Reklama

Reklama

Laře Croft (Alicia Vikander) je 21 let a právě zdědila obrovské obchodní impérium. Její otec, bohatý šlechtic a známý dobrodruh, Lord Richard Croft (Dominic West), zmizel beze stopy před sedmi lety, když byla ještě dítě. Od té doby se marně snaží najít nějaký smysl svého života. Když si přečte záhadný vzkaz, který jí otec zanechal, rozhodne se opustit Londýn a vyrazit do neznáma, aby přišla na to, co se jejímu otci doopravdy stalo. Vydá se po jeho stopách hledat legendární hrobku na mýtickém ostrově někde poblíž japonského pobřeží. Tato mise ale nebude jednoduchá – už jen dostat se na záhadný ostrov stojí Laru velké úsilí. Loď, která ji měla dopravit na pevninu ztroskotá v silné bouři a Lara se ocitá sama uprostřed neznáma, vybavená jen ostrým nožem, pevnou vírou a vlastní tvrdohlavostí. Pokud se jí podaří překonat své vlastní limity a přežít toto nebezpečné dobrodružství, stane se z ní skutečný Tomb Raider. (Forum Film CZ)

(více)

Diskuze

Bloody13

Bloody13 (hodnocení, recenze)

Přijde mi to jako mix obou posledních her (smrt otce, potápějící se loď, ostrov atd.), což je fajn, ale ten trailer je divnej. Nemá koule... spíš má malý prsa Aličky Vykakánder.

Uživatel Bloody13 smazal svůj příspěvek.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

nicméně očekávám, že Daniel Wu v příběhu zemře, jelikož je to asiat, sice žije v USA, ale jak je někdo jednou asiat, tak je to na furt 

na příspěvěk reagoval Lacike

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

něco jako Bloodboren, Dark Souls 1 až 3, což je super tohle, nebo Prey tam to taky jde 

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

KeineLust

je to tam víc otevřenější a sou různý způsoby, jak můžeš tou danou lokací projít, nemluvě o skrytých cestách, které vedou k pokladu, nicméně pak je ten svět otevřený a můžeš se vracet do některých lokací, ať sám od sebe, či příběhem dané 

Pod

Pod (hodnocení, recenze)

Helo

Sice jo, ale nic, co by se hodilo k dobrodružňáku. Ale pokud by se držel soundtracku hry, možná to bude v poho.

Pod

Pod (hodnocení, recenze)

Strašně tomu chybí tajemno, mysteriózno, osudovost, mytologie. První trailer na hru mě uchvátil - "tady se rozjíždí něco velkýho" jsem si říkal. Tady to je nemastný, neslaný - trailer, režisér i skladatel. Zdá se mi, že režisér či studio nějak nevědí, o čem vlastně nový Tomb Raider je. Dobrodružňáky mám rád, takže ujít si to nenechám, mám ale obavy, že to bude promarněná šance, které bude sakra škoda.

na příspěvěk reagoval Helo

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

Terepin

Tak "starym dedom"... ty starý TR jsou samozřejmě lepší, s lepší atmosférou a víc prověřily tvoje skills, ale určitě nepatřím mezi ty, co by na nového TR nadávali, restart potřeboval, vo tom žádná. Film bude klasická béčková záležitost, film, co se bude snažit zalíbit co nejširšímu publiku (což je pochopitelný, protože peníze až na prvním místě) a ne jen hardcore hráčům (jak už jsem psal, já bych třeba uvítal řádný eRko). Ale co si budeme namlouvat, ona i ta hra má vyloženě béčkovej scénář :-)

Doufal jsem v inteligentní dobrodružnou zábavu ve stylu Indyho, ale pokud to nebude takovej provar jako ty filmy s Angelinou (což podle mě nebude), tak si film určitě užiju, i když to bude mainstream jako prase :-)

Inirdin

Inirdin (hodnocení, recenze)

Helo

Nebo si třeba probodnout břicho skrz a po dvou minutách dělat jako by se vůbec nic nestalo.

na příspěvěk reagoval Helo

Janko_Vlyrd

Janko_Vlyrd (hodnocení, recenze)

Veľa ľudí už zabudlo, že dôvodom rebootu Tomb Raidera 2013 boli slabé zisky z Underworldu. Reboot bol nevyhnutný, aby sa značka mohla ďalej rozvíjať a žiť. Dokonca zisk z rebootu 2013 sa dostavil až vydaním neskoršie-vydanej PS4 verzie hry. Rise of the Tomb Raider sa dostal ako prvý od Underworldu k nejakému zisku v časoch vydania (pomohol im aj Microsoft za kúpu časovej exkluzivity na XONE) a toto všetko sa dialo za čias, kedy nastúpil na scénu silný konkurent Uncharted. Nebyť toho rebootu, značka by dodnes nebola oživená a iba by sme na ňu spomínali. Toto sú fakty. Underworld a jeho predchodcovia sú minulosť. A ja som rád, že Tomb Raider žije a že nás čaká film a podľa všetkého aj ďalšia hra.

Pekný deň.

na příspěvěk reagoval Terepin

Willynka

Willynka (hodnocení, recenze)

ESNYR

Ano, protože v původních hrách se nestřílelo do zvířat a každá ta hrobka nevypadala skoro stejně s jinou texturou. Buďme realisté. Nejlepší design levelů měl beztak Underworld, ale k této fázi bádání je třeba se taky nějak dopracovat. BTW v Rise quick time eventy prakticky vymizely.

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

ESNYR

Taky prolejzá a hledá poklady a řeší mytologii... je tam dost toho kilení, ale poklady jsou tam taky.

na příspěvěk reagoval Inirdin

ESNYR

ESNYR (hodnocení, recenze)

Tomb Raider 2013 + Rise of Tomb Raider, nemá už nic společného z původním TR.

Tahle hra byla vždy o hledání pokladů, skákání, řešení hádanek a prolézání "tajemných" lokací od pyramid až po chrámy zastrčené někde na konci světa.

A o čem jsou ty 2 nové TR ? Lara tady nic nehledá, nic neřeší a jen sbírá skils aby mohla lépe zabíjet protivníky. Vyrábí si lepší zbraně a kraftí věci na další vylepšení. Co to má společného z původním konceptem dobrodružného hledání pokladů a řešení hádanek ?? Už to není zábavná Lara Croft ale stala se z ní tupá zabijácká akčí vyvražďovačka.

Tomb Raider po restartu mě přestal úplně zajímat a film bude přesně jako ostatní filmy - bude jen zabíjet a zabíjet.

Původní koncept je nenávratně pryč a mě to akorát tak nasralo. Pohřbily nejlepší dobrodružnou hru na světě.

 

Film mě vůbec nezajímá a z největší pravděpodobností ho uvidím maximálně když to půjde na Príííma Kůůůůůl v Neděli večer z 15 reklamníma blokama.

na příspěvěk reagoval Helo, Willynka, fedoo, KeineLust

Uživatel itsp4trik smazal svůj příspěvek.

Související novinky

Vary přivítají Alicii Vikander a Ewana McGregora

Vary přivítají Alicii Vikander a Ewana McGregora

13.06.2023

57. ročník Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech už nám klepe na dveře, vše vypukne na přelomu června a července, kdy lázeňské město opět zaplní davy nadšených filmových fanoušků i… (více)

Amazon odhalil obří plány s Tomb Raiderem

Amazon odhalil obří plány s Tomb Raiderem

28.01.2023

Herním adaptacím se po letech nezdarů a posměchu začíná mimořádně dařit. Sony slaví úspěch s Uncharted nebo The Last of Us, Netflix zase s Arcane podle světa League of Legends, no a Amazon teď zkusí… (více)

Druhý Tomb Raider je mrtvý

Druhý Tomb Raider je mrtvý

29.07.2022

Adaptace herní série Tomb Raider se bude oficiálně znovu rebootovat. Chystané pokračování s Aliciou Vikander (Jason Bourne) se tak bohužel ruší, jelikož studio MGM, které bylo nedávno koupeno… (více)

Reklama

Reklama