Reklama

Reklama

VOD (1)

Drž se pro lásku. Připravte se na smích a slzy. Marley Corbett (Kate Hudson) je mladá, krásná, divoká a zábavná slečna, má ale strach si pouštět lásku blízko k tělu. Ačkoli je zvyklá brát všechny nesnáze s humorem, návštěva lékaře (Gael Garcia Bernal), její život zásadně změní. Oba jsou vtažení do dobrodružství vzájemného poznání, které jim pomůže odkrýt věci které nepovažovali za možné. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (131)

Vančura 

všechny recenze uživatele

Ke konci melodramatické až k zalknutí, přesto přihodím ke 3 hvězdám, které si tento biják zřejmě "objektivně" zaslouží, ještě jednu navíc, neb mám pocit, že se mu tady trochu křivdí. Jakmile je film jednou dojemný, tak hned "tlačí na pilu", "kalkuluje s působením na diváka", "sází na jistotu", "citově vydírá", a podobné kecy - jděte se vycpat s celou tou vaší ostentativní cyničností, pokud se i vy stydíte v kině brečet. Stačí se projet v Praze metrem s davem zamračených golemů a přečíst si pár hejtů pod profilem nějakého "dojemného cajdáku" na ČSFD, a člověk si hned uvědomí, že jsme si udělali z projevování citů tabu. Nikdo mi nevymluví, že je tady něco špatně. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Bylo to fajn. Očekávala jsem to horší... zejména díky tomu, že je hlavní role obsazena Kate Hudson, kterou mám spojenou především s průměrnými až podprůměrnými romantickými komediemi. Ale na druhou stranu tu hrál Gael García Bernal, se svýma zvláštníma očima (který byl, nebo alespoň mně se zdálo, tak nějak upozaděn - možná to bylo dobře?), takže jsem to riskla. Námět to je pěkný (jestli se to tak dá říct), ale to zpracování mi až tak úplně nesedlo. Jediná linka, která mě trochu dojala a vážně zajímala byla ta s otcem a ta byla jen opravdu okrajová. Taky mi nějak uniklo, co bylo za problém s mámou. Nicméně... z toho, co jsem za poslední dobu viděla, byl tento film příjemně strávený čas. ()

Reklama

msn odpad!

všechny recenze uživatele

Debilnejsi, stupidnejnsi a otravnejsi film jsem dlouho nevidel. Pro ty ktere by to mohlo snad alespon okrajove zajimat - takhle onemocneni kolorektalnim karcinomem vskutku neprobiha/nevypada. Ve skutecnosti je to mnohem horsi. Nikoliv vsak horsi nez tento filmovy kousek. Scenaristy natuknuta lecba tohoto nadoru ma taktez spolecneho s realitou jenom naproste minimum. Zato dabing byl top notch killer ! P.S.: VIC KLAVIRU ! HLAVNE VICE KLAVIRU ! (zabit) ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Na začiatku voľná liberálna komédia, na konci tlačenka na slzy a záver, ktorý ponúka len plač, hoci mohol byť z kategórie happyendu, ako bežne v romantických komédiách vídame. Taká bola voľba tvorcov, mňa ale po rokoch zaujalo to, čo som kedysi tak nevnímal. Tá liberalizácia filmu. Hlavná hrdinka je v podstate feministka, nezávislá, veganka, sexujúca ostošesť a hlavne nezáväzne. Jej doktor je mexický Žid. Bohyňa je černoška. Objaví sa aj teplý černoch a povinne sa museli objaviť aj transvestiti. Nebolo to tak tlačené do popredia ako dnes, ale už tam muselo byť z každého súdka trošku. Takzvaný plazivý prístup. ()

Eilean Donan 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku, priznám sa, som mala chuť to vypnúť, ale čím ďalej som pozerala, tým viac ma to strhávalo - nie v tom konvenčnom slova zmysle. Ďalší film z radu o tom, že čo ti skutočne chýba zistíš až vtedy, keď o to prichádzaš a tento film na to išiel takým spôsobom, ktorý si dokáže získať priazeň. A hoci je to akýmsi spôsobom veľmi smutný film (veď smrť mladého človeka nie je nikdy radostná), dokázal vyslať vcelku pozitívne posolstvo. Good point! ()

Galerie (65)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama