Reklama

Reklama

Brooklynský gangster a produktivní zabiják Jimmy Conlon (Neeson), kdysi přezdívaný Hrobník, už zažil lepší časy. Nyní 55letého Jimmyho, dlouholetého nejlepšího přítele mafiánského bosse Shawna Maguirea (Harris), pronásleduje kromě hříchů minulosti také zarputilý detektiv (D'Onofrio), který byl celých 30 let vždy o krok pozadu za Jimmym. V poslední době se však zdá, že Jimmy nachází jedinou životní útěchu na dně sklenky whisky. Ale když se terčem stane Mike (Kinnaman), Jimmyho syn, kterého celá léta neviděl, musí se Jimmy rozhodnout mezi zločineckou rodinou, kterou si vybral dobrovolně, a skutečnou rodinou, kterou kdysi dávno opustil. (Warner Bros. CZ)

(více)

Diskuze

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

To asi ťažko. John Wick je štýlový moderný prehnaný akčňák. Run all night má byť old school akcia. Podľa mňa jediné, čo filmy spája, je že sú to akčné filmy. Ale štýl bude iný. Napriek tomu verím, že ako bol John super, tak bude Run all Night super. Akurát inak pojaté.

na příspěvěk reagoval Lefty86

Peep

Peep (hodnocení, recenze)

Nemůžu si pomoc, ale trailer mi připomíná Johna Wicka naopak... Snad samotný film nebude taková vykrádačka

na příspěvěk reagoval hrona

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Hmm celkom dobré ohlasy. Vyzerá to, že Neeson trochu nakopol do vrtule.

Narcis

Narcis (hodnocení, recenze)

Podle fotek to už teďka vypadá na dobrej film, i když u tohodle dua hl. herec + režisér se to dalo čekat od začátku ... 

 (hodnocení, recenze)

Radši ať se Neeson drží Serra než MegatRona...

Uživatel smazal svůj příspěvek.

Deryll

Deryll (hodnocení, recenze)

Trailer celkem pěknej...zajímavý zaběry(to mam rád) tak snad se to povede..

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

Lefty86

No jednotka bola v USA prestrihana na PG-13 a vo zvysku sveta isla R-kova verzia. A ostatne filmy sa premietali vsade s ratingom PG-13

na příspěvěk reagoval Lefty86

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

m.a.t.o.

Ani na režiséra ani na film. A kedže Taken 3 má budget 48 a Liam berie 20 a dvojka mala 45 a Liam nabalil 15. Vychádza mi, že na film ostane ešte menej. A tipujem že Forest tiež nebude hra za 3 doláre na hodinu.

na příspěvěk reagoval m.a.t.o., Lefty86

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

S.W.A.T

Drzan jeden. Pyta 20 mega a este si kladie podmienky :) Ale uz aspon viem, preco 2 a 3 reziroval Megaton. Vacsinu rozpoctu "zhltol" Liam a na poriadneho rezisera neostali peniaze...

na příspěvěk reagoval ywo666

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

S.W.A.T

Trochu som surfoval a iwo ma pravdu. Za trojku mal 20 mega, za dvojku 15 mega, za jednotku 5 mega. Ked budem velky, chcem byt ako Liam Neeson :))

na příspěvěk reagoval S.W.A.T

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

ywo666

:-) iba 20? Tak to je jenom takový kapesný :-) Ale mohl by se aspoň snažit víc než ve dvojce, když už za to shrábnul takový nekřesťanský prachy.

Související novinky

Predátor má nového nepřítele

Predátor má nového nepřítele

13.10.2016

V únoru 2018 se na velké plátno vrátí nejobávanější vesmírný lovec. Predátoří comeback režíruje Shane Black (Správní chlapi) a půjde o pokračování původní série, zatím ale není jasné, jestli se ve… (více)

John Wick 2 má záporáka

John Wick 2 má záporáka

27.10.2015

Postavit se Johnu Wickovi není legrace. Zabiják s tváří Keanu Reevese (Matrix) se chlubí přezdívkou Baba Jaga a je o něm známo, že dokáže splnit i nesplnitelnou misi. Kdo se mu pokusí narušit… (více)

Neeson a drogová ponorka

Neeson a drogová ponorka

25.03.2015

Liam Neeson nedávno prohlásil, že hodlá zhruba do dvou let seknout s akčními rolemi. Koneckonců už mu je 62 a nemá fyzičku jako třeba Stallone, není tedy divu, že se pomalu přesouvá k o něco… (více)

Robocop v Suicide Squad?

Robocop v Suicide Squad?

16.02.2015

Joel Kinnaman prorazil díky detektivnímu seriálu The Killing a loňský Robocop ho měl proměnit v novou hollywoodskou hvězdu. Nakonec to tak úplně nevyšlo, pětatřicetiletý Švéd ale rozhodně nehází… (více)

Reklama

Reklama