore, na to že jde o komedii. Slušné. 65% ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • Ve chvíli, kdy se z Libby (Ellen Page) stává Boltie, postava pronese: "Mohla bych mít drápy, jako Wolverine." Později si drápy skutečně pořídí, avšak nikoli tři, jako má Wolverine (Hugh Jackman) z filmové série X-Men, ale pouze dva, jako má Wolverinův ženský klon X-23. (Lorge)

Reklama

Reklama