Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Veselohra Léto s kovbojem vypráví o setkání venkovského zootechnika a traktoristy Honzy s pražskou psycholožkou Doubravkou, správnou holkou, která se o prázdninách musí starat o svého rozmazleného snoubence. Úsměvný příběh o tom,jak se tihle dva tak rozdílní lidé potkali, seznámili a zamilovali, natočil v roce 1976 režisér Ivo Novák a do hlavních rolí obsadil znamenitě sehranou dvojici Danielu Kolářovou a Jaromíra Hanzlíka. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (290)

mchnk 

všechny recenze uživatele

Lehoučká letní komedie. Hanzlík-perfektní vesnickej rebel, Kolářová-skvělá zamilovaná psycholožka. Nho a Vízner ? To je takový trénink na Saturnina. Prostě neškodná příjemná komedie na letní nedělní odpoledne, která je bohužel také z jedněch, které jsou nelítostně ždímány komerčními televizemi. Přitom, co se týká režie, jedná se podle mě o průměrný film. Což asi ale při neustálém opakování tohoto snímku nehraje roli. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Trvalo mi hodně dlouho, než jsem se naladil na "kovbojskou vlnu". Ze začátku mi to přišlo jako taková nepříliš povedená normalizační komedie. Až tak napopáté jsem objevil ty hlubší věci, vtipné dialogy a i to, že to je vše brané fakt s nadsázkou. Hanzlík je výbornej buran, do nějž se městská intelektuálka prostě nemůže nezamilovat. Kvalitní romantika. Rád se na Kovboje občas mrknu...80% ()

Reklama

ad 

všechny recenze uživatele

mnoho spoustu "JZD" scén, velmi mnoho nepravděpodobní a ani jeden normálním způsobem inteligentní hrdina, se kterým by se dalo jít. Nevyčítám, že už od prvních dvou minut po skončení úvodních titulků je jasné, co se bude celý film dít a že každá postava je natolik schématická a neprochází žádným vývojem, že se z filmu pomalu stává přehlídka typových šarží... to vše se dá u podobného filmu prominout, protože není-li důležité co, mělo by nás zajmout jak... a to se bohužel nestalo... ()

lekr 

všechny recenze uživatele

Trapný paskvil který bych se styděl nazvat Zlatým fondem české kinematografie. Příběh je zoufale tuctový, scénář nezajímavý a nevtipný, k tomu nepovedené herecké výkony herců, kteří jsou na hraní letního Romea a Julie zoufale staří..Hanzlík se teda ještě drží ale Kolářová je nesnesitelná a o Víznerovi ani nemluvě......jeden z nejhorších českých filmů!!!! ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrná komedie s několika moc pěknýma hláškama:já znám v okolí všechny krávy,ale vás jsem tady ještě neviděl, Kolářová:Vzal by sis mě? Vízner:Prosím tě,vařit neumíš, hezká taky moc nejsi. Moc pěkně se koukalo na Víznera, jak se chudinka snaží něco naučit, kráva mu ožírá skripta a od Kolářový dostává plesnivej chleba. Dámy Rosůlková s Medřickou byly k sežrání,ale mít je doma,tak by asi náhodou bouchnul plyn ()

Galerie (7)

Zajímavosti (28)

Reklama

Reklama