Reklama

Reklama

Megapiraňa

(TV film)
  • USA Mega Piranha
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Původně měly geneticky modifikované, rychle rostoucí a množící se piraně sloužit jako potrava hladovějícím. Jednoho dne se ale těmto nebezpečným predátorům podaří dostat na svobodu a z venezuelských laboratoří si postupně prožírají cestu k Floridě. Zastavit je mohou pouze bioložka Sarah Monroeová (Tiffany) a agent Jason Fitch (Paul Logan).
MEGAPIRAŇA je další ze série mockbusterů produkovaných společností Asylum. Podobně jako MEGA ŽRALOK VS. OBŘÍ CHOBOTNICE překypuje i tento film počítačovými efekty, přerostlými krvelačnými zrůdami, stylovými úmrtími a akrobatickými výkony titulních predátorů. Milovníci intelektuálně nenáročných akčních filmů věnovaných genetickým experimentům, které se vymkly kontrole, si přijdou na své. (L_O_U_S)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

Yokolobuna odpad!

všechny recenze uživatele

Ale kdepak, není to ten nejhorší kousek co jsem kdy viděl... Je až na druhém místě za Skeleton Manem. Piraňa 3D se nebere vážně a tím je humorná a zábavná. Tohle je ale jen obrovská sračka plná ošklivých herců, stupidních triků a tak blbého scénáře, že bych lepší i vyprděl. Na druhou stranu scény, kdy mocný agent Fitch kope piraně velké jako labrador do moře, nebo když přerostlé rybky při nárazu do budovy vybuchují, mají rozhodně potenciál rozesmát. ()

curunir 

všechny recenze uživatele

,,VYSLALI SME BALISTICKÚ PONORKU. ZA HODINU PREKRÍŽI DRÁHU PIRANÍ. AKONÁHLE BUDE BLÍZKO ODPÁLI ATOMOVKU. ASI 20 KILOTON. EKVIVALENT BOMBY NAD HIROŠIMOU." ,,AK SMIEM NIEČO DODAŤ, AKO STÚPENEC GREENPEACE, ZDVOJNÁSOBTE NÁLOŽ!" __ The Best Asylum. Zo začiatku mi vadili strihy (strih bez opodstatnenia na mesto, potom na džunglu a potom zase späť na mesto) a tiež zbytočné titulkovanie postáv, keď je predsa úplne jedno ako sa kto volá, hlavne, že sú tu drobátko väčšie pažravé rybičky. I tu však platí úslovie ,,Človek si zvykne aj na šibenicu" a tak postupne pôsobia tieto ,,kvázi" nedostatky čoraz menej rušivo. Ďalej už ostáva kochať sa logikou a baviť sa parádnou akciou. Štve ma len, že ohľadom piraní mohlo byť kadečo lepšie vysvetlené a tiež uviesť na pravú mieru či sú teda hermafroditi alebo sa rozmnožujú ,,klasicky". Zdá sa, že niektoré veci nemá človek vedieť.(177. hodnotenie, 41. komentár k filmu) ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Letošní rok je ve znamení hororů s pirany. Tento horor z televizní produkce Asylum nedosahuje ani v nejmenším preciznosti Ajova spektáklu Piranha 3D, a těžko obstojí i s průměrnými horory, protože podle speciálních efektů neuvěříte, že je z roku 2010. Je však na něm sympatické, jak se po celou dobu tváří sebevědomě, a jak je mu úplně jedno, že má předpotopní triky, odbytou realizaci a zcela absurdní scénář. Bere se smrtelně vážně a divákovi tak jasně dává najevo tvrzení "ber nebo nechej tak". A slovnímu spojení "stupidní horor" dává úplně jiný až obří význam. Stejně jako jsou obří, geneticky modifikované a stále rostoucí pirany, jejichž obří růst je výsledkem neúspěšného pokusu, po kterém se nepřijemně přemnožili v řece Orinoco. Jejich ostré zuby záhy pocítí dva vyznamní politici a do incidentu se vloží americká armáda, která na místo vyšle svého analytika Paula Logana, aby zjistil, co se vlastně stalo. A v tomto hororu se toho stane dost. Pirany odolají všem pokusům na jejich zničení, včetně atomové nálože, a ani slaná mořská voda jim neublíží. Film střídá dobré okamžiky se špatnými až do finále, které vidím, jako poměrně velkolepé na televizní poměry, ale aby film vypadal precizně, by musel disponovat bombastickým rozpočtem. Nedá se nic dělat. Ačkoliv se ve filmu pořád něco děje a má dynamické tempo, z podprůměrných kalných vod se vyplavit do křištálově průzračných vod, nedokáže. 40% ()

t.mon 

všechny recenze uživatele

Soráč, Asylume, ale tohle se ti fakt nepovedlo. Forsbergovi a Atkinsovi se omlouvám, ale pro mě je v Asylumu snad jen jeden dobrej režisér, a to Leigh Scott (Griff Furst je ale taky dobrej, 100 Million BC je dost dobrý). Dlouho jsem se rozhodoval, jestli dám odpad, 1* nebo 2*. Nebyl jsem ani štědrý ani hrubý, ano, dal jsem 1*. Proč jsem nedal 2* jako u ostatních Asylumovek? Protože ostatní Asylumovky dávají smysl, tohle ne. A můžu jmenovat ještě hodinu. Ale pořád lepší než Atkinsův Merlin. 20%. ()

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Na festivalu fanoušků bé plus filmů nutný jako koks v šatně hard rockový kapely. Mnohými dílčími momenty odpovídá porno filmům v těch fázích, kdy se nepíchá. Animace vytvořené v Malování sedmiletým downem. Matrix uhejbání s vrtulníkem, akční scény jak z Dívky na koštěti, drsňácký hlášky a spousta obřích kaprů. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně, kdy Jason Fitch (Paul Logan) opouští vojenskou základnu a vydává se na průzkum, má v jedné scéně nášivku na tričku vpravo, následně pak celý film jí má však nalevo. (dandislav1991)
  • Zpěvačka a herečka Tiffany, která se ve filmu objevila v roli Sarah Monroe, nazpívala také píseň „Frozen Skies“, která hraje při závěrečných titulcích. (slipknotfan)

Reklama

Reklama