Reklama

Reklama

Erinin (Drew Barrymore) ironický smysl pro humor a naprostá otevřenost naprosto okouzlil Garretta (Justin Long). A to všechno u piva a u snídaně druhý den ráno. Jiskra přeskočila a byla z toho plnohodnotná letní láska a nikdo nečekal, že potrvá, až se Erin bude muset vrátit do San Francisca a Garrett zůstane kvůli práci v New Yorku. Jenže když se šest týdnů radovánek nenápadně změní v něco hlubšího, ani jeden z nich si není jistý, že to chce ukončit. A i když si Garrettovi kamarádi Box (Jason Sudeikis) a Dan (Charlie Day) dělají legraci z jeho vztahu s telefonem, nechtějí svého „kámoše“ ztratit kvůli úletu s nejistým koncem. Stejně tak Erinina upjatá a až příliš ochraňující vdaná sestra Corrine (Christina Applegate) chce zabránit tomu, aby se Erin vydala na tu neslavně známou cestu za zklamáním. Ale navzdory rozdílným pobřežím, opatrným kamarádům a rodině a několika nečekaným pokušením tenhle pár možná našel něco jako lásku a s pomocí textovek, „sextovek“ a nočních hovorů, možná tu vzdálenost překonají. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (305)

dobytek 

všechny recenze uživatele

V romantickejch filmech jsou ty hlavní čubky obvykle příšerný afektovaný krávy, který mam chuť kopnout do držky, ale ta čubka v podání Drew Barrymore byla až překvapivě sympatická. Tu bych si možná pozval domu i na dýl, než jenom na hodinu. Jinak je to taková průměrná komedie (v rámci romantickejch komedií ovšem nadprůměr), která na těch 98 minut pobaví, ale stačí vidět jednou. A všiml jsem si, že Kelli Garner už má spravenej chrup. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Pohodová romantická komedie. 1) Pěkný Garrett (32letý (!) Justin Long) žije na blahobytném Manhattanu. Je zdravý, vše mu zatím vychází, má zajímavou práci a dva milé poněkud excentrické přátele. A teď to vypadá, že získal i holku, se kterou si opravdu rozumí. 2) O světových problémech se tu tedy nedozvíte nic, zato si můžete vychutnat pohodu prosluněných manhattanských ulic. 3) Po skvělém nástupu však tvůrci neudrželi tempo a snímek po první půlhodině sklouzl do rutinního klišé, které neurazí, ale ani nepotěší. 4) Alespoň jsme se dozvěděli zajímavou charakteristiku švýcarského armádního nože: You cut your own hair and you suck your own dick. You're like a Swiss army knife. ()

Reklama

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Prvni pulka filmu spica, fakt ze jo. Clovek to hlta, skvele se bavi nad vtipnymi scenami a hlaskami a rika si, ze konecne zase komedie jak ma byt...navic jeste vzpomina na sve stare casy, kdy neco podobneho zazil (i kdyz vzdalenost byla ve stovkach km a nikoliv v tisicich mil :D ). Jenze jakmile se Garrett vrati z prvni navstevy u Erin doma, zacina cely film zklouzavat do jednoho velkeho klise, vtip se pomalu vytraci a vse upada do tradicni nudy :(. Skoda toho, prvni pulka je opravdu skvela, hudebni vyber taky bombasticky....jen mozna Barrymore je uz na takove role trochu stara, ale to ji odpustite, s Justinem tvori skvely par.. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

"Moje modrý koule mají naběhlý žíly, a dám si ptáka do svěráku. Miláčku, já ale nechci bejt zasraná od toho modrýho svinstva.." Asi stačí, český dabing se mimořádně "povedl", ale na jeho obranu, tentokrát asi nebylo kde brát. Drew Barrymore by měla vzpomínat na Music and lyrics a už nikdy v ničem podobně žánrově laděném nehrát. Má to dobrej konec, ale zabijte Zdeňka Mahdala. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

BUDU TADY A TY TAM, A BUDE TO VZTAH NA DÁLKU, PROTOŽE NA ROVINU, JSEM DO TEBE BLÁZEN!...../// J. Long není debil, jen potřebuje potkat ženu, která je zábavná, inteligentní a aby si dokázala občas vyčistit disketu (v baru, chlastem). D. Barrymore je holka sympaťačka a mám dojem, že si to herectví užívá čím dál víc! Taky vás zajímá, jak někdo může dostat kopačky a hned nato si zapíchat? Ano? Zřejmě nejste smutní, osamělí, zahořklí lidi a už jste tenhle film, kde se hodně mluví, trochu randí, občas píchá, viděli. Nevadí vám, když se vtipy točí HLAVNĚ kolem sexu a že do ložnice je to dost daleko (kolikrát dál, než by se zdálo)! Romantika na dálku (i blízku) není nijak přeslazená, a většinou se řeší dospělý věci – a sex. Toho není nikdy dost! (Možná se to týká i humoru...) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, proč mám přezdívku ,,švýcarskej nůž“. 2.) Chci sledovat vztah, ze kterýho má kluk modrý koule. 3.) Sex po telefonu? Zadarmo? V který minutě? (61:30). /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • Během a i po skončení natáčení byli Justin Long a Drew Barrymore partnery. (R´Hell)
  • Kapela, která Garetta (Justin Long) zaujme během koncertu a která se během filmu ještě několikrát objeví, se jmenuje The Boxer Rebellion. Tato kapela skutečně existuje a je z Velké Británie. (Posheidon)

Reklama

Reklama