Reklama

Reklama

Bílý Elephant

  • USA Elephant White (více)
všechny plakáty
Trailer

Sám proti novodobým otrokářům v Thajsku. Chladnokrevného nájemného zabijáka Curtieho Churche v Bangkoku osloví neznámý zákazník, který mu dobře zaplatí, když zlikviduje členy gangu provozujícího obchod s mladými děvčaty. Kdysi prý unesli jeho dceru a přinutili ji k prostituci. Pro Churche je to práce jako každá jiná, brzy však zjistí, že celá věc je náročnější, než se původně domníval. Zastavit se však už neumí a za svým cílem jde bez milosti, jako by najednou nesnesl pomyšlení, že je ubližováno nevinným. Snad to způsobila i mladičká prostitutka Mae, která ho na jeho nebezpečné misi doprovází. Když dívka beze stopy zmizí a Curtie se ji snaží znovu najít, je šokován pravdou o jejím osudu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Na tomto filmu není co pochválit. V hlavní roli černoch bez sebemenšího hereckého nadání, neposedná kamera, tragický scénář, často nesmyslný střih, otravné zpomalené záběry, zvukař by se také měl věnovat něčemu jinému. K tomu plýtký námět a zcela primitivní děj - prostě se černoch ponevírá po městě, postřílí desítky nějakých lidí a jeho nezastřelí ani nepřepere nikdo. Vypatlaná debilita. (3%) ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Prachya Pinkaew světu ukázal kousky Tonyho Jaa, ale přesto bylo vidět, že o režii toho moc neví. Naštěstí to akrobatické a bojové schopnosti Tonyho Jaa zakryly. Tentokrát už však Tony k dispozici není a režisér se pokouší o smrtelně vážný akční film. K ruce si přibral prakticky zapomenuté herce a natočil něco neuvěřitelně špatného, hloupého a ničím zajímavého a ve výsledku srovnatelného s čímkoliv, co nám v posledních letech předvádí obtloustlý Seagal. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Nadupaný akční snímek s jednoduchým příběhem. Ono taky jak jinak. Odstřelovačským způsobem likvidace padouchů nemusí mít nutně silný příběh. Atmosféru to má, o dramatické chvilky také není nouze a Djimon Hounsou tu zahrál drsňáka velice přesvědčivě. Thajský režisér Prachya Pinkaew dokazuje, že i tato asijská země ví, co je to akční zábava. Dokonce jsem přehlédl i určité nelogičnosti v ději a ani trochu to nezamrzí. Tento počin natočil v americké produkci a velice dobře. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

To byl porod! Přetrpěno kvůli Kevinovi; ruce pryč od téhle zhovadilosti! Fanoušky jsem varoval... Elephant White je brutální výsměch akčním filmům s tolika nelogičnostmi, že to člověka vytáčí do nejvyšší možné míry. Ke konci se spolu s rezignací dostaví i záchvaty smíchu, tak tupé to je. Hounsou a Bacon museli být více zfetovaní, než ty nebohé dětské prostitutky, když se dobrovolně angažovali v takovéhle sračce. Zatím suverénně nejhorší výtvor roku 2011, uvidíme co přinese jeho druhá půle... ()

Idealista 

všechny recenze uživatele

Bangkok nepřeje nájemným zabijákům . Přesvědčil se o tom N.Cage v Nebezpečném cíli . A bílý slon je na tom v kvalitě podobně . Trochu lepší biják s něj dělají skvělí herci , a velmi svižné místy nápadité akční scény .Právě ty oživují jednoduchý děj s bezduchými dialogy ve kterých působí budhistická moudra dost směšně . I tak se jedná o solidní béčkovou jízdu , kterou drží od tuctové dvd produkce výkon D.Hounsoua . ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Hned v úvodu filmu můžeme v Bangkoku vidět reklamní poutač na film The Expendables (2010). (Terva)
  • Natáčelo se v Thajsku v Bangkoku. (Terva)

Reklama

Reklama