Reklama

Reklama

Žraločí invaze

Trailer

Vlna cunami zasiahne pokojné pobrežie, kde zničí a zaplaví celé mesto. Skupina ľudí sa ocitne uzväznená v podzemnom poschodí supermarketu spoločne s ozbrojeným šialencom. Medzitým začne v supermarkete stúpať hladina vody. Vydesená skupina sa snaží skryť a zároveň si uvedomí, že nebezpečenstvo na nich číha aj pod vodou. Spoločně s nimi je ve vode totiž uveznených aj niekoľko hladných žralokov. Kto v tomto trileri prežije nebezpečného zabijaka a kto unikne žralokom? (TV JOJ)

(více)

Videa (8)

Trailer

Recenze (138)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Celkem slušný béčkový námět -po zaplavení vlnou Tsunami zůstanou někteří přeživší uvězněni v obchoďáku spolu s několikametrovým a velmi hladovým žralokem- kazí mizerná režie, příšerní herci v ještě horších rolích a -nejen na dnešní dobu- děsivě laciné efekty. Těch pár krvavých scének nic nezachrání. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Typický příklad čtyř metrové ptákoviny, která svou digitální facce liftovou úpravou vzbuzuje strach, ehm. Když nás náhodou zalije Tsunami, jakože je to hodně reálné, ale fakt hodně (určitě) a jste náhodou v Kauflandu, či Tescu nebo iném žracím (já zvracím) landu jste tzv. v piči! Proč? No protože taková velká vlna sebou veze velké příležitosti. Mistr Verbal (promiň, že tě beru zase jednou do huby) má opět jednou pravdu, těma chujovinama (že příběhem) bych opravdu nejraděj nakrmil velkou bílou svini a nejenom jednu. Já z bůže vůle král, hlava pomazaná (jo jo) to srovnám z "Útokem z hlubin" co byl teprve nářez (doporučuju, když už tohle se Vám uchyloprdelníci líbilo). Mně tenhle velký, bílý, "vychytralý" krocan za koule naštěstí nechytil. 1/10 ()

Reklama

Tomes83 odpad!

všechny recenze uživatele

Větší digisračku jsem ještě neviděl! Noc žraloka byla hrůza, ale dal jsem tomu alespon jednu hvězdu za trochu té snahy o dobrodružství, ale tohle byl jasný odpad! Ne jen ty efekty ale ta nereálnost! Jestli jsem někdy nadával na třetí díl Čelistí z 80. let, tak po zkouknutí Tsunami se jim omlouvám... ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

To si takhle v klidu nakupujete nějaké ty potraviny, když se najednou ozve výstřel a v momentě jste svědky přepadení obchodu. Že by napínavý thriller z Alberta? Ne, najednou se všechno otřese a obchůdek zalije obří mořská vlna. Takže katastrofický spektákl jako od Emmericha? Ne, v té vlně připluje párek velkých bílých žraloků, kterým nestačí konzervy a těstoviny z regálů a tak terorizují nebohé zákazníky a zlé lupiče. Problém je, že všichni zúčastnění (kromě nevinných rybiček) jsou po lobotomii a mluví srandovní angličtinou. Kdyby to nebylo úplně pitomé, tak tohle béčko mohlo i za něco stát. Bod za žraloky, ty já můžu. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy o žralokoch, ale toto bola skutočne len Bait. Už názov sám hovoril, že to je len návnada, ale čo už. Dal som sa chytiť a pozrel som si to. Aj napriek tomu, že som vedel, že sa to nevyrovná kvalitám Depp Blue Sea či skvelým Jaws, som si to pozrel a výsledok je presne taký aký som očakával. Obyčajný teen horor bez nejakého lepšieho nápadu, či aspoň jedného dobrého herca. Nulová atmosféra, trápny digitálny žralok a tupé dialógy. A si si dám zase so žralokmi na chvilku pauzu. 30% - 2* ()

Galerie (116)

Zajímavosti (2)

  • Na palubnej doske dodávky v zatopenej podzemnej garáži leží kniha od Stephena Kinga. (Kadas97)
  • Filmovanie prebiehalo na viacerých miestach v austrálskom štáte Queensland, ktorý leží na východnom pobreží kontinentu. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno