Reklama

Reklama

Nejlepší kamarádi Rick a Fred jsou delší dobu ženatí a věčně nespokojení. Mají pocit, že mají málo sexu, a otáčejí se za každou sukní. Po řadě událostí a nápadu přítelkyně psycholožky se jejich ženy Maggie a Grace uchylují k odvážnému kroku. Dávají svým manželům příležitost být zase svobodní a celý týden si dělat, co chtějí, a doufají, že to jejich manželství znovu nastartuje. Nejprve se to mužům zdá jako splněný sen. Problémy ovšem nastávají v okamžiku, kdy zjišťují, že realita nezadaných není tak růžová, jak by se mohlo zdát. Rick a Fred to nechtějí jen tak vzdát a vrhají se do "týdne bez závazků" na plný plyn. Obě ženy i s dětmi odjíždějí k rodičům Maggie na Cape Code, kde si užívají svůj týden bez manželů. Byl to ale dobrý nápad? A platí tato domluva oboustranně? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (370)

dex2man 

všechny recenze uživatele

Hall Pass mi namasíroval bránici jak stokilová thajka, takže můžu všem s klidným svědomím doporučit. Parta sexuálně frustrovaných čtyřicátníků co dostane propustku od zoufalých manželek má sama o sobě zábavný potenciál a Wilson i Sudeikis ho těží až na dřeň. Když se po několika dnech strávených hulením a přežíráním konečně namotivují a falešným sebevědomím vybavení začnou obrážet bary a diskotéky, narazí na drsnou realitu. Po uhlazených ženáčích zástupy modelek nevzdychají. Zoufalé pokusy ošustit cokoliv dostanou pod ruku jsou právě to nejzábavnější a Sudeikisovi přijde vhod i šikovnost provozovat falešný orál:) Standardně očekávaný přechod k uvědomění si a romantice naštěstí zabije humor až v poslední dvacetiminutovce, tak si tu hvězdičku za nadprůměr bez debat zaslouží. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Nemám ráda filmy, které z dospělých chlapů dělají věčné kluky, co sami nic nezvládnou a musí mít rozumné ženy za zadkem, aby je životem postrkovaly správným směrem. Klišé a stereotypy se sice v komedii využít dají, ale měla by nabídnout něco víc, aby byla vtipná. Tenhle snímek něco navíc nabídl. Jenomže jen kluzký a nechutný humor a to doslova. Jakože vtipné jsou tam scény se sra..m na golfovém hřišti nebo průjem v koupelně. Nikdy více. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Celkem zajímavý nápad. Co se stane, když dáte vzornému manžílkovi na týden volno. Může si dělat, co chce. No, popravdě, já bych tohle viděl jako pořádně drsné psychologické drama, ale je jasné, že komedie z toho jde udělat také. O to se pokusili bratři Farrellyovi. Jejich humor, který je místy hodně drsný, se mi celkem zamlouvá, ale tady najednou máte pocit, že na ty vtipy musíte celkem dlouho čekat, a když konečně přijdou, tak to není nic skvělého. Moralizování tohohle filmu je vážně příšernost. U Sandlera to člověk čeká, ale tady... Tohle mě opravdu nebavilo. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Začátek vypadal jako docela realisticky pojatá komedie o problémech středního věku a unavených manželství. Ale pak se to zvrhlo, kdy chlapům fakt šlo jen o to zasunout, a nakonec zahnuly jejich manželky (jak originální!). Popravdě si myslím, že většina chlapů by možná ani tak nemyslela na sex, nebo ne především, protože by jim ženské lezly na nervy, a šli by na fotbal, do hor, do hospody, prostě užít si tu chvíli klidu. Chvíli klidu bez ženských, bez dětí, nikdo nic nechce, neotravuje. Nevím, tohle mi přišlo svým myšlením mimo realitu, poněkud zvrácené á la Vejdělek a jeho Ženy v pokušení a Muži v naději, a vlastně mi to nic nedalo, nepobavilo a ani k zamyšlení zde nic není. Ale jsem rád, že jsem po čase viděl Christinu Applegate. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Když se ve filmu objevila Alexandra Daddario, přál jsem si, aby si postava pana Wilsona opravdu užila onen týden bez závazků. Když bych se ovšem vcítil zcela přesně do jeho kůže, taky by pochybnosti ty snové představy rychle zruinovaly. Jedna z těch přihlouplých komedií, kterou bych si s klidem na duši pustil po letech znovu. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (8)

  • Keď Rick (Owen Wilson) a Fred (Jason Sudeikis) ležia na hotelovej izbe a rozprávajú sa, beží v televízore film Bournov mýtus (2004). (Insomnia)
  • Ve 41. minutě filmu, kdy sedí Rick (Owen Wilson) a Fred (Jason Sudeikis) v baru, je možné si povšimnout při odchodu přátel svítivého banneru „Pilsner Urquell“. (JarynCZ)

Reklama

Reklama