Reklama

Reklama

Zombieland: Rána jistoty

  • USA Zombieland: Double Tap (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Deset let poté, co se Zombieland stal hitem a kultovní klasikou, se hlavní protagonisté (Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail BreslinováEmma Stoneová) opět spojili s režisérem Rubenem Fleischerem (Venom) a původními autory Rhettem ReesemPaulem Wernickem (Deadpool) ve filmu Zombieland 2: Rána jistoty. V pokračování napsaném Rhettem Reesem, Paulem Wernickem a Davem Callahamem projde naše čtveřice zabijáků komickým zmatkem přes Bílý dům a srdce země. Střetnou se nejen se spoustou nových zombie, kteří od prvního filmu vznikli, ale i s některými přeživšími lidmi. Ze všeho nejvíc je ale ohrožují narůstající problémy jejich vlastní, chatrné improvizované rodiny. (Falcon)

(více)

Videa (6)

Trailer 3

Recenze (521)

HAL 

všechny recenze uživatele

Před deseti lety byl Zombieland hodně originální a svižnou komediální jízdou a vydělal mraky peněz, takže pokračování jsem čekal doslova do roka a do dne. Těžko říct proč se nestalo a museli jsme čekat tak dlouho, ale jestli to stálo za to... no nevím. Vlastně ani moc ne. Na tak velký odstup od jedničky bych čekal že budou mít autoři mnohem zajímavější nápady a dokáží tomu dát i nějaký děj. Celé to působí docela vyčpěle, půlka gagů kopíruje či variuje jedničku, a ani tak odvázaný ten svět už není, že nejzábavnější je nová postava blonďaté blbky, jejíž humor stojí spíš na trapnosti. Přitom příběh s nějakým vývojem tu není už skoro vůbec a na nějaký náznak emotivních scén, jaké byly v jedničce, se tu dá zapomenout úplně. Je to jako epizoda Z Nation - ale spíš jen jako jedna z těch slabších z něj, výplňových. Na druhou stranu, Z Nation už skončilo, takže vlastně... dostat jednu epizodu navíc je i docela fajn? 6/10 ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Kdo je nasraný, že pod tímto titulem nenašel sofistikovanou zábavu a materiál pro celovečerní studia a analýzy po promítání v pražské kavárně, tak ten pláče na špatném hrobě. Kdo je ovšem moudřejší a koukal na snímek se záměrem, že by rád viděl vtipnou jednohubku, u které se chce zasmát, tak by měl být po zhlédnutí nadmíru spokojen, protože v této rovině snímek znovu skvěle zafungoval. Výtky ke slabšímu a snad i lehce odfláknutému scénáři jsou určitě na místě, ale do značné míry to zachraňovaly velice vtipně napsané postavy. Zejména blonďatá zástupkyně něžného pohlaví neměla nejmenší chybu. Ta mě bavila při celé své účasti na plátně. Je trošku ironie, že o zombících to celé bylo pomalu nejméně, ale to tvůrci naznačili už v úvodu, filmů a komedií o zombících je takové šílené množství, že zaujmout na tomhle poli není vůbec nic jednoduchého. Takže tvůrci zvolili směr hodně nevázaného road movie, které si všichni zúčastnění herci skvěle užili a přenesli na své diváctvo. Za mě dávám 4 kousky. Od druhého dílu jsem podobnou porci zábavy nečekal. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

(SPOILER ALERT!) Zombieland nabízí velmi slušné intro, už při zobrazení filmového loga se člověk neubrání smíchu, poté to pomalu, ale jistě směřuje k drsňáckému finále, které je zakončeno neuvěřitelně humornou poctou "nejmenovanému krotiteli duchů". Dvojka má možná nějaká slabší místa, v nichž se moc mluví, poučuje, huláká či plká, ale to vše bohatě vynahradí velké množství akčních a kulervoucích scén. Cenu za nejvtipnější postavu vyhrává roztomile pitomá "blondýna z mrazáku", vedle toho mě rovněž velmi pobavila sekvence s "dvojníky". Ve výsledku to jsou sice slabší čtyři hvězdičky, avšak nemohu říct, že bych se v kině nudil, a to je u komedie nejdůležitější. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $42miliónovTržby USA $61,088,499Tržby Celosvetovo $88,878,763Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Nakoniec len ďalšie sklamanie a len potvrdenie že Ruben Fleischer je strašne slabý ani nie rutinér. Vôbec nedokáže naplno využiť dobrých hercov a načrtnutý potenciál. Ďaleko, ďaleko údernejší je aj taký Mrtví a neklidní (2013), než toto. Občas nejaký gag aj dobre padne ale na ten jeden je aj desať trápnych, pravidlá postupne prerastú do otravnosti. Stále čakáte kedy to dostane lepšiu pôdu pod nohami ale stále sa to niekam dosť statický posúva a prevažne ponúka dosť nezáživné scénky, ktoré v druhej polovici už dosť mrzia. A to bol úvod so zombii vstupujúcim na plátno dosť spružujúci. /videl v kine: 50%/ ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Tak jsme se po 10-ti letech konečně dočkali pokračování této legendy. Sestava je stejná, jen nám herci trochu zestárli a přibylo pár nových. Nejvíc je to samozřejmě vidět na Abigail Breslin. Od minulého dílu uplynulo sedm let a naši hrdinové stále zabíjí zombie se stejným nasazením. Akorát, že i tyto mrtvoly prodělaly drobnou evoluci a je těžší je zabít. První půlka dost recykluje nápady z 1ky. Naši hrdinové se rozdělí a jdou si chvíli svou cestou. Nakonec jim ale nezbyde než spojit síly a společně čelit všem nebezpečím. Jedna část se dost zaměřuje na Harrelsonovu úchylku na Elvise. Závěr je ale vážně epický a neskutečně vtipný. Hlášky nepřestávají a přibývá i pravidel pro přežití ve světě Z. Závěr s Billem Murraym mě skutečně rozsekal. "Proč pořád říkáte ta čísla?" :D ()

Galerie (40)

Zajímavosti (22)

  • Natáčení probíhalo v Atlantě v Georgii od 19. ledna do 15. března 2019. (CinemaRanger)
  • Předtím, než se Columbus (Jesse Eisenberg) setká s Madison (Zoey Deutch), můžeme zahlédnout v nákupním centru plakát k filmu „Garfield 3“. (NiWi)

Související novinky

Koho studio zvažuje do role Batgirl?

Koho studio zvažuje do role Batgirl?

21.07.2021

Filmová Batgirl brzy dorazí na plátna v samostatném celovečeráku, scénář píše Christina Hodson (Birds of Prey) a za kameru si stoupnou Adil El Arbi a Bilall Fallah, režiséři posledních Mizerů. Stále… (více)

Nej filmy roku a PF 2019!

Nej filmy roku a PF 2019!

31.12.2018

Film, od kterého jsme kvůli komplikacím při natáčení (výměna režiséra) raději nic velkého nečekali. Bohemian Rhapsody. Dnes suverénně nejoblíbenější a masami nejlépe hodnocený filmový šlágr roku.… (více)

Chystá se návrat do Zombielandu

Chystá se návrat do Zombielandu

18.05.2018

Ačkoliv to zní neuvěřitelně, příští rok uplyne 10 let od premiéry Zombielandu. Ujetá komedie s Jessem Eisenbergem, Woodym Harrelsonem, Emmou Stone a Abigail Breslin celou dobu čeká na pokračování. A… (více)

Reklama

Reklama