Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Veselohra Léto s kovbojem vypráví o setkání venkovského zootechnika a traktoristy Honzy s pražskou psycholožkou Doubravkou, správnou holkou, která se o prázdninách musí starat o svého rozmazleného snoubence. Úsměvný příběh o tom,jak se tihle dva tak rozdílní lidé potkali, seznámili a zamilovali, natočil v roce 1976 režisér Ivo Novák a do hlavních rolí obsadil znamenitě sehranou dvojici Danielu Kolářovou a Jaromíra Hanzlíka. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (290)

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Hanzlík ve snímku prokazuje, že mu právem náleží titul "český Belmondo". Pečlivě vybraný rafinovaný outfit (ne)skrývá vypracované tělo, které bez problémů obloudí mysl i srdce každé samičky lidské i zvířecí, ve filmu i u televize. Hanzlík dále dokázal, že český národ je národem hrdinů, neboť vzít si hysterickocholerickou, poněkud šáhnutou Kolářovou i s jejím stejně postiženým příbuzenstvem vyžaduje nesmírnou odvahu. A taky musím uznat, že Kořínková byla ve svých dvaceti pěkný kus ženský. A to tehdy nebyly mekáče. ()

MaMitti 

všechny recenze uživatele

A to mi řekněte, jak jste se mohla s tolika dětma rozvést a vzít si chlapa s tolika dalšíma dětma? Víš holka, každá ženská ví to svý, a to je celá ta psycholóóógie... Tak nějak to bylo a bylo to neskutečně výstižný :-). Naprostá pohodička od začátku do konce - zaplaťpámbu, že se tenkrát netočila volná pokračování.... ()

Reklama

lekr 

všechny recenze uživatele

Trapný paskvil který bych se styděl nazvat Zlatým fondem české kinematografie. Příběh je zoufale tuctový, scénář nezajímavý a nevtipný, k tomu nepovedené herecké výkony herců, kteří jsou na hraní letního Romea a Julie zoufale staří..Hanzlík se teda ještě drží ale Kolářová je nesnesitelná a o Víznerovi ani nemluvě......jeden z nejhorších českých filmů!!!! ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Tato letní romantická komedie mě úplně minula. Dokáži sice pochopit, proč se někomu může líbit, na mě to ale nefunguje. Příběh je velmi jednoduchý, postavy nesympatické a humoru pomálu. Hanzlík i Kolářová si mnohokrát střihli lepší role, na vině je spíš slabý scénář. Více než dvě hvězdy za sebe dát nemůžu. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Film nabitý neuvěřitelným množstvím hlášek. Daniela Kolářová je tu podle mě okouzlující, i když hraje trochu prkennou psycholožku Doubravku (byla a stále jsem tím jménem okouzlena), z které je ale vidět jak si letní lásku užívá. Jaromír Hanzlík je tu za fešného kovboje/playboye a Oldřich Vízner boduje v roli Boba. Jeho natvrdlost a naivita jsou fascinující. Mám ten film opravdu ráda! ()

Galerie (7)

Zajímavosti (28)

  • V tomto snímku si Oldřich Vízner zahrál nepříliš úspěšného studenta medicíny. Naproti tomu v seriálu Velmi křehké vztahy (od r. 2007) si zahrál úspěšného a uznávaného lékaře Dr. Strnada. (majky19)

Reklama

Reklama