Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zabiják v masce, uříznuté prsty, litry krve, nahé ženy - to vše na Vás čeká v hororu, který kráčí ve šlépějích nejslavnějších vyvražďovaček. A jejich pověsti rozhodně nezůstává nic dlužen! Skupina punkerů se vloupá do opuštěného skladu, aby si tam uspořádala divoký mejdan. Netuší však, že v budově se nachází děsivá bytost, které se nelíbí, že narušili její teritorium! Zabiják ve svářečské masce, s kladivem v ruce a zombie rodinkou za zády se chce pomstít za staré křivdy a neváhá přitom odstranit jakoukoli překážku. A věřte - jeho metody rozhodně nebudou mírumilovné! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (110)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Kdyby byl Sweatshop scénářem aspoň líznutej, mohla z něj být docela kultovní záležitost, no uznejte sami- stará ztrouchnivělá továrna, parta pankáčů, zombíci, jeden velkej maník s ještě větším kladivem, vymazlené vyhlazovací scény a do toho dunící klubová muzika. Jenže tohle je tak zoufale trapný, že se na to vcuku letu zapomene. Holt dívat se na to za střízliva asi nepřináší ten kýžený efekt... 2 hvězdy za fakt podařené gore (tady je jedna hvězda málo), půl hvězdy za dobrou hudbu a půl hvězdy za vychytané závěrečné titulky = 3* ()

J*A*S*M odpad!

všechny recenze uživatele

Wow, už dlouho se mi nestalo, že by mě nějaký film tak intenzivně sral hned od první minuty a až do poslední s tím nepřestal. Panu režisérovi Davidsonovi by měl být udělen doživotní zákaz přiblížení se ke kameře už jenom z toho důvodu, že nás nutí sledovat tak odpornou partu "hrdinů", jimž se fandit zkrátka nedá. Zabijákovi a jeho zombie rodince by se fandit dalo (jejich vizáž je jediné malinké plus), ale pouze v lépe natočeném filmu. První odpádek roku 2011 a hned takhle vydatný. PS: Krve a mrtvol je dost, ale co z toho... 0/10 ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Další z kategorie filmů "Vezmeme pár kámošů a kámošek, kameru strčíme do ruky nějakýmu ambicióznímu volovi, kterej se považuje za umělce... a ten ať si to pak klidně i sestříhá, hlavně ať to moc nestojí... Pak necháme všechny hodinu plkat vo ničem, klidně nějaký naprostý debility, třeba vo šukání, aby se to líbilo všem dementům, no a aby to jako nebyla tak zatracená nuda, budeme to točit v polotmě a s blikajícími světly". Fakt nechci aby to vypadalo, že píšu koment k jakékoliv sračce, ale dělám to i kvůli sobě - aby se mi náhodou nestalo, že bych si tuhle zhovadilost s epileptickou kamerou i střihem chtěl někdy pustit znovu... Jedna hvězda z milosti za otylé sadistické vraždící hovado s kovadlinou na trubce a jinými industriálními nástroji. ()

iolaos 

všechny recenze uživatele

Nejedna se o zadny ackovy cajdak, i proto tady dabingovy mainstream kleje a krici. Vyhozenych padesat korun jen za nazev, rikaji si. Ovsem tvrde jadro stavnatych slatanin si prvni scenou s golemem-svarecem hnedka uvedomi, ze tohle prakticke cviceni zacinajiciho gore filmare je skvele odvedena prace. Vkuse se tady nadava, offscreen soulozi a infantilne komunikuje stylem "bradavky musi bejt, jinak by kozy nemely spicky".. - ikdyz tohle jde zcela mimo mne, ten spektakl uzasne zvarnenych vrazd s mohutnym gorefestem je jednoduse skvely.. Ac ziji v jinem svete nez tvůrce emař, nedovolim si hodnotit jinou znamkou nez vybornou. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Partia feťákov usporiada párty v starej opustenej továrni. Počiatočná zábava plná sexuálnych hrádok, požívania alkoholu a drog sa po relatívne krátkom čase mení v krutý boj o život s miestnym zabijakom vo zváračskej maske a jeho zombie rodinou. "Sweetshop" je amatérsky snímok s množstvom afektovaných, debilných dialógov, mizerným hudobným doprovodom a ešte horšími hereckými výkonmi. Ale aby som len nekritizoval. Vďaka hororovým prvkom, nebol sklamaním. Ba práve naopak. Niekoľko gore záberov, masky, či občasná originalita mordovačiek, skutočne potešili. Tento snímok by si zaslúžil lepšie percentuálne ohodnotenie - 60%. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Koncepcia The Beasta (Jeremy Sumrall) bola inšpirovaná výkonom talianskeho gymnasta Jurija Chechiho, ktorý v priebehu slávnostného otvorenia zimných olympijských hier 2006 opakovane maskovaný húpal nadrozmerné zlievárne kladivo. (vander19)
  • Postava Enyx (Naika Malveaux) je pomenovaná po Enix Corporation (teraz Square Enix), vydavateľstvu videohier ako Dračí bojovník či Xevious. (vander19)

Reklama

Reklama