Reklama

Reklama

Skupina mladých lidí vyráží za turistikou do malebných norských hor. Po chvíli putování narazí na starý opuštěný hotel. Domnívají se, že se jedná o tajemný hotel dle legend opředený zlem. Po vzájemné výměně názorů se nakonec rozhodnou v hotelu nezůstat a vyrazí dál do přírody přespat pod hvězdami. Už je ale pozdě. Někdo nebo něco si nepřálo být rušeno a rozhodlo se to dát skupince opravdu výživnou lekci. (Korbitch)

(více)

Recenze (126)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Oproti předchozím dílům podstatně slabší a horší!! Velké očekávání a velké zklamání ... Celé je to prostě jiné než předchozí díly, zabiják je naprosto nevýrazný. Jeho útoky jsou šíleně "americky" sestříhané, takže jsem fakt někdy vůbec nevěděl a neviděl, co se na obrazovce děje. Na nějaké gore či násilí úplně zapomeňte. Úplně to ztratilo původní kouzlo prostě ... Záběry přírody úžasné, to jo, fakt nádhera. Ale nechtěl jsem vidět přírodovědný dokument, ale horor... ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Pokud jste ještě neviděli plavat hovno ve fjordu, neváhejte! Tahle Kořist je už opravdu přechlazená a téměř nepoživatelná. V Norsku zase udeřil Třináctý Fredag a Mikkel Meyersen anihiluje v devadesáti pěti minutách tisíckrát viděné, krystalické nudy partičku vikingských středoškoláků, kteří se místy chovají, jako by pocházeli z Osla. Norové se snaží ze svého trademarku vynorovat maximum, nicméně výsledná nora začíná mít pomalu velikost žumpy. Ale jinak lesy tam mají pěkné. Takové zelené, plné sobů a tak... ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Vážne som nečakal takýto pokles úrovne, veď prvé dve časti Fritt vilt považujem za jeden z najlepších novodobých slasherov. Avšak táto tretia časť no... poviem to rovno - nič moc. To čo sa týka atmosféry sa ani len nedá porovnať s predchádzajúcimi dielmi. Dosť často som sa nudil - je tu len minimum zaujímavých a napínavých situácií a navyše som si k postavám nedokázal nájsť cestu, vlastne mi bolo jedno čo s nimi bude. Do veľkej miery to bolo zapríčinené tým, že moc rozumu teda nepobrali. Tiež, aj keď to bol prequel, hrozne ma štvalo to absurdné terminátorovanie zabijaka, mohli to urobiť inak. Veľmi slabý priemer. 50/100 ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tenhle film se nemá čím chlubit. Obyčejné konečné zpackání jedné docela uchazející norské série. Po chvíli jsem se tomu filmu věnovala už jen letmo, protože mě ani nezajímalo, co se tam děje. Někdy je vážně zbytečné takovéto filmy točit. Jako nejlepší díl Fritt Vilt bych nejspíš označila ten druhý, protože v tom jsme dostali pořádnou dávku napětí a hutné atmosféry. Třetí díl je už jen ubohý, ubohoučký odvar a producenti značně vařili z vody. ()

oLí 

všechny recenze uživatele

Zklamání, první dva díly jsou rozhodně nadprůměrné, ale tohle se opravdu nepovedlo. S původní dvojicí to má společné tak možná nostalgický začátek a konec, tedy dohromady asi půl minuty. To mezi tím je bez nápadu, bez atmosféry, prostě zbytečnost. Technicky je to natočené standardně, lesy jsou nádherný, takže dokoukat se to celkem dalo, ale jednou určitě stačí. 4/10 ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v norském národním parku Jotunheimen. (Cheeker)

Reklama

Reklama