Reklama

Reklama

VOD (1)

Las Vegas zaplaví nemrtví a parta žoldáků vsadí všechno na jednu kartu, když se odhodlá k největší loupeži v dějinách uprostřed karanténní zóny. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (671)

dO_od 

všechny recenze uživatele

// První chyba byla, že si Zack rozhodl dělat vlastního kameramana. Jeho předchozí filmy vypadaly daleko líp a tohle postrádá jakoukoli vizuální laskominu. Je to bez chuti, šedivý, rozostřený. Druhá chyba byla natáhnout film na dvě a půl hodiny. Třetí zaplnit ho nevýraznými nezajímavými charaktery. Čtvrtá pramení z výše zmíněných, a totiž že se první hodinu prakticky vůbec nic neděje. Pátá chyba vznikla pro změnu v druhé polovině, kdy děj přestal dávat smysl a začalo docházet na random bizarní zvraty. Šestou a poslední jsem udělal já, když jsem se naivně těšil, jak to Snyder "doma" ve svém žánru s klidem zandá. Soundtrack fajn, intro hezký, některý fatalitky celkem cool, na konci je dokonce i náznak nějakých emocí. Bohužel to tentokrát ale nestačilo ani na ten průměr. 4/10 a začínám se o mého oblíbeného režiséra bát. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Zombárna na koňskejch steroidech. Chvilkama to sice vypadá jako ultralevnej televizní shit, ale těchhle minut je fakt jen pomálu, a většinou se všude hláškuje, stříká krev, střílí, a nešetří parádníma filtrama a drahýma efektama. Jo, a je to zatraceně vtipný. Úsvit nemrtvých je oproti tomu slow-burn moderní western o zombících a prostě úplně jinej film. [Netflix] ()

Reklama

666teen 

všechny recenze uživatele

No. Tak tohle je můj první, čelní střet s NCSFD. Bylo mě upozorněno, že se to stane. Je třeba uznat, že včas. Líbí se to mi? Ani kokot. Pokud neoplýváte něčím jako je Adbl...ten takový, hentý, zlý, zlý, zlý program, jste v řiti. Možná ne. Pokud si libujete v reklamách všeho druhu. Všechno je teď o moc lepšejší, barevnější a user friendly . Ale co. Asi to tak má bejt. Se ti to nelíbí? Se seber a táhni. Však jsme tu jedna big happy family motivovaná láskou k filmu!......................Teď jsem trošku ujel od jádra (mrtvého) pudla, takže k věci. Soudruh Snyder už jednou mrtvé oživil a mě se to tenkrát líbilo. Moc. Ale tenkrát to bylo něco jako remake klasiky. Dneska tu máme křížence všech Útěků z (doplň město) a Rodinných pout. Fakt to chci vidět znova? Ne. Stačilo. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Rodina je základ státu (pokud nemáš zombie tátu)." Jen dvě zahnívající hvězdy. Třetí přidávám za působivý úvodní minipříběh, běžící při titulcích, uzavřený pádem lodního kontejneru.  Snyderovy naděje bohužel taky umřely pod tunami... pateticko romantických žvástů. Těchto Sedm statečných sebevrahů zoufale volalo po střihačských nůžkách. Navíc, těch 50.000.000 $ za vstupenku do ZOO mi přišlo trochu moc, za těch pár exemplářů. Jeden rozkládající se Šemík, jeden smrdutý olezlý tygr a gorila Bautista, imrvére se bušící do hrudi i hlavy při zpytování svědomí. Pobavila kvízová otázka u klece Zombizóna amerického: Jak se zombíci královští rozmnožují? A) dělením, jako láčkovci, B) šustěním, se scénáristou, C) mručením, do rytmu písně sk. Lucie "Sex je náš..." Sice neotřelé, namaštěné a nabušené jako steroidový borec z béčkové posilovny, bohužel podobně inteligentní. Jo a kdyby ta zubatá královna měla dredy jako pirátský předseda Bartoš, plukovníkovu snahu o její dekapitaci bych pochopil. Získal by tak hlavu Medůzy ze Souboje Titánů. Při pohledu na ni každý zkamení hrůzou, ergo skutečná zbraň hromadného ničení a na rozdíl od atomovky bez radioaktivity. Čili zbraň "čistá", byť se zkaženým chrupem. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Průměrná a neúměrně dlouhá zombiárna nepřináší do žánru nic nového, což je škoda. Akční scény jsou fajn, krev stříká až skrze kameru, rozstřílení zombíka na kapotě auta kulometem je zábavné. Jen jsem v tom všem ale viděl další kopii Vetřelců včetně korporátního padoucha. A samozřejmě osud postav je podobný. Jen by mě zajímalo, co se stalo se ženskou, kterou se vydala Kate zachránit. Možná mi něco uniklo, ale přeci jen bych čekal jednoznačné vysvětlení. Tygr potěšil, vůdce na koni ucházející, královna výborná. Člověk si hned vzpomněl na Persea. Zkrátit na polovinu a mohla by to být slušná jízda. Po formální stránce není co vytknout, kolísavé napětí však filmu hodně uškodilo. Elvis Presley, Culture Club a na závěr příběhu Cranberries a Zombie. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (26)

  • Jelikož byl Chris D’Elia obviněný, že na sociálních sítích obtěžoval nezletilé dívky, tak se Netflix rozhodl, že bude z filmu vystřižen. Jeho roli převzala komička Tig Notaro, která natočila všechny svoje repliky před zeleným pozadím a byla zasazená do již hotových scén. (Duoscop)
  • Odkaz na předchozí Snyderův zombie film Úsvit mrtvých (2004) se objeví v podobě titulku: „Nové informace zveřejněny o útoku zombie v Milwaukee 2004.“ (NiWi)

Související novinky

Netflix ruší plány na Snyderovu zombie ságu

Netflix ruší plány na Snyderovu zombie ságu

16.08.2024

Zack Snyder (Muž z oceli) se poslední dobou vehementně snaží dokázat, že stále patří mezi talentované režiséry, nikoliv mezi do sebe zahleděné autory, kteří neví, kdy přestat. Po kontroverzní a… (více)

Armáda mrtvých se oficiálně dočká dvojky

Armáda mrtvých se oficiálně dočká dvojky

23.07.2021

A je to oficiální. Netflix potvrdil, že nedávný akční zombie thriller Armáda mrtvých od režiséra Zacka Snydera dostane pokračování. Snímek měl již před premiérou potvrzené dva prequely, hraný Army of… (více)

Snyder chystá Sedm statečných ve vesmíru

Snyder chystá Sedm statečných ve vesmíru

06.07.2021

Tak se zdá, že si Zack Snyder (Muž z oceli, 300) přece jen splní další svůj sen. Tedy alespoň částečně. Známý režisér totiž předělal svůj starý koncept na Sedm statečných ve Star Wars univerzu, který… (více)

John Wick hlásí další posilu

John Wick hlásí další posilu

18.06.2021

Čtvrtý John Wick se začne točit už tohle léto na lokacích ve Francii, Německu a Japonsku. A právě z poslední zmíněné země teď dorazila čerstvá posila, obsazení totiž doplní také herec Hirojuki Sanada… (více)

Reklama

Reklama