Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupince přátel se přihodí na opuštěné silnici autonehoda. Po probuzení zjistí, že jeden z nich beze stopy zmizel. Uprostřed ničeho, obklopeni pouze kukuřičnými lány se ostatní vydají skrze jeden z nich a na jeho konci dorazí k opuštěnému domu. Mladí přátelé však velmi brzy zjišťují, že se tu dějí nevysvětlitelné věci. (Bloody13)

Recenze (179)

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Partička lidí, v tomhle případě teenagerů se vydá na vejlet, příde nehoda uprostřed ničeho a honičky můžou začít. Strašně odrbaný téma, který mam ale asi nejradší. Atmosféra a strašák v pohodě, za to ten scénář žádná pecka, ale já sem spokojenej nadmíru. Ten konec ale zase prazvláštní, jak už to tak poslední dobou bejvá. No jenom víc těhle průměrnejch partičkovejch filmů... ()

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Abnormálně obrovská sračka s neexistujícím příběhem a tragickou atmosférou... Mladí a krásní “náhodou “ havarují u kukuřičného pole starých a ošklivých, poté zmateně pobíhají po kukuřičném poli sem a tam, nechají se pořezat a ušijí si masku, aby mohli vraždit dál... bez logiky a nějakého takového šmrncu. Jediná hvězda je za pěkně ušité masky, jinak stupidita. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Úvodní minuty vypadají nadmíru slibně. Ničím se nezdržujeme a v tu ránu se ocitáme uprostřed neprostupných a žánrově atraktivních kukuřičných polích. Jenže mé obavy se záhy vyplnily. Proč sakra mezi kukuřicí nepobíhal nějaký reálný maník, co prostě rád brousí sekyrku a baví se křikem mladého masa? Proč se do toho pletlo nějaké prapodivné mystično a zase nějaký ten cool retro příběh, jak tatík slovně týral synka? Proč chování postav působí dosti záhadně a nejasně? Proč sunny boy s našlápnutou sportovní kariérou a kočkou, co nelogicky (s ohledem na pánské publikum) mizí z plátna tak brzy, dělá kroky, na které by snad nikdo jiný ani nepomyslel? Naštěstí je Brett Simmons lepší režisér než scénárista, takže atmosféra je neradostná a zlověstná, i když s gradací děje je zase na štýru.. jako na houpačce je ostatně prakticky celý film!! Takže i já tak trochu jsem.. ** až *** ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(81/2012, DVDRip) / Konečne nejaké to pozitívne prekvapenie z nezávislých hororových vôd, lebo žáner nám pomaličky upadá. Na Husk-u je vidieť dve veci: talent a nadšenie. Najlepšie na celom kúsku je ale spojenie skvelého protredia kukuričného poľa a parádneho Scarecrowa, ktorý behá po poli ako zbesilý, človek nikdy nevie odkiaľ číha. Samozrejme postavy sú tupé ako sa na daný žáner patrí. Pre fanúšikov hororov podľa mňa povinnosť. Nie že by to celé bolo až také geniálne, ale nakoniec na tom ani netrváme :) (8/10) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Horory rád nemám, ale tady jsem si chtěl užít. Očekával jsem, že se zasměju blbosti a neschopnosti tvůrců, jenže jsem, k mýmu překvapení, dostal pravý opak. Husk je totiž naprosto perfektní příklad kvalitního hororu současnosti, který má za úkol jedno...postrašit. Efekty určitě solidní, atmosféra fantastická, příběh dostatečně temnej, ale jak to taky bývá, lidi vypatlaný tak, že místo mozku maj snad kukuřičnej klas a průběh naprosto tradiční. Tušil jsem odpad, nakonec jsem ale byl opravdu překvapenej. Dvě hvězdy dávám jenom proto, že je to prostě horor. Nic novýho pod sluncem, ale svojí úroveň to má. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie filmu trvalo 18 dní a aj keď bol snímok natočený v auguste 2009, do distribúcie sa dostal až v januári 2011. (beso74)

Reklama

Reklama