Reklama

Reklama

Plivu na váš hrob

  • USA I Spit on Your Grave (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Jennifer Hills (Sarah Butler) kvůli práci na své nové knize odjede z města na venkov, aby ji od psaní nic nerozptylovalo. Tamější obyvatelé ale na nikoho z města nejsou zvědaví. Jednoho večera se rozhodnou ji tak trochu vystrašit. Od pouhého záměru zničit její knihu a vyděsit ji k smrti se tato jejich lekce, kterou si na městskou slečinku připravili, změní v brutální útok zahrnující bolestivé mučení a znásilňování. Navzdory očekávání všech, Jennifer přežila. A v hlavě má myšlenku jen na jednu jedinou věc - pomstít se. Remake kontroverzního stejnojmenného hororu z roku 1978, který byl pro svou brutalitu v řadě zemí na několik let zakázán. (nightevan)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (819)

Dudek 

všechny recenze uživatele

Klasický rape and revenge bez přidané hodnoty. Kvalitě tu ubírá zejména první fáze, která je vyloženě hloupá a samoúčelná. Revenge část je příjemnější. Sice trošku epizodní a nesouvislá, a jednotlivé smrti jsou překombinované, na druhou stranu ale slušně vymyšlené a rozhodně zaujmou. Jako samostatný snímek relativně zdařilé, jako součást žánru nic nového, spíše takové opakování pro začátečníky. Bohužel hlavní hrdinka není postavou, které by mohl divák fandit. Celý snímek je tak pouze jakousi atrakcí, která nedovede strhnout. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Doba pokročila ( jej bežnou súčasťou je ako laptop ( wrong 1), tak videocam ( wrong 2 ) ! tiež výskyt šerifocajta je už aj na nečakaných miestach !!! wrong 3 ) a je preto isté , že toto spracovanie sa kultom nestane nikdy. Nebudem sa rozpisovať zbytočným porovnávaním s klasikou , ktorá Ma pravdu povediac nejako mohutne neomráčila . ( k porovnaniu snáď len toľko , že Zarchi dal väčší priestor na ´ sebarealizáciu ´ samcom a tu sa karta obrátila , čo u Mňa náležite dvihlo voltáž ) . Svoje hodnotenie si obhájim tvrdením , že to čo si Jennifer vytrpela vtedy , vrátila táto Jennifer za obe, aj s - no limits - úrokmi ! Hodnotím takto vlastne aj " double revenge " UNRATED. ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Horor dobrý, ale od začátku předvídatelný. Obrovská brutalita a hlavních aktérů znásilněné ženy mi nebylo ani trošičku líto a přál jsem jim daleko horší věci. Nejhůř dopadl Johnny a vůbec se nedivím. Neviděl jsem předchozí verzi ze staršího roku, ale co čtu komentáře, tak REMAKE byl o dost lepší.. 7/10 = 78% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kdo po mně kamenem, já po něm (ztvrdlým) chlebem aneb psychický teror a mnohonásobné znásilnění odměněno očistnou koupelí s louhovou pěnou, něžným mazlením s doteky vran, jemným zástřihem toho přebytečného v oblasti genitálií a dlouhotrvající anální rozkoší zakončenou vyvrcholením přímo do srdce.. Tuctové, nepříliš chytré první dvě třetiny a ta poslední jen představuje samoúčelnou torturu bez pocitu zadostiučinění, po které vlastně nevíte, kdo tady byl perverznější úchyl. I na S.Butler jde vidět, jak ji ta role nejde příliš přes pysky a že členové štábu ji jen k něčemu přivázali objekt pomsty, ona přišla na scénu, udělala šplouch, pích nebo šmik a šla si zase za vizážistkou přežehlit vlasy. Jiný remake, Poslední dům nalevo, u mě vítězí na celé čáře a já tímto lehce jedovatě spit on your movie, pane Monroe.. ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Poprava svépomocí aneb oko za oko a zub za zuby (!!!) I Spit on Your Grave je jednou z těch moderních předělávek, ze který je už od první minuty cítit, že vás bude chtít ojebat. Chci říct, stačí pár záběrů, úvod děje a vy už tušíte, že s vámi zajdou až do krajností, že to bude sakra bolet a že se u toho budou tvářit jakoby nic. Jenomže stejně jako u The Last House on the Left na to nemají koule. Nebo možná jen o trošku větší. Průšvih většiny moderních exploitation je, že se příliš nechávají unést obraznou brutalitou a zapomínají, jak tenká je hranice autenticity, na které balancují. Jo, alespoň v první půlce se Steven R. Monroe docela držel, šovinistický burani, jeden tuplovaný kokot a kočka v upnutým svršku, která skutečně jela do chaty jen pracovat. Pěkná kamera, obraz, slušná hudba. Jenže samotný očekávaný finále, vlastně jsem jen skřípal zubama a sledoval, kdy tomu ratingu dojde dech. Nakonec z toho byla taková zálesácká homemade skládačka zakončená veršem: "Kdo má moc a chtěl by více, toho čeká brokovnice!" Technicky to nebylo špatný, ale co do uvěřitelnosti šlo I Spit on Your Grave posunout dál, mnohem dál. [final rate: 65%] ()

Galerie (28)

Zajímavosti (26)

  • Na začiatku filmu Jennifer (Sarah Butler) natankuje benzín za $19,78. Je to odkaz na pôvodný film, pretože, v roku 1978 vyšiel pôvodný film Deň ženy (1978). (Pat.Ko)
  • Herci nebyli až na dva případy, které nekrylo pojištění, zastupovány kaskadéry. První je skok Jennifer z mostu do řeky a druhý je pád Matthewa ze schodů. (Othello)
  • Název filmu tvůrci převzali od Borise Viana a jeho románu „I Spit on Your Graves“. (kondor77)

Reklama

Reklama