Reklama

Reklama

Erinin (Drew Barrymore) ironický smysl pro humor a naprostá otevřenost naprosto okouzlil Garretta (Justin Long). A to všechno u piva a u snídaně druhý den ráno. Jiskra přeskočila a byla z toho plnohodnotná letní láska a nikdo nečekal, že potrvá, až se Erin bude muset vrátit do San Francisca a Garrett zůstane kvůli práci v New Yorku. Jenže když se šest týdnů radovánek nenápadně změní v něco hlubšího, ani jeden z nich si není jistý, že to chce ukončit. A i když si Garrettovi kamarádi Box (Jason Sudeikis) a Dan (Charlie Day) dělají legraci z jeho vztahu s telefonem, nechtějí svého „kámoše“ ztratit kvůli úletu s nejistým koncem. Stejně tak Erinina upjatá a až příliš ochraňující vdaná sestra Corrine (Christina Applegate) chce zabránit tomu, aby se Erin vydala na tu neslavně známou cestu za zklamáním. Ale navzdory rozdílným pobřežím, opatrným kamarádům a rodině a několika nečekaným pokušením tenhle pár možná našel něco jako lásku a s pomocí textovek, „sextovek“ a nočních hovorů, možná tu vzdálenost překonají. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (305)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ten den jsem byl hodně romanticky naladěn, navrhnul jsem Květuli cestování po Dánsku na cikánský způsob, plivnul jsem na holuba co mě sral na parapet, napsal žádost do ČT ať Petra Čapka přesunou z komentování fotbalu do ústavu pro blekoty a také kouknul na tenhle film. Nutno říct, že film mě příjemně překvapil Justim a Drew si skvěle sedli a i díky tomu film působil svěžím a zábavným dojmem. ()

khedy 

všechny recenze uživatele

Na 5* to sice není, ale stejně jako Kleopatra jednu hvězdu přihazuju, protože tahle komedie si to prostě a jednoduše vzhledem ke zde nízkému hodnocení (64%) zaslouží. Čekal jsem klasické trapné fórky a scény propletené klišé. Místo toho jsem však dostal pořádnou dávku inteligentního humoru, který mi sedl jako málokterý a příběh při kterém jsem téměř ani na minutu dopředu netroufal předvídat. K tomu všemu ještě sympaťák Justin Long a jako vždy úžasná Drew Barrymore...nemám co dodat, v rámci žánru velmi příjemné zpestření. ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

V romantickejch filmech jsou ty hlavní čubky obvykle příšerný afektovaný krávy, který mam chuť kopnout do držky, ale ta čubka v podání Drew Barrymore byla až překvapivě sympatická. Tu bych si možná pozval domu i na dýl, než jenom na hodinu. Jinak je to taková průměrná komedie (v rámci romantickejch komedií ovšem nadprůměr), která na těch 98 minut pobaví, ale stačí vidět jednou. A všiml jsem si, že Kelli Garner už má spravenej chrup. ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Vtipná, volně plynoucí romantická komedie, která splňuje mé očekávání od tohoto žánru... To, že Barrymore umí přesvědčivě zahrát romanťárnu víme, Justin Long to k mému překvapení zahrál též dobře... S příběhem samotným se nejvíce musí ztotožnit Ty, kteří taktéž mají vztah na dálku a jsou tak odloučeni od své milované polovičky... Nicméně až na jeden či dva zvraty (dobře, jeden větší, jen nebyl podán tak intenzivně, jak bych od něj čekal, což je škoda), snímek jede v zavedeném rytmu s vtipnými scénkami, dobrou kamerou a příšernou kapelou... :) Nicméně, té hodiny čtyřicet nelituji, jelikož jsem se nenudil... ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Americký romantický komedie mě moc neberou, proto si vybírám jen ty, u kterých mám dojem, že by mohli za něco stát. Dál než se zdálo mi padlo do oka pro příjemné duo Justin Long a Drew Barrymore a i když se u takových filmů jedná vždy o stejný mustr příběhu, tak tato komedie je doopravdy i komedií a ne jen romantikou. Několikrát jsem se od srdce zasmál, protože tam byly už tak vtipný scény a když do toho některej ten Longův kámoš něco plácl, bylo vymalovaný. Takže jedná se o pohodovou komedii s dobrými a příjemnými herci (i když taková Christina Applegate mi někdy lezla pořádně krkem :-), u které se pobaví i lidé, kterým romantika moc neříká. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • Garret je s Boxem a Danem na abiturientském večírku Polk High School. Tak se jmenovala škola, kterou navštěvovala celá rodina Bundových v seriálu Ženatý se závazky, tedy i Christina Aplegate. (Kárl)
  • Během a i po skončení natáčení byli Justin Long a Drew Barrymore partnery. (R´Hell)

Reklama

Reklama