Reklama

Reklama

Dilema

  • Česko Manžel, nebo milenec? (více)
Trailer 2

Ronny Valentine a Nick Brannen jsou od studií nejlepší kamarádi. Teď spolu mají malou firmu zabývající se vývojem nových automobilových technologií a designu. S Ronnyho přítelkyní Beth a Nickovou manželkou Genevou po boku jsou ti dva neporazitelný tým. Na posledním autosalónu se Ronnymu podaří malou lstí domluvit schůzku se zástupci firmy Chrysler. Pokud by jednání dopadlo dobře, měli by oba o budoucnost postaráno. Jenže pak se Ronnyho svět obrátí vzhůru nohama, když nechtěně spatří Genevu v náruči jiného muže. Ronny se před tím, než tuhle nepříjemnou zprávu sdělí Nickovi, rozhodne zjistit víc. Coby amatérský detektiv promění svůj život v komický chaos. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (199)

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Nevtipná ale poměrně koukatelná ukázka toho, že i když máte oscara, lidé se nemusí smát každému vašemu pokusu o vkusnou komedii. Vlastně mi při sledování, až na rvačku Vince Vaughn VS. Channing Tatum, ani nebylo příliš jasné, v jakých místech tvůrci očekávali ty požadované úsměvy. Pokud však zamýšleli hlubší rozbor řešení takto komplikovaného dilematu, to se mi pak příliš nezdá být šťastnou volbou duo hlavních představitelů. Zkrátka ani ryba ani rak. ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Velmi milé překvapení, ačkoli některé recenze tvrdily opak. Původně jsem čekala obyčejné suché komediální drama, které se bude tradičně snažit vtlouct divákům do hlavy nějaké ty moudrosti o důležitosti rodiny, ale nakonec to byl přesný opak. Vtipný a především odlehčený film se skvělými herci. Hlavně Tatum mi tu způsobil šok v podobě dobrého hereckého výkonu. Už by měl hrát jen samé potetované magory, ti mu zjevně jdou jedna radost. ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Když se u komedie ani jednou nezasměju, téma mající budit drama mi připadá banální a ani má milá Winona mou pozornost neudrží, to je evidentně něco hódně špatně. Nebýt skvělých Rivalů, bála bych se, že nám Ron senilní. Ale asi byla spíš chyba v nijakém scénáři. A to ani nemluvím, že herectví Vince Vaughna je jedno z těch, kvůli kterým mám husinu na rukou i ve 40°. ()

Krouťák 

všechny recenze uživatele

'' A: Are you gonna be shooting birds ? B: Yes. A: What kind ? B: Unfaithful ones. '' Vince Vaughn udělá i ze sebevětší blboviny zábavnou podívanou a když přidáte komedianta, jako je Kevin James, je to i se zárukou. Podobným komediím se poslední dobou vyhýbám, ale tímhle výběrem jsem určitě nic nezkazil. Doporučuji všem, kdo někdy v přátelství zažil podobné Dilema a věřte, že se to může stát i Vám :) - 70%. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Už když jsem viděla trailer tak jsem si myslela, že to nebude nic moc, takže mě to vlastně nepřekvapilo. Příběh o dvou nesympatických chlápcích a jejich stejně nesympatických partnerkách. Opravdu mě to moc nebavilo a ta výsledná délka skoro dvou hodin, byla příšerně moc! Zkrátila bych to tak o hodinu, vymazala půlku scén a možná by to mohla být docela vtipná komedie, která rychle odsýpá. 2* jediný na koho se tam dalo dívat byl Channing, i když ten smajlík co měl na zadku, to mě dostalo. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (12)

  • Ronny (Vince Vaughn) sa vozí na Dodge Challenger R/T 426 Hemi z roku 1970. (Laslo)
  • Na spoločnej večeri ponúkol producent Brian Grazer réžiu filmu Ronovi Howardovi už v období, keď natáčal Anjelov a démonov (2009). (ash99)

Reklama

Reklama