Reklama

Reklama

Misfits: Zmetci

(seriál)
Trailer
Velká Británie, (2009–2013), 29 h 12 min (Minutáž: 43–51 min)

Tvůrci:

Howard Overman

Hudba:

Vincent Pope

Hrají:

Iwan Rheon, Joe Gilgun, Nathan Stewart-Jarrett, Antonia Thomas, Lauren Socha, Robert Sheehan, Robert Sheehan (a.z.), Karla Crome, Nathan McMullen (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(37)

Partička "zmetků" začne vykonávat veřejně prospěšné práce za své dřívější prohřešky. Když je však hned první den zastihne záhadná bouře, jejich životy jsou navždy změněny. Všichni kromě Nathana zjistí, že mají zvláštní schopnosti. (HBO Europe)

Videa (1)

Trailer

Recenze (1 220)

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Anglosaská tvorba mě prostě neustále sráží na kolena. Jak to dělaj? :) A druhá série do seriálu přináší až nepatřičně působící epic náladu. A já to žeru. Nathan ftw. 3. sérka nijak nepřekvapí, zpočátku jedna postava citelně chybí, ale postupně si člověk zvykne. Ale trochu se začíná vařit z vody a chybí tomu ta osudovost dvojky. A závěr mi moc slibný teda nepřišel.... .... Já hlupák zcela podcenil stoupající sílu nového příchozího. To, co nevypadalo slibně, náhle dalece přesahuje mé nejbláznivější představy a v té kadenci ostré palby nejtvrdšího kalibru jsem měl co dělat, abych vyvázl se zdravým rozumem. Králík na hrad! ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Uuuuu vážně zajímavý seriál! Jsem z něho opravdu nadšena, viděla jsem zatím dvě série, ale doslova jsem je žrala. Prostě pecka! Vynikající postavy, děj, "schopnosti", všechno. Nic bych nevytkla. Nejlepší je Robert Sheehan! Ten prostě a jednoduše nemá chybu, je správně ujetý, bláznivý, vtipný, arogantní, charismatický a já nevím co ještě. Druhá nejlepší postava je Lauren Socha, ze začátku jsem ji moc nemusela, přišla mi taková divná, ale postupem času, jsem jí měla pořád více ráda, má svůj osobitý styl, který k ní patří. Každý díl se dělo něco nového, což mě vážně bavilo a postaralo se to o to, abych se nenudila ani minutu. Takhle rychle mě nezaujal snad žádný seriál, jediná škoda je, že moje neoblíbenější postava - Nathan už není ve 3. sérii a proto mě to moc netáhne jí zhlédnout, ale určitě se k ní někdy dostanu. * Nebudu měnit celý komentář, ale už jsem shlédla i 3. sérii. Kdybych jí měla ohodnotit jako ve škole, tak by byla chvalitebná. Měla TOP díly, ale také nic moc díly, což se u předchozích dvou sérií nestalo, že by byl nějaký nic moc. Doufám, že ve 4. bude opět Nathan, Alisha a Simon, jelikož bez nich by to nebylo ono, ale tím samozřejmě nemyslím, že Kelly, Curtis a Rudy jsou ti vedlejší, to rozhodně ne. Chci další díly- co nejrychleji! ()

Reklama

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Nemôžem si pomôcť. Uvedomujem si všetky diery (priam priepasti) v logike i ďalšie nedostatky v scenári... ale keď ono je to tak nehorázne zábavné a všetky (hlavné) postavy sú zaujímavé a sympatické. Nechýba napätie a výživné gore, je to bezchybne natočené, soundtrack je skvelý... skrátka a dobre, Heroes, dajte si pohov, na týchto britských týpkov nemáte ani náhodou. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Misfits...pro mě další seriálová legenda, kde jsem první sérii zkouknul prakticky okamžitě a další díly hltal s neskutečným nadšením a faktem, že chci ještě. Může za to především anglická stopáž, tedy šest dílů na sérii, což je přesně tak akorát. Tvůrci tak dokážou z minima vyždímat maximum a člověka to bude bavit. Nebudou chodit kolem horké kaše a pořád tu budou základní otázky zajímavě aktuální. Tak se nestane, že by jeden díl byl o ničem, protože všecky spolu parádně souvisí. Dalším plusem je určitě výběr hudby, kde mě překvapilo to, jak anglická mládež na nějakejch undergroundovejch diskotékách dokáže pařit na perfektní elektronickou muziku současnosti a dýdžejové z kapsy vytahují jména jako Justice, Yuksek nebo Chase and Status. Tady se hned objevuje jedna z otázek, která mi celej ten seriál nedala spát a to ta, ve kterém městě se ten seriál sakra odehrává...vypadá to jako Ukrajina. Což mě ale utvrzuje, že ne vše je tak hezké, jak na první pohled vypadá a i Anglie může mít pre-industriální místa a la východní Evropa. Každopádně to všecko do sebe parádně zapadlo, nehledě na to, že samotní herci jsou naprosto boží. Každej je unikát, každej je zjev ze čtvrtý dimenze, se kterým se každý den nesetkáte ale určitě si každého na první pohled zapamatujete. A co je nejlepší? Že seriál připomíná známější americký seriál Heroes a fantasticky mu utírá kapsy, co se kvalit týče. Jeho plusem je určitě fakt, že veškeré postavy jsou originální a dokážete si je zapamatovat, stejně tak jako samotné díly, protože jich tolik není. To nejlepší na závěr je ale fakt, že celý ten příběh seriálu Misfits není globální...pořád je to jenom příběh šesti parchantů, kterým se zničehonic změnil život. A kupodivu nebyli jediní. Zánik světa do toho tvůrci zatím netahaj a já doufám, že ani tahat nebudou, protože jakmile seriál začne být více globální a bude se tam řešit zánik světa, většinou jde do prdele...jako právě Heroes. Proto tomuhle seriálu uděluju pětihvězdovou dardu. No, i když možná taky proto, že jsem tu první sérii shlédl prakticky v kuse a to každej seriál nedokáže. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Výbornej seriál ve stylu Heroes. Oproti hýrousům mají Misfits velikou výhodu v postavách. Jsou to takoví normální mladý lidi, co dělaj kraviny, chlastaj, hulej a normálně se bavěj. Superschopnosti nevyužívaj k záchraně světa, ale spíš se díky nim dostávaj z průserů, nebo si mimoděk zavařujou na mnohem větší průsery. Hrozně se mi líbilo střídání komediální a napínavý nálady, přičemž se o ty postavy občas fakt bojíte. Jednoznačně nejlepší je Nathan, totální kokot, ale megavtipnej. Navíc to má bomba znělku a hraje tam dobrá hudba. P.S. Třetí série je strašně špatná. Nechápu proč se nová postava chová úplně stejně jako Nathan, ale působí to divně. Navíc ty zápletky už prostě nemaj šťávu a díl s nacistama byl vyloženě trapnej. ()

Galerie (496)

Zajímavosti (32)

  • Joseph Gilgun (Rudy) má na hrudi vytetovaná číslice 23456 jako památku na svůj čas strávený natáčením seriálu. Každé číslo představuje jednoho z jeho kolegů ze 3. série. (cihlenka)
  • I přes všechny drby, že Robert Sheehan (Nathan) odešel kvůli jiné nabídce nebo kvůli malému platovému ohodnocení, se herec nechal slyšel, že chtěl jednoduše: "vysmahnout jinam a dělat jiný věci." (cihlenka)
  • Londýnskou čtvrť Thamesmead, kde se seriál odehrává, využil rovněž Stanley Kubrick pro slavné scény ve snímku Mechanický pomeranč (1971). Mnoho interiérů se pak natáčelo v kampusu Brunel University nebo v blízkosti jezera Southmere. (ČSFD)

Související novinky

Pokračování: Wanted 2, Monsters 2, M:I:V

Pokračování: Wanted 2, Monsters 2, M:I:V

20.06.2012

Timur Bekmambetov horlivě propaguje svůj historický akční horor Abraham Lincoln: Lovec upírů a na tiskových konferencích se ho novináři často ptají na dlouho slibované pokračování komiksové adaptace… (více)

Reklama

Reklama