Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pohledný pětatřicátník Alex a jeho sestra Mélanie s manželem Marcem mají speciální společnost, která se zaměřuje na rozbíjení partnerských vztahů na objednávku. Jedinou etickou podmínkou je, že onen vztah musí být alespoň z jedné strany nešťastný. Vždy pomocí rafinovaných manipulací nic netušící ženu či muže přesvědčí, že pravá láska na ně čeká s někým jiným. Když se na něho obrátí bohatý podnikatel Van der Becq, jemuž se nelíbí úspěšný nápadník jeho dcery Jeanette, Alex váhá, protože vztah snoubenců je i po bedlivém prozkoumání harmonický a láskyplný. Zakázku ovšem přijme, neboť je po uši zadlužený a v patách má obřího srbského vymahače... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (570)

klerik 

všechny recenze uživatele

Musím dať štyri. Film je zábavný, dobre obsadený i zahraný. A napriek tomu, že používa štandardnú romantickú schému, kde sa hrdina vydáva za niekoho iného, konečne(!!!) to nekončí dementne, ako pri väčšine amerických romantických filmoch. Teda nie je (naozaj nie je!!!) tam scéna "Ty si mi celú dobu klamal, ja vlastne ani neviem, kto v sutočnosti si.". Fakt som bol milo prekvapený... ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Klasická zápletka, ktorá síce neprekvapí, ale rozhodne celkom pobaví. Spolu s humornými situáciami si na svoje prídu tak fanúšikovia ľahkej zábavy, ako aj fanúšikovia romantických happyendov. Herci sa tu síce neprekonávajú, ale vzhľadom na postavy a ich role tam snáď nebolo čo pokaziť. Celkovo priemerné, ale zároveň aj príjemné. ()

Reklama

Pink.Panther 

všechny recenze uživatele

Pokud si zkousnete a přesto si brčkem v pohodě vysajete kolu i s ledem, je to ryze praktická záležitost, sexy to není. I tak úsměv VP až tak moc nevadí, horší je, že film dost nudí, scénář je bez invence a konec je banální předvídatelná šablona. O to horší, že potenciál vyhnout se všem těm klišé tu byl. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Mezírka mezi zuby není sexy (nemluvě o tom, že u "paní Deppové" je mezírka slabé slovo).... "bohužel" je alespoň v tomto filmu na Vanesse Paradis sexy (VELMI sexy) vše ostatní:) K tomu je tu zručnou rukou vedená variace na tradiční romantickokomediální téma, v exkluzivních exteriérech i interiérech, s vtipem a šarmem Francouzům zdaleka ne vždy vlastním (třeba takový polský instalatér...:))). Nejenom kvůli živé ukázce snesitelné a zatraceně vtipné verze Roba Schneidera rozhodně doporučuji, i když to, že by se z (K)lamače Srdcí stala vaše srdcovka, by asi bylo možné jen v případě, že milujete Hříšný Tanec:) Ano, i ona hudebně vymazlená a jinak vcelku příšerná limonáda je díky zde přítomnému kouzlu filmem, který ne snad že by měl smysl, ale rozhodně má duši. BTW George Michael resp. Wham! jsou ve své osmdesátkové trvalosti (od slova trvalá/vodová/foukaná) stále jenom k popukání. A to je asi všechno, nač další rádobyvtipná slovní hodnocení. Mohl bych snad jen říct, že v dané kategorii jde za docela dlouhý čas o to nejlepší, co je v našich kinech k dostání, a že návštěvou projekce v dámské společnosti rozhodně neprohloupíte (a sami neutrpíte). 80% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Ve vztahu existují 3 kategorie žen. Šťastné, nešťastné, které to snáší a nešťastné, které si to nechtějí přiznat. A právě ony představují jeho obchodní kapitál ..... Příběh o profesionálních rozbíječích vztahů je skoro jako o profesionálních zabijácích. Jsou tu také, aby pomohli... Všichni ti Morganovi, Zamilovaný slečny, Addamsovi (aha, ti vlastně né...) ...zapomeňte!!! Pravdou je, že se jedná stále víc o romantický snímek než o ten k smíchu. Ale díky neotřepanosti příběhu jde na poli romantických komedií o překvapení. Asi jako tenkrát u Nesvatbových (to už je let!!). A navzdory názoru přítele Verbala musím konstatovat, že ačkoliv nejsem gay (což on ví) a už vůbec ne latentní! (za prvé nevím co to je a za druhé mě to uráží) byl jsem spokojen. Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Moje sestra padla do náruče idiota. 2.) Mým nejoblíbenějším filmem je Hříšný tanec a tanečníkem P.Swayze. 3.) Mám před svatbou. 4.) Hledám námět k podnikání. 5.) Příběh, který neublíží ostatním, neublíží ani mě. PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Galerie (42)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo ve Francii, konkrétně v Monaku, na letištích Nice-Côte d'Azur a Cannes-Mandelieu nebo v hotelu Ventes Drouot v Paříži. Natáčelo se také ve městech La Turibe a Cap-Dail. (Terva)
  • Pianistku, která hraje ve filmu, si zahrála talentovaná pianistka Caroline Duris, sestra Romaina Durise. (Greg)

Reklama

Reklama