Reklama

Reklama

Zjevení

  • USA The Apparition (více)
Trailer

Obsahy(1)

Na základě teorie, že nadpřirozeno existuje pouze jako důsledek lidské víry, se skupina studentů pokusí o vytvoření nadpřirozeného subjektu. Experiment se ošklivě zvrtne. O pár let později, začne mladý pár Kelly (Ashley Greene) a Ben (Sebastian Stan) ve svém novém domě prožívat děsivá, nevysvětlitelná setkání s duchem. V zoufalství vyhledají pomoc specialisty na paranormální jevy (Tom Felton), který zjistí, že problém pravděpodobně nesouvisí s domem. Ale jak uniknout před zjevením, které je pronásleduje? (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (179)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Čistá vykrádačka, která stěží spadá do škatule "Průměr" - a to jsem ještě asi hodnej, protože jsem se na to díval sám v noci. No vzheldem k tomu, že jsem u toho i v pozdních hodinách neusnul, že herci nebyli otravní a že pár scén ušlo, tak dávám dvě hvězdy. Nicméně ač jsem se vžíval, jak jsem mohl, nejvíc mě děsila hrůzostrašná plíseň v každým druhým rohu. Toto mět v baráku, tak jsem taky napadrť a jdu bydlet do stanu. :) 40% ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Žádná velká hororová podívaná, přesto měl film od počátku našlápnuto celkem slušně. Oba hlavní hrdinové nepřehrávali a chovali se standardně, ne jak většina bláznů v hororech. Dobrá atmosféra však postupem mizí a místo toho aby film gradoval, začíná upadat a nakonec to tvůrci dorazili podivným závěrem. Film měl potenciál, ale nebylo ho využito. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Nesympatická snaha tvůrců o oživení chcípajícího žánru duchařského hororu přidáním více skřípání, bouchání dveřmi, divných zvuků a ječení vystrašených kikin, aniž by pořádně vytasili ducha, mi kdoví proč připomněla silný příběh s poučením o dvou koktavých kovářích vyrábějících lopaty: "Ttty, popopořád děláme jjjen ssssamé lolololopaty, ppppojďme taky uuudělat něco jjjjjiného! Sssuper, ale ccco? Ttttřeba momomotyku? A vvvvíš, jjjjak se tatataková momomomotyka dělá? Jo, tttty budeš bobobouchat jako na lolololopatu a aaaaaž řeknu ddddddost, tak bububude momomomotyka! Dedededem na to! Buch, buch, buch buch.... dododododododo.... do piče, zase lolololopata!" ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Sledoval jsem to nadvakrát. Poprvý jsem asi deset minut před koncem zjistil, že se mi chce spát a že mi je úplně jedno, jak to celé skončí. Což názorně vypovídá o tom, jak si mě The Apparition dokázalo získat a zaujmout. Tuctová duchařina bez nápadu, bez děsivých scén, občas úplně mimo (strašení uschlým kaktusem). A naprostá tvůrčí impotence (jak vysvětlit co se děje? Přece voiceover). Tohle je prostě absolutně nezajímavá marnost a škoda peněz, které mělo studio investovat ... radši do nějakého večírku pro hlavouny, ten by udělal radost alespoň jim, tohle neudělá radost nikomu :-D ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Chacha údajně v tom hraje Tom Felton a podle traileru to vypadá na snímek ve stylu Red Lights, ale ejhle nenechte se zmást, nakonec stejně skončíte v prázdném, plesnivém domě s jednou jedinou partnerskou dvojicí (Tom Felton nikde) a nejhoršími dialogy široko daleko. Tenhle kousek nespasí ani sexy dlouhé nohy Ashley Green. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (6)

  • Film se natáčel v Palmdale, v Santa Claritě a v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Hoci sa medzi týmto filmom a japonským hororom Kairo (2001) objavili podobnosti, tento film oficiálne nie je remakom tohto filmu, akékoľvek podobnosti boli čisto náhodné. (Arsenal83)
  • Tento film bol v skutočnosti natočený a dokončený v roku 2010, ale vydanie bolo odložené o viac ako dva roky po tom, čo Warner Bros. ukončilo svoj vzťah s produkčnou spoločnosťou Dark Castle Entertainment, než nakoniec film vydalo v auguste 2012. Film však nedostal takmer žiadnu propagáciu. (Arsenal83)

Související novinky

Charlieho andílci ve stylu Bonda a Indyho?

Charlieho andílci ve stylu Bonda a Indyho?

24.08.2011

Tak můžeme zjednodušeně definovat komiksovou sérii J. Scotta Campbella Danger Girl, která se chystá na filmová plátna. První nástřel obsazení? Milla Jovovich, Kate Beckinsale a Sofia Vergara. Pořád… (více)

Reklama

Reklama