Reklama

Reklama

VOD (1)

Uplynul tomu rok od poslední jarní párty v Lake Victoria a krvelačné rybky se zuby ostrými jako nože opět pocítily hlad. Houfně se vydaly na cestu proti proudu a tentokrát se jejich cílem útoku stal nově otevřený aquapark Big Wet. Je parné léto a párty u vody i ve vodě je v plném proudu, slunce pálí do obnažených těl krásných dívek a vysportovaných svalovců. Na tuto letní pohodičkou dohlíží nejznámější plavčík David Hasselhoff spolu se sexy plavčicemi, které jsou ale více sexy než plavčice… Návštěvníci aquaparku se nadšeně vrhají vyzkoušet nové atrakce, zatím ale netuší, že je čeká adrenalinový zážitek, který si nepředstavovali ani v těch nejděsivějších snech, bude to totiž boj na život a na smrt. Ve vodě si na ně již brousí zuby tisíce piraň, které lační po jejich krvi a mase. Kdo bezradné návštěvníky koupaliště zachrání? Bude to superneohrožený David Hasselhoff? Nechte se překvapit a zažijte více akce, více zábavy i více strachu. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (411)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Filmová zbytočnosť. Minimum napätia, nesympatické postavy, slabé vraždenie pričom rovnako otravné ryby zostávajú, malý priestor pre Hasselhoffa, hlupe finále a posledné zjavenie evolučného napredovania - ryby môžu chodiť, je asi len zlý vtip. Nerozumiem prečo sa spravilo toto a prečo do toho išli vôbec peniaze. S dobrým vkusom, zábavou, alebo napätím to nemá nič spoločné. Mix všetkého vytvoril jedno veľké ceckaté nič. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Asi tak jako jednikča, jen o stupínek horší, a to díky tomu že trvá strašně dlouho než se piraně dostanou do parku a když se tam dostanou tak je to horší než když tam nebyly. Nicméně film je docela dobrá prdel, pár scén zamrazí(penis) a některý scény rozesmějí i svojí debilností. Potěšilo mě že se ve filmu objevily i někteří herci z jedničky a comeback Hasselhoffa něuvěřitelně potěšil a docela mě potěšilo že si udělal srandu sám ze sebe. Ženský jsou sice pkěné ale o něco horší než v prvním díle. Ale film prostě jako takovej odpovídal, dostal jsem přesně to co jsem čekal. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Nedokážem dať nižšie hodnotenie, ako som dal minule. Gulager je diabol, ktorý zvláda baviť aj bez scenára. Celá eskapáda má cca hodinu, zvyšok je vyplnený vecami, ktoré sú bežne samostatne medzi bonusmi. Pôvodná PIRAŇA je slabotina, PIRAŇA 2 je v stovke najhorších filmov, Aja sa pri 3D síce bavil, ale dieru do sveta neurobil, takže 3DD hanbu sérii určite nerobí. Ak ste sa bavili na pokračovaniach KRVAVEJ HOSTINY, budete sa aj teraz... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Uběhli sotva dva roky a docela úspěšná Ajova Piranha se dočkala volného pokračování. Sequelu se ujal další známý režisér (tedy pro hororového fandu by jím být snad měl) John Gulager, který se svého úkolu zhostil zcela posvém za což se dočkal dosti rozporuplných reakcí. Rozhodl se nám nabídnout rovnou dvojitou porci nevšední podívané, zábavy, nahatých koček a především krvavých lázní. Svým způsobem to určitě dokázal, ovšem záleží, z jakého úhlu pohledu se na to podíváme. I samotný Aja nám nabídl ve svém filmu spoustu černého humoru, ale přece jenom se snažil dbát především na jistou úroveň utrpení, bolesti a mrazivé atmosféry (no ani on si samozřejmě neodpustil značně odlehčit děj několika humornými scénami a hláškami), ale přesně věděl, co od něj diváci očekávají. Jeho kolega spíše než na samotnou atmosféru apeloval na co možná největší porci nahoty, ehm poněkud trapnějších hlášek a snížil se i ke kopírování některých scén. Musím však uznat, že přišel i s několika velice zajímavými nápady, které si získali mou přízeň a tudíž zvedli i mé procentuální hodnocení. V žádném případě jsme však nebyli ochuzeni ani tentokrát o pěkně krvavou podívanou, která nás doprovázela napříč celým filmem. Kdo má rád „ulítlé“ gore scény, tak ten si tu přijde určitě na své. Některé situace jsem sice zas až tolik nepobral (viz scéna s odpaněním – to mi přišlo trapné), ale pořád lepší než „velkolepý návrat plavčíka Mitche v podání Davida Hasselhoffa, který už je dávno za zenitem. Jeho ztrapňování sebe sama raději nebudu ani moc komentovat. Každý si musí udělat vlastní obrázek. Každopádně já se i přes ty všechny zápory bavil a to je u hororové komedie to nejdůležitější. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Co jiného si pustit po návratu z dovolené? XD Jenže při sledování celou dobu tak nějak očekáváte finále plné zábavných brutalitek, u kterého si zaklejete, a ono nedorazí... Co se ale týče kvalit, drží si dle mého Piraňa 3DD laťku, kterou určila jednička a není ani horší ani lepší. Vesměs mě oba filmy bavily stejně jako sledování čtyř takřka se nehýbajícíh potvor v Sea life parku :-) 3D:***** se mi tentokrát poměrně dost zalíbilo, krásný čistý obraz, barevnost, znatelný prostor, rybičky a sem tam i nějaká ta část těla krásně vyčuhovala. Ve všech směrech solidní popcorn. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (7)

  • V době uvedení byla vydána hra na motivy tohoto filmu, která byla určena pro mobilní zařízení. (fiLLthe3DD)
  • David Hasselhoff si domů z natáčí odvezl živou piraňu. (StrYke)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 11. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama