Reklama

Reklama

Mizerové navždy

  • USA Bad Boys for Life (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Mizerové Mike Lowrey (Will Smith) a Marcus Burnett (Martin Lawrence) jsou zpátky a před nimi poslední společná jízda. (Falcon)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (606)

InJo 

všechny recenze uživatele

Nečekané příjemné překvapení. Smith a Lawrence jsou (pořád) bezva duo a kupodivu funguje (většinou) i vše ostatní - hlavně tedy akce a humor. Vizuálně je to prakticky k nerozeznání od prvních spoluprací Bruckheimera s Bayem, takže nás absence druhého jmenovaného nemusí skoro vůbec mrzet (maximálně v případě velkých akčních scén, které by Bay dotáhl do ještě větších extrémů). Pokud máte rádi první dva díly (nebo i jen jeden z nich) a žánr akčních buddy movies obecně, o návštěvě kina nemá smysl dlouze váhat. 70 % ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Nechtěl jsem se do přepálené verze Miami vracet, ale noví tvůrci vypálili nejen rybník, ale celou sérii. Adil a Bilall totiž natočili její nejlepší díl. Pořád se pro infantilní hlášku nejde daleko a nejedna pře ústřední dvojice trvá několikrát déle, než by bylo ve jménu vtipu záhodno, ale je znát daleko lepší odhad toho, co publikum vydrží a míra provází jak scénář, tak akční výkruty. Baví mě i ten ústřední přežvýkaný zvrat, který třeba někomu přijde na hlavu, ale mně zkrátka sedí, že se ze zdánlivě neviditelného záporáka může překvapivě elegantně rázem vyklubat důstojný protivník. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $90miliónovTržby USA $206,305,244Tržby Celosvetovo $426,505,244▐ Tržby za predaj Blu-ray v USA $15,737,400║ Tržby za predaj DVD v USA $12,991,339║ Trpel som ako sviňa. Som neveril že by to bolo horšie než predošlí diel a bolo a rázne, jedna suchá scéna natočená v ako že v lesku striedala druhú ale tá prázdnota, neefiktivita, no neveril som. Nechápem ten úspech v kinách. Všetko čo sa tam odohráva mi príde maximálne tak trápne a ani akcia nie je žiadna slasť. Martin Lawrence vypadá už na pohľad strašne a hlavne s tou tlstou hlavou ako kíbel. Dokonca aj ináč prevažne duchaprítomný dosť konzumný borec Will Smith mi tu príde dosť planý, nevýrazný. No a na vrch tu už je len ten ich doprovodný tím, ktorý je úplne podes trápny, priam nesympatický, otravný, taká Vanessa Hudgens tu je ako päsť na oko lúzerka, ktorej asi horko ťažko napísali akýkoľvek dialóg len aby čosi zapotila. Fakt som trpel a dopozeral som to dokonca až na štvrtí krát, fakt zle, utrpenie. /20%/ ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Michael Bay je v současnosti už tak urvaný ze řetězu, že je jenom dobře že po něm jeho erbovní sérii přebrali jiní - talent od boha na orgasmické kamerové jízdy tak velký nemají, ale napodobovat zvládají velice slušně, některé záběry jsou tu zatraceně cool a akce odsýpá výborně i při menším rozpočtu než tehdy BB2. Paradoxně jediné co to trochu kazí jsou občas až příliš očividné digitální kamery a lacinější nasvícení, ten pravý smooth filmový look vypadá jinak. V čem Baye bez problémů překonají je příběh a rozvíjení vztahu hlavních postav, a humor i s odkazy na staré díly. Přiznejme si to, Bay ty scénáře nikdy neměl moc dobré (krom Skály, Skála je dokonalá). 8/10 ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Človek dúfa v ako-tak dôstojné pokračovanie, a dostane film, pri ktorom sa zamyslí, či to vlastne nie je najlepší diel série. Ale už som jednotku a dvojku dlho nevidel. :) Buddy akčná krimi ako od babičky Bayovej. Dobre vyvážený pomer humoru, prekvapivo funkčných vážnych momentov a solídne natočenej, prehľadnej akcie, zavŕšenej dosť parádnou finálnou prestrelkou. Will Smith je najväčší frajer pod slnkom, Martin Lawrence je stále dobrá komediálna (ale nielen) protiváha, bavili ma aj mladí parťáci (čakal som, kedy sa konečne prejaví Bjorn, a nesklamal) a navyše to má kvalitných zloduchov. Zápletka nič bombastické, ale pekná osobná línia s pomstou úplne stačí a drží film pokope. Polnočné kakao ftw! ()

Galerie (101)

Zajímavosti (19)

  • Natáčení bylo zahájeno 14. ledna 2019 v centru Atlanty v Georgii, skončilo 7. června v Miami na Floridě. (SONY_)
  • Když Mike (Will Smith) vykopne dveře, v dalším záběru jsou opět celé a zavřené, v dalším záběru pootevřené a v dalším záběru opět zavřené. (Fanda.Boukal)

Související novinky

Čtyřka Mizerů má oficiálně zelenou

Čtyřka Mizerů má oficiálně zelenou

01.02.2023

Po úspěšnému návratu k sérii Mizerové se Will Smith (Král Richard) a Martin Lawrence (Jednej správně) oficiálně vrátí i pro čtvrtý díl. Situaci před rokem mírně zkomplikoval fakt, že si Smith ušil z… (více)

Policajt v Beverly Hills našel režiséra

Policajt v Beverly Hills našel režiséra

10.04.2022

Dlouho očekávané pokračování pro mnohé kultovní série Policajt v Beverly Hills v hlavní roli s Eddiem Murphym (Pan Church, Cesta do Ameriky) má po mnoha letech oficiálně zelenou. Snímek čerstvě našel… (více)

Projekty s Willem Smithem dostávají stopku

Projekty s Willem Smithem dostávají stopku

04.04.2022

Pokud poslední týden sledujete novinky a to nejen ze světa filmu, určitě vám neunikl enormně diskutovaný incident na předávání Cen Akademie, kdy herec Will Smith (čerstvý držitel Oscara za hlavní… (více)

HBO Max plánuje seriál o Tučňákovi

HBO Max plánuje seriál o Tučňákovi

14.09.2021

Tučňák, resp. The Penguin, patří mezi nejznámější Batmanovy záporáky. V devadesátých letech ho nezapomenutelně ztvárnil Danny DeVito ve filmu Batman se vrací, a příští rok se pak dočkáme na filmových… (více)

Reklama

Reklama