Reklama

Reklama

Megapiraňa

(TV film)
  • USA Mega Piranha
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Původně měly geneticky modifikované, rychle rostoucí a množící se piraně sloužit jako potrava hladovějícím. Jednoho dne se ale těmto nebezpečným predátorům podaří dostat na svobodu a z venezuelských laboratoří si postupně prožírají cestu k Floridě. Zastavit je mohou pouze bioložka Sarah Monroeová (Tiffany) a agent Jason Fitch (Paul Logan).
MEGAPIRAŇA je další ze série mockbusterů produkovaných společností Asylum. Podobně jako MEGA ŽRALOK VS. OBŘÍ CHOBOTNICE překypuje i tento film počítačovými efekty, přerostlými krvelačnými zrůdami, stylovými úmrtími a akrobatickými výkony titulních predátorů. Milovníci intelektuálně nenáročných akčních filmů věnovaných genetickým experimentům, které se vymkly kontrole, si přijdou na své. (L_O_U_S)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Americká shit produkčná filmová spoločnosť The Asylum ma obohatila ďalšou neuveriteľne demetnou sračkou. Pozrel som si snímok "Mega Piranha". Nehorázne hlúpy scénar, primitívne digitálne počítačové efekty, totálne úbohé herecké výkony, idiotské dialógy, fušerská réžia. Vskutku niečo otrasné. No ale nič iné som od tohoto titulu ani neočakával. Keď som si púšťal "Megapiraňu", tak som bol pripravený na to, že to bude poriadna pičovina. A veru že aj bola. Mega, mega, mega pičovina. * ()

Vampireman 

všechny recenze uživatele

Těžkotonážní debilita co už od úplného začátku výživně odsejpá. Seznámí se s postavama co vůbec neuměj hrát a co znaj jeden výraz je předvedenou formou drsňáckejch close-upů jako vystřiženejch z nějaký počítačový hry. Naproti tomu efekty jsou tragický až zastaralý (připomínaj Hitchcockovy Ptáky, ale to jsme skoro o padesát let jinde) a celý to má takovej divnej nízkorozpočtovej nádech a odfláknutou práci. Nejlépe je to vidět na tom, jak hlavní sebranka hysterickejch vědců a agenta Fitche dokolečka jezdí v autě na pár lokacích a řikaj, že tudy vede cesta do přístavu, tudy k řece a tudy do města :D (Mimochodem je to stejný směr a stejná cesta). O těch piraních, co jsou 23x větší než helikoptéra a přežijou jadernej výbuch se nemá cenu bavit... ()

Reklama

Michael2807 odpad!

všechny recenze uživatele

Hej ty s těma břišákama pojď sem! Tady máš nějaký ten dolar a zahraješ nám ve filmu, kde ti přijde jako nejlepší nápad kulometem střílet do řeky na ryby, odkopávat je deset metrů když na tebe budou skákat na pláži a až je všechny odkopeš, sejdeš po rampě s helmou v podpaží ve zpomaleném záběru s vítěznou hudbou hrající v pozadí. A nezapomeň se celý film tvářit drsněji a drsněji! ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

S tou krizí to asi ještě nebude nějaké otřesné, když se během ekonomické stagnace či poklesu dají sehnat peníze a točí se takové braqky jako je megapiraňa. Jasně, proč by to nemohlo být obrovské, přkusovat to ocelové lodě jako nanuka a kdyby to mělo i nohy (což se nedá v pokračování od tvůrců nečekat), tak by si poradila i s několika mrakodrapy. ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Piraně, modely Heinkel He 111 a Mitstubitshi A6M Zero - kamikadze útočící ve Venezuele. Je to těžko uvěřitelný i na Asylum a to nejen díky úžasně mizerným trikům, ale i díky hlavnímu hrdinovi. tady trval casting asi hodně dlouho, protože takový nemehlo po celoobličejový mrtvici by hned tak nenašli. Tohle se prostě musí vidět. :D ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Zpěvačka a herečka Tiffany, která se ve filmu objevila v roli Sarah Monroe, nazpívala také píseň „Frozen Skies“, která hraje při závěrečných titulcích. (slipknotfan)
  • Ve scéně, kdy Jason Fitch (Paul Logan) opouští vojenskou základnu a vydává se na průzkum, má v jedné scéně nášivku na tričku vpravo, následně pak celý film jí má však nalevo. (dandislav1991)

Reklama

Reklama