Reklama

Reklama

VOD (1)

Las Vegas zaplaví nemrtví a parta žoldáků vsadí všechno na jednu kartu, když se odhodlá k největší loupeži v dějinách uprostřed karanténní zóny. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (672)

POMO 

všechny recenze uživatele

Kolosální trash s otravnými postavami a nevkusným rozostřováním obrazu za nimi, který ale udrží pozornost, protože se v něm děje dost “pleasing” věcí pro fanoušky žánru. Rozpačitý divácký zážitek jakž-takž zachraňují taky Bautista, který je nejenom muskalatura ale i osobnostní tahoun, a zombie tygr, který by toho slaďáka od Anga Leeho sežral jedním hltem! ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Po Úteku z New Yorku a Úteku z L. A. tu máme Útek z Las Vegas, síce bez Plisskena, ale zato s hordou zombies. A ja som zase videl nejaký iný film ako ostatní ľudia na filmových databázach. Ten môj bol zábavný a na svoj žáner celkom epický, s jednoduchými, ale funkčnými postavami, s množstvom dobrých nápadov (prekonávanie pascí pred trezorom, hlavná scéna so zombie tigrom, hibernujúci zombie, Cranberries...), nejakým tým presahom a síce digitálnymi, ale fakt čvachtavými headshotmi. Iste, má to šialene dlhú expozíciu, v ktorej sa však nie nudne predstavuje svet a postavy, a keď v tretine filmu jednotka konečne prejde do zombie mesta, začne dosť namakaný nárez. Logika si občas odskočí na fajčiarsku, ale v tomto žánri sa mi to zdá primerané. Plus, vlastne je to celé o tom, čo všetko sa môže posrať, keď dcéra neposlúchne ocka, a to je dôležitá téma. Bavil som sa. Veľmi. A rád si to ešte niekedy pozriem znovu. ()

Reklama

pepo 

všechny recenze uživatele

Útek z NY/LA meets Aliens meets zombies. A bavilo ma to aj napriek nedovarenosti. Veľmi ambiciózny projekt, ktorý chcel byť definitívnou (a definujúcou) blockbusterovou zombie jazdou. Do cieľa ale smeruje nie ža tak zábavne ako by sa patrilo. Stále však ide o nadpriemernú záležitosť, ktorá ale nesadne každému. Ak máte to šťastie ako ja a Snyderov štýl vám vyhovuje, tak si to užijete. Pokiaľ nie, ani to radšej nepozerajte. 7/10 ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Vskutku tragická patička škaredých až nesympatických neherců, proti nimž všichni zúčastnění zombiči usilovali o Osrala a filmové sekssymboly, v sice spektakulárně udělané, ovšem mrtvolně nenápadité hybridní vykrádačce Útěku z Ňujorku & Zombí a Kellyho hrdinů & Zombí. Scénáristicky podprůměrný až přitroublý hnijící steril, vatěný až za hrob kafilérním patosem a dekompozitními rodinnými hovnotami, který ty zhruba tři kulantní scénické nápady a eRko rozhodně nereanimují do plnotučně nemrtvé taškařice. Rozkládajícím se brzlíčkem na tomhle dortu exhumované bezradnosti je navíc Davčova dceruška, natolik prkenná, odporná, a ještě k tomu piča, že jsem si od začátku myslel, že musí být natuty taky zombí, u které dost ušetřili na mejkapu, a jen čekal, kdy někoho konečně pohryže. Když to srovnám s botulínově šťavnatým a makabrózně výživným Úsvitem mrtvých, je tohle jednoznačný Soumrak, další přiblblá sériová výživa povrchního kokotporátního prasátka a evidentní Zekova mozková zmrd. ()

666teen 

všechny recenze uživatele

No. Tak tohle je můj první, čelní střet s NCSFD. Bylo mě upozorněno, že se to stane. Je třeba uznat, že včas. Líbí se to mi? Ani kokot. Pokud neoplýváte něčím jako je Adbl...ten takový, hentý, zlý, zlý, zlý program, jste v řiti. Možná ne. Pokud si libujete v reklamách všeho druhu. Všechno je teď o moc lepšejší, barevnější a user friendly . Ale co. Asi to tak má bejt. Se ti to nelíbí? Se seber a táhni. Však jsme tu jedna big happy family motivovaná láskou k filmu!......................Teď jsem trošku ujel od jádra (mrtvého) pudla, takže k věci. Soudruh Snyder už jednou mrtvé oživil a mě se to tenkrát líbilo. Moc. Ale tenkrát to bylo něco jako remake klasiky. Dneska tu máme křížence všech Útěků z (doplň město) a Rodinných pout. Fakt to chci vidět znova? Ne. Stačilo. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (26)

  • První film Zacka Snydera natočený na digitální film. Všechny předchozí filmy byly natáčeny na 35 nebo 65 mm film. Jedinou výjimku tvoří epilog z Liga spravedlnosti Zacka Snydera (2021), který Snyder natáčel digitálními kamerami kvůli pandemii koronaviru. (HellFire)
  • Nanést masku na Richarda Cetroneho, který hrál krále zombie Zeuse, trvalo 6 a půl hodiny. (CinemaRanger)
  • Natáčelo se v Kalifornii, Los Angeles a v Albuquerque v Novém Mexiku. Hotel se jmenoval Atlantic Club Casino a nachází se v New Jersey. (SONY_)

Související novinky

Netflix ruší plány na Snyderovu zombie ságu

Netflix ruší plány na Snyderovu zombie ságu

16.08.2024

Zack Snyder (Muž z oceli) se poslední dobou vehementně snaží dokázat, že stále patří mezi talentované režiséry, nikoliv mezi do sebe zahleděné autory, kteří neví, kdy přestat. Po kontroverzní a… (více)

Armáda mrtvých se oficiálně dočká dvojky

Armáda mrtvých se oficiálně dočká dvojky

23.07.2021

A je to oficiální. Netflix potvrdil, že nedávný akční zombie thriller Armáda mrtvých od režiséra Zacka Snydera dostane pokračování. Snímek měl již před premiérou potvrzené dva prequely, hraný Army of… (více)

Snyder chystá Sedm statečných ve vesmíru

Snyder chystá Sedm statečných ve vesmíru

06.07.2021

Tak se zdá, že si Zack Snyder (Muž z oceli, 300) přece jen splní další svůj sen. Tedy alespoň částečně. Známý režisér totiž předělal svůj starý koncept na Sedm statečných ve Star Wars univerzu, který… (více)

John Wick hlásí další posilu

John Wick hlásí další posilu

18.06.2021

Čtvrtý John Wick se začne točit už tohle léto na lokacích ve Francii, Německu a Japonsku. A právě z poslední zmíněné země teď dorazila čerstvá posila, obsazení totiž doplní také herec Hirojuki Sanada… (více)

Reklama

Reklama