Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V hlubinách 486 metrů vysokého finského pohoří Korvatunturi se nachází nejstřeženější tajemství Vánoc. Čas vyhrabat ho právě nastal a je více než jasné, že po těchto Vánocích už nebude nikdo pochybovat o tom, že Santa Claus existuje. (Allien.9)

Videa (1)

Trailer

Recenze (180)

Prometheus69 odpad!

všechny recenze uživatele

Film plný hnusných nahatých dědků kteří kradou děti pro svého pána... který je kdo ví proč v rampouchu "Ze kterého bez tak uvidíte další velké houvno. JAKO VÁŽNĚ? o_O Tohle je i na Finy.... jasnej odpad, když si ještě přidáte toho votravného divného retardovaného Laponce který se pokouší stále po všech těch sračkách co dojebal k nepoznání, prosadit... NEMOHU JINAK NEŽ DÁT JASNÝ ODPAD! RARE EXPORT je vážně film o hroudě, hnusné zapáchající koupě sra*ček! ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Severský vánoční fantasy horor(!), dětsky dobrodružný, sněživý, trošku černokomediální. Je hora a v ní Santa, ale není to vysmátý bělofousý špek a la Coca-Cola, nýbrž pradávný děckožravý postrach uklizený do ledu. A pak je tu táta se synem, žijící hned pod tou horou. Film je to střídmý (nečekejte další bláznivinu typu DEAD SNOW, SANTA's SLAY, nebo BAD SANTA) zvláštní, s uklidňující atmosférou. A líbil se mi, nepochybuju, že si ho zopáknu někdy na 24/12. ()

Reklama

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Celovečerný Rare Exports je slabší než jeho dvaja kratší predchodcovia. Nie je to ani žiadna horror comedy, tak film mnohí prezentovali. Je to sofistikovaný film, ktorý pri dlhšej stopáži stratil svoje čaro a žiaľ aj svoju sofistikovanosť. Záver je len úsmevný a vôbec nie zábavný či zaujímavý. Takýto zabitý potenciál bolí a radšej by som uvítal ďalší kraťas, ktorý by mi opäť ukázal ako to tí severania vedia a ako si vystačia s jedným skvelým nápadom v pár minútovom videu. Tento vianočný príbeh už nie je to pravé orechové a nemá šancu sa stať akousi vianočnou ikonou. PS: nie je to horor. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Zrejme každá krajina si Santu vysvetľuje rovnako, ale zároveň po svojom. Táto jednohubka ( pardon, ale tá minutáž proste nedovoľuje sa viac odviazať ) patrí do žargónu vianočných hororových úletov, ale pôsobí ako nudný výlet do krajiny za severným pólom, kde sa premávajú necharizmatický fínsky mäsiari, ich trápny synkovia a Santovi elfovia, pustení z geriatrického ústavu, aby mohli našim hrdinom zarobiť pár grošov. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Tak tomu říkám pravé Vánoce. Děcka honí satan, perníky jsou tvrdé jak poleno, zbyli dva vyzáblí sobi a dvě stovky nahatých Santa Clausů na export. Šílené, ale funguje to báječně. Parádní hudba musím dodat. Prostě seveřani umí vytěžit i z toho, co neexistuje a dokonce nás přesvědčit o opaku. 78% ()

Galerie (43)

Zajímavosti (4)

  • Identifikačné číslo pasu, ktorý patril vo filme Brianovi Greenovi (Jonathan Hutchings), bolo 314159265. Rovnaké číslice aké obsahuje Ludolfovo číslo známe aj ako "pí". (MikaelSVK)
  • Název filmu se objeví až chvilku před závěrečnými titulkami. (noelcoward73)

Související novinky

S. L. Jackson – další prezident v ohrožení?

S. L. Jackson – další prezident v ohrožení?

14.05.2013

Být americkým prezidentem je prostě ta nejnebezpečnější funkce na planetě. Ale zároveň je to dobrý způsob, jak se stát akčním hrdinou. Tak to alespoň vidí Hollywood. Ani se nebudeme prohrabovat v… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno