Reklama

Reklama

Průměrňákovi

(seriál)
Ukázka z filmu 2
USA, (2009–2018), 75 h 32 min (Minutáž: 21–22 min)

Hudba:

Joey Newman

Hrají:

Patricia Heaton, Neil Flynn, Charlie McDermott, Eden Sher, Atticus Shaffer, Chris Kattan, Frances Bay, Bob Clendenin, Paul Hipp, Doris Roberts, Marsha Mason (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(215)

Obsahy(1)

Patricia Heaton hraje v tomto komediálním seriálu Frankie Heckovou, ženu středního věku, která má se svým mužem Mikem (Neil Flynn) tři děti. A i když je jejich rodina někdy lehce disfunkční, společně dokážou zvládnout každý problém.  Frankie Hecková (Patricia Heaton) je super hrdinka, nebo se jí to alespoň občas zdá, když den co den vypravuje své tři děti do školy a řeší každodenní starosti. Tahle pracující žena ve středním věku, ze střední třídy, žijící uprostřed Spojených Států, však nikdy neztrácí smysl pro humor a ironii. Frankie, jako jediná dealerka ve městě, prodává auta. Její manžel Mike (Neil Flynn) je vedoucím v místním lomu. Společně vychovávají své potomstvo v lásce, ale se středozápadní praktičností. Snaží se naučit disciplíně dospívajícího syna Axla (Charlie McDermott), podporovat svou nepříliš talentovanou, nicméně optimisticky naladěnou dceru Sue (Eden Sher) a ustát na třídních schůzkách výstřednosti nejmladšího syna Bricka (Atticus Shaffer). (HBO Europe)

(více)

Videa (21)

Ukázka z filmu 2

Recenze (250)

HAssAN 

všechny recenze uživatele

Príbehy radostí a starostí matky, manželky a predavačky áut Frankie a zbytku rodiny, ktorá žije v Orsone, Indiana v strede (middle) USA kde sa nič nedeje. Tri deti: Axl permanentne behá po byte v trenírkach a s kopou teenagerských problémov, Sue pri každom pokuse zapadnúť do nejakej skupiny vyhorí a najmladší Brick samotár s imaginárnym priateľom, ktorému vždy chrapľavo zopakuje posledné slová. A otec rodiny, ktorý sa sem tam zapojí aj do diania okolo neho. Seriál je celkom vtipný a za krpca dávam imaginárnu 4*. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné, Napřed se mi seriál docela líbil a viděl jsem +-10 celých episod. Pak mne začal seriál nudit a v televizi jsem se mu spíše vyhýbal a teď to ve finále přerostlo v naprostou nenávist k seriálu. Nemohu ho vystát a nejradši bych dal odpad i když si nejsem jistý, zda by to bylo fér. Hlavní postavy jsou neuvěřitelně nesympatické, snad jedině s výjimkou otce rodiny. ()

Reklama

Osvícený 

všechny recenze uživatele

Na rovinu. Průměrňákovi se v našich zeměpisných šířkách netěší valné oblibě, a to, že jdou na Prima Comedy central je takové malé plus. Faktem ale zůstává, že sitcom, který není podporován zvukovou stopou reakcí diváků a stejně se u něj lidé smějí, musí logicky mít něco do sebe. Já, i s půlkou rodiny však Průměrňáky fakt žeru. Jejich kvalita mi přijde v porovnání s třeba Modern Family, která sama o sobě vypadá, jako by si štáb nemohl dovolit kvalitní stativ, řádově vyšší. Děti opravdu působí trochu retardovaně, což byl evidentně záměr, ale opravdu skvělý je Atticus Shaffer, zvlášť pokud vezmeme v potaz to, že hraje člověka tak o 8 let mladšího. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Údržbár zo Scrubs a manželka Raymonda, ktorého má každý rád, si založili rodinku. Majú tri deti a rodinný rozpočet na úrovni chudoby. Žijú však v Amerike, takže si môžu dovoliť lepenkový dom, auto a jedlo do mikrovlnky. Žijú si proste ten americký sen. Axl, najstaršie decko, je tuctový, lenivý, ignorant, a teda zrejme budúci člen manažmentu detroitskej automobilky. Najmladšie decko Brick, otravný trpaslík vlastniaci rybie oči a dr*lú povahu. Parchant zrelý na pár faciek. Už zostáva len dcéra Sue. Divná, nadšená, naivná, neskazená, zjašená osôbka. Rozhodne najväčšie plus seriálu, lebo jej ksichtové kreácie ma vyložene bavia, tak ako aj jej povaha. Podpriemerný seriál, ale nejako podivne púta pozornosť. ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto k z blití! Dneska sem zrovna chytil díl, kde ta malá kurva s rovnátkama prosí faráře, aby jejího mladšího brášku přesvědčil o tom, že existuje bůh a on ho pak ten farář srovnával s Džastinem Bíbrem, ty vole já nevěřil vlastním uším.Přebarvená, fašistická, tupá a vidlácká americká nechutnost.Ještě jednou mi budete cpát tu vaší zasranou víru a boha, tak sežeru vaše děti!0%. ()

Galerie (1 851)

Zajímavosti (53)

  • Původně měla hlavní roli hrát Ricki Lake. Většina obsazení byla nahrazena po této produkci, přičemž jediným hercem zůstal Atticus Shaffer (Brick). (Delock)
  • Mike (Neil Flynn) si v autě zpívá píseň „More Than a Feeling“ od skupiny Boston. Stejnou písničkou pak končí epizoda Moje rady do života (2006) seriálu Scrubs: Doktůrci (od r. 2001), kdy Údržbář (Neil Flynn), Ted Buckland (Sam Lloyd) a Christopher Turk (Donald Faison) hrají ve virtuální skupině. A stejně jako v kapele, tak i Mike zde hraje na kytaru. (Veskoslav)
  • Doris Roberts, představitelka učitelky Rinsky, a Patria Heaton, která si zahrála Frankie, si už spolu zahrály, a to v seriálu Raymonda má každý rád (od r. 1996), kde byla Doris coby Marie tchyní Patricie, která si zahrála Debru. (Elbarto08)

Související novinky

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Reklama

Reklama