Reklama

Reklama

Titanic II

  • Česko Titanic - historie se opakuje (více)
Trailer

Obsahy(1)

Představte si, že o 100 let později po havárii slavného Titanicu vyplouvá jeho přímá kopie a co dramatického jej čeká? Bude to stejný osud? Opravdu nelze zabránit tomu, aby se historie opakovala? (ČSFD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

dainio odpad!

všechny recenze uživatele

Takhlens....zkouknout se to, jakože "dá". To je ale všechno. Prvoplánový záměr, zaujmout a navnadit diváky názvem titulu, je více než jasný. Herci (pokud se to tak, dá vůbec nazvat) si zřejmě chtěli okusit, teatrálnost a krkolomnost na 110 %. Tipoval bych, že většina z nich má maximálně zkušenosti, z "mini-štěků" v laciných trapárnách, které jdou okamžitě na DVD. Následně jsou prodávany za klasickou cenu 49 Kč či zdarma k rozebrání na nějakých reklamních kampaních, jistých firem s výrobky, pro své věrné zákazníky, čili důchodce. Shlédnutí tohoto braku lze srovnat s konzumací nevalného gothajského salámu. Tzn. požít - vyprázdnit. Divák, je celou stopáži znuděn. Poslední kapkou do hrobu, je množství trapných počítačových efektů, jakoby stvořených od nějakého maniaka, sedícím před PC, pojídajíc koblihu a "mastícím" lecjaký video-software. Jinak si to nelze vysvětlit. Některé záběry se dokonce opakují. Scény "uvnitř" jsou evidetně natáčeny v nějakém obchodním centru alá Tesco. No prostě hrůza ! Trapné, blbé, nudné, děsné -- zkrátka Asylum. ()

AsylumFan 

všechny recenze uživatele

Co furt remcáte, kurva. Asylum myslí na všechny, ale vám je to pořád málo. V Titanicu 2 naleznete napětí, akci, lásku, romantiku a nakonec i happy-end. Ale hlavně v něm naleznete humor a není ho málo. Záleží pouze na úhlu pohledu. Ano, je to špatný film a hodně. Ale na druhou stranu je to sranda. - Smích prodlužuje život. - 80 %. ()

Reklama

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Film lze ke zhlédnutí doporučit ze dvou důvodů: za prvé jako ukázku toho, jak hluboko lze ve filmařině klesnout, za druhé kvůli těm čtyřem krasotinkám, co s nimi šéf nastoupí na loď. Na ty se totiž dívá sakra dobře. Za ně tedy jedna hvězdička. Michochodem mě překvapuje, kolik lidí tohle považuje za druhý díl Cameronova Titaniku. Tenhle film nemá být dvojkou, ale je pojmenován podle ústřední lodi. Jako komerční kalkul to ale evidentně vyšlo. (644.) ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak podle mě určitě z přehledem nejpovedenější asyláckej kousek. Fascinuje mě, že to na co Cameron potřeboval 3 hodiny, tady z přehledem zvládli za 80 minut. Efekty jsou pravda špatný jako vždy. Herci debilní plus hlavní hrdina co je nesnesitelnej model (kam se na něj hrabe Di Kardio) ale zábava je to slušná. Určitě lepší než všichni ti žraloci, chobotnice, piraně a další podobný megaprůsery. Navíc konec je ultimátní. V původním Titanicu přežil aspoň někdo tady chcípnou všichni kromě hlavní hrdinky a to se počítá. Takže spokojenost.55% ()

A.Beech 

všechny recenze uživatele

Film ako celok nepôsobil až tak strašne a ani veľmi nenudil. Ale keď prišli na scénu efekty musel som sa smiať. Hneď mi bolo jasné, prečo tá tsunami musela prísť v noci (tým pádom nebolo skoro nič vidno - radšej). Pri scéne s rúčkovaním nad elektrickým káblom, som miestami strácal nad sebou kontrolu a mal nutnosť to prepnúť, lebo som nepochopil...(ale myslím, že nie mojou chybou). Po váhaní a premýšľaní dávam 2* - ale to len preto lebo som sa nenudil. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (3)

  • Navzdory obecnému předpokladu diváků nemá Titanic II představovat pokračování Titaniku (1997). Film je pojmenován podle ústřední lodi, přestože komerční kalkul společnosti Asylum je zde naprosto čitelný. (L_O_U_S)
  • Na jedné z obrazovek můžeme po zásahu ledovcem spatřit informaci, že byl překročen „Ismay-Rosejackův práh“. Jedná se o odkaz na J. Bruce Ismaye, předsedu společnosti White Star Line v době plavby původní lodi, a na ústřední mileneckou dvojici v Titaniku (1997). (L_O_U_S)
  • Natáčelo se v Los Angeles a blízkém okolí. Některé scény byly natočeny na lodi Queen Mary. (Cheeker)

Reklama

Reklama