Reklama

Reklama

The Loved Ones

  • Slovensko Milovaní (festivalový název)
Trailer 1

Obsahy(1)

Příběh mapuje osud mladého středoškoláka Brenta (Xavier Samuel). Brent se díky rodinné katastrofě a neustálé konfrontaci z matčiny strany uzavírá do sebe. Nemůže se zbavit pocitu viny z tátovy smrti, zažívá emoční kolapsy a pomáhá si marihuanou a metalovou hudbou. Jeho dívka Holly se mu snaží co nejvíce pomáhat. Je to milá starostlivá slečna nohama pevně na zemi a právě ona je důvodem, proč je Brent surově unesen. Když se probudí z bezvědomí, čeká ho pohled na zrcadlovou disko kouli, injekční stříkačky, elektrickou vrtačku a jeho ctitelku, která neskousla, že jeho přítelkyně není ona. Brenta čeká noc hrůzy plná mučení a beznaděje. (Zeck)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (302)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jó, odmítnout školní outsiderku, to se nevyplácí. Ono se pak může stát, že vás chtě nechtě přivede představit svým rodičům a připraví vám spoustu jinejch překvapení. Australani si tentokrát neberou servítky a za pomoci kladiva a aku-šroubováku připravili chutnou porci krvavý zábavy. No a casting, ač žádnýho z herců neznam, vyšel taky. Hlavně ať v tom nikdo nehledá žádnou hlubší myšlenku. Prostě je to o holce a jejím otci, kterejm kdysi totálně mrdlo. To je celý. 80% ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Na dobré melodii není nic špatného................... V úvodní části filmu má Brent na sobě tričko skupiny Metallica s alba Master of Puppets. Bret si prožije peklo s jednou šílenou rodinou, která ho unese. CITÁT - Otevři pusinku, letí letadlo................. Scéna s jídlem a čůráním je jen malý odvárek. Film má perfektní rockově metalový hudební doprovod. Tvrdá hudba hraje skoro nepřetržitě. A násilí se stupňuje. CITÁT - Ty budeš moje první vrtání................. Trnuly mě z toho zuby a mučeníčko bolelo. Ale jo nějak jsem to vydržel, protože mě to vtáhlo do děje a já byl zvědav na konec. Nebylo to tak brutální jako třeba Saw a ani ne tak úchylné jako Lidská stonožka, tak se to prostě dalo sledovat. Za pozornost stojí osoba Mii, kterou hrála krásná Jessica McNamee. Brentův pes Kahn se ve skutečnosti jmenuje Jedda. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

No, nebudeme přehánět. Zase tak úžasné veledílo to nebylo. 4x jsem se od srdce zasmál. Úvod do děje působí superamatérským dojmem. Když má dojít k řežbě, tak kamera nenápadně koukne jinam. Vychválení si zaslouží pouze veškerá hudba, která byla dle mého neodborného názoru zvolena ideálně. Dále se mi strašně líbilo, že frajer s propíchnutými chodidly a do hlavy vyvrtanou dírou dovedl bolest zcela ignorovat a prakticky nebyl ničím limitován. Celkově se mi film moc nelíbil. Je to taková netradiční kombinace totálně debilní teenagerské sračky a solidního horůrku. Bohužel, ta hororová složka nijak výrazně nepřevyšuje tu sračkoidní teenagerskou. Je opravdu hrozně špatná. I na protinožce. Navíc mě neuvěřitelně sral hlavní hrdina, a to přežití jsem mu příliš nepřál. Dávám tak slabé 2*, jak jen je to možné. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Může to znít divně, ale dlouho jsem se tak dobře u hororu nebavil. Tak výborně namíchaný exploitation s různými hláškami jsem ještě neviděl. Bavil jsem se a znechucenej jsem byl vlastně od začátku až do konce. Odpustil bych si jen pár drobností, co se uskutečnily v závěru, jinak ale spokojenost a vřelé doporučení. 75% ()

genetique 

všechny recenze uživatele

V hraniciach subžánru sa jedná o naozaj jedinečný zážitok, ktorý si vychutnajú len tí, ktorí budú na niečo podobné pripravení. Dejová línia je takmer ako z céčkového braku, no režisér veľmi dobre pochopil, čo je potrebné spraviť s kamerou, ako načasovať strih a ohromiť divácke zmysly zvrátenými scénami tak, aby to prinieslo žiadúci efekt. Film však odhalí slabšie žalúdky až v druhej polovici, ktorá ak by neprišla, tak škrtám štvrtú hviezdičku. Rozjazd teda trošku pomalší, ale o to efektnejší záver. Navyše vedľajšia dejová línia mala svoje opodstatnenie. Či už príbehové, ale najmä striedanie explotation scén s pomalými majo svoje čaro a zmysel, aby sa divák nepresýtil. 80%. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (7)

  • Xavier Samuel hrá v hlavnej úlohe 17-ročného stredoškoláka. V dobe natáčania mal však už 26 rokov. (Jello Biafra)
  • Natáčelo se v Hobsons Bay, Boroondaře a Sydney v Austrálii. (BMW12)

Reklama

Reklama