Reklama

Reklama

Zjevení

  • USA The Apparition (více)
Trailer

Obsahy(1)

Na základě teorie, že nadpřirozeno existuje pouze jako důsledek lidské víry, se skupina studentů pokusí o vytvoření nadpřirozeného subjektu. Experiment se ošklivě zvrtne. O pár let později, začne mladý pár Kelly (Ashley Greene) a Ben (Sebastian Stan) ve svém novém domě prožívat děsivá, nevysvětlitelná setkání s duchem. V zoufalství vyhledají pomoc specialisty na paranormální jevy (Tom Felton), který zjistí, že problém pravděpodobně nesouvisí s domem. Ale jak uniknout před zjevením, které je pronásleduje? (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (179)

Terva 

všechny recenze uživatele

Dodnes je tento pokus znám jako "Charlesův experiment". Film má dva sekvenční začátky a teprve poté se začne rozvíjet základná příběh. CITÁT - Asi ti budu muset koupit kaktus....... A o co, že to tu jde? Dva mladí lidé se nastěhují do jednoho domu, kde se začnou dít podivné věci. Otevírají se sami dveře, pohybuje se nábytek, praská lino a jednoho dne do domu vejde pes a umře. Dvojice bydlících začne pátrat po příčinách podivných úkazů. CITÁT - Bacha na pavouky........ Film má celkem povedenou kameru, dobrou hudbu a hlavně je napínavý. CITÁT - Neměli jsme to dělat......... ()

karlik4801 odpad!

všechny recenze uživatele

Pane bože! Celou dobu jsem se tak bál. Furt jsem byl napjatý z té zápletky, ve které se skoro nic neděje. A ty lekačky, třeba herecké výkony. Ale to nejhrůznější bylo když Kelly polapila peřina! Naštěstí jí polonahý Ben z peřiny dostal a ona přežila! Myslím že dnes neusnu a jestli ještě někdy usnu určitě budu spát bez peřiny aby mě nezabila! ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

To bola zas ENTITA.Tvorcovia stavili na osvedčenú klasiku.Pri vyvolávaní sa niečo posralo a tí účastnici začali zomierať,a jasné že to nerobili len tak ale vrámci nejakého experimentu.V tejto dobe natočiť duchársky film,aby bol iný ako tie ostatne je pomaly nemožné.A tento nie je výnimkou.Má známky kopírovania iných filmov.A koniec bol ako som tušil predvídatelní.Ale herecké obsadenie bolo veľmi príjemné na čele so skvelou A.Green ako upírka v Twilling ságe bola dobrá ale tu jej to pristalo viac.A spoznal som aj Malfoya,aj keď si tam dlho nezahral.Tento film ma nevydesil,ani nemal moc čím ale dal sa pozerať. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Tenhle rok lákal do kin na 4 horory, PA-4, The Possesion, Sinister ( který neměl být v kinech ) a právě na The Apparition, které se do kin českému distributorovi nevešlo právě na úkor Sinisteru a poprvé po dlouhé době měl ten český zabedněný mozek šťastnou ruku.Podle traileru jsem film hodně očekával a těšil jsem se na něj vlastně i víc než na Kletbu z Temnot, jenže debutující režisér Lincoln absolutně nechápe pojem vyprávění příběhu a tak nechá bez smyslu plného a vykradačského scénáře dělat bububu na partu nesympatický americký post puberťáků.Pravdou je, že film se rozjede rychle a strašení začíná hned po pár minutkách, jenže to je taková žánrová rutina, že i druhý díl Paranormal Activity je proti tomu démonicky krutopřísný zabiják.Místy to má sice hutnou atmosféru, jenže tyhle momentky spočítáte na prstech jedné ruky, Tomandandyho hudba je sice opět výborná, jenže do hororu se vůbec nehodí, herci jsou nesympatičtí a vévodí tomu hlavně ten vykuk Draco Malfoy.Vše jede v Pg-13, tudíž nečekejte ani nějaká prohnutá a rozlámaná těla v démonickém objetí na dobrou noc.V každym záběru jsem viděl Paranormal Activity a jasný důkaz toho, že režisér Lincoln už si zrežíruje leda svůj systém pravidelnosti sraní, jelikož se na nás, hororové nadšence prostě pořádně vysral a konec ala Zrcadla jen podtrhuje zbytečnost tohodle snímku. 35%. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

No tak tohle se zrovna dvakrát nepovedlo. Prostě nefunguje vzít jednu vedlejší postavu z hitu (Greene) přidat k ní hezounka ze seriálu co zrovna letí (Stan) a jako vedlejší postavu jim přidat herce z úspěšné série (Felton). Bohužel nic zajímavého nepřichází, s hororem to má nejvíc spojitostí asi v okamžiku kdy tam Ashley pobíhá spoře oděná. U toho alespoň všichni víme, že to k žánru patří. Lekačka, atmosféra, strašení - to nějak zapomněl tvůrce přidat. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (6)

  • Tzv. "The Charles Experiment", ktorý sa spomína na začiatku filmu, počas ktorého sa skupina výskumníkov snažila nadviazať kontakt so záhrobím, bol inšpirovaný skutočným experimentom z roku 1972 aký niesol názov "Philip experiment". Počas seansy výskumníci zaznamenali výjavy ako napr. vibrácie, nevysvetliteľné zvuky, či pohyby, ale žiadny nebol potvrdený priamymi dôkazmi. Vedúci experimentu Dr. Joel Whitton dospel k záveru, že pocity účastníkov experimentu boli vytvorené ich podvedomím a vsugerovaním. (AxelWers)
  • Když Ben (Sebastian Stan) s Kelly (Ashley Greene) přijíždí na začátku filmu do nového domu se svým Volkswagenem, vozidlo nemá na předku vozu registrační značku. Druhý den však Kelly s vozidlem odjíždí do města a vozidlo registrační značku má, ale když se vrátí z města domů, vozidlo je opět bez registrační značky na předku vozidla. (BrianStorker)
  • Tento film bol v skutočnosti natočený a dokončený v roku 2010, ale vydanie bolo odložené o viac ako dva roky po tom, čo Warner Bros. ukončilo svoj vzťah s produkčnou spoločnosťou Dark Castle Entertainment, než nakoniec film vydalo v auguste 2012. Film však nedostal takmer žiadnu propagáciu. (Arsenal83)

Související novinky

Charlieho andílci ve stylu Bonda a Indyho?

Charlieho andílci ve stylu Bonda a Indyho?

24.08.2011

Tak můžeme zjednodušeně definovat komiksovou sérii J. Scotta Campbella Danger Girl, která se chystá na filmová plátna. První nástřel obsazení? Milla Jovovich, Kate Beckinsale a Sofia Vergara. Pořád… (více)

Reklama

Reklama