Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akce filmu THE CANYON představuje příběh mladých manželů Lori a Nicka, kteří se ztratí během svých svatebních líbánek v okolí Velkého kaňonu. Manželé měli smůlu, že si předem nezajistili propustky. Narazí však na Henryho, bývalého průvodce, přijmou jeho nabídku a vyrazí na dobrodružnou cestu. Zpočátku bezstarostný výlet je však narušen smrtelnou nehodou Henryho. Nick s Lorou zůstávají sami uprostřed pustiny. Neznají cestu, nemají nic k pití ani k jídlu, a navíc budou muset bojovat s krutou přírodou. Výlet se tak stává děsivou noční můrou. (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (69)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Prostředí bylo úžasné a pokud došlo na vypjaté situace, ať už šlo o průvodcovu nehodu, nebo vlčí ataky, má Canyon také něco do sebe. Problémem je, že podobných momentů tu příliš není a tak se po většinu stopáže vlastně nic moc neděje. Jasně, pokud by se něco podobného stalo, tak by to probíhalo přibližně takhle a rozhodně by nebyl každý metr cesty adrenalinovou záležitostí. Jenže film má primárně bavit a to se tady tolik nedaří. Další věcí je, že na Yvonne Strahovski se sice dobře dívá, ale po několika dnech bez jídla a vody je až podezřele ve formě a to vůbec neprospívalo stupňujícímu zoufalství, které by tady člověk čekal. Koukat se na to dá, ale celkově se jedná spíš o horší průměr. 40% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Slušný Survival Thriller/Horor:..Který dokazuje, že vlci jsou skvělí záporáci Podobně, jako ve filmu:The Grey, Frozen. Bylo tam pár skvělých napínavých momentů,z kterých jsem měl husí kůži,ale Je mi líto jen té dlouhé stopáže.. Pak bych neměl problém zvednout do na 4*:) Nicméně jedná se o lepší průměr :) ()

Reklama

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Tak toto sa velmi nevydarilo,takmer 90 percent filmu som mal pocit,ze sledujem dokument o Grand Canyone,stopaz mohla byt o pol hodinu kratsia,lebo to chodenie hore dole a kecy nudili,ozivenim bolo aspon nadherne prostredie,vlky a blondina,ktora ma niekedy rozosmiala svojimi IQ skratmi,dufam,ze uz to nebudem musiet este niekedy v zivote vidiet...:-) ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Vynikajúce ! A teraz sa idem obhájiť... Napriek tomu , že to je pomerne dlhé, udržiavalo to moju pozornosť neustále a konštantne som bol v napätí, hoc priznávam, je to na jedno pozretie. Chcel som dať hviezdičky 4 , avšak ten koniec bol skutočne suprový a to ma zlomilo! A v neposlednej rade, ako milovník prírody, som si vychutnával bombové zábery z Grand Canyonu podfarbené mystickou muzikou, ale tú doporučujem počúvať ( ako i celý film, samozrejme ) cez nejaké namakané slúchadlá... ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Je,je,je,to byla ptákovina.Ještě snad začátek,kdy děj plynul,sice pozvolna,ale pořád se jakž-takž něco dělo,stál za povšimnutí,a scenérie tý divočiny byla vskutku úžasná,ale s příhodou na skále film zamrznul na jednom bodě,a musim říct že sem bojoval s dokoukáním jako nikdy.Opravdu ubíjející nuda,a i když sem čekal ještě o trochu absurdnější konec,tak hodnocení týhle pitominy nemůže bejt nijak vysoký.30%. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Rozpočet filmu byl 10 milionů dolarů. (Chatterer)
  • Natáčelo se v Arizoně a Utahu. (Chatterer)

Reklama

Reklama