Reklama

Reklama

Čínský zvěrokruh

  • Hongkong Shi er sheng xiao (více)
Trailer

Hledač pokladů, známý pod jménem Asijský jestřáb (Jackie Chan), se vydává po stopách artefaktů, které byly v 19. století uloupeny ze Starého letního paláce. Jeho pátrání po dvanácti bronzových hlavách symbolizujících dvanáct znamení čínského zvěrokruhu ho zavede do nejrůznějších světových koutů, od francouzských vinic až na svahy aktivní sopky. Jestřáb se nezastaví před ničím, co by mu při plnění úkolu stálo v cestě. Čínský zvěrokruh nabízí velkolepé dobrodružství, kde se Jackie Chan objevuje v roli, ve které se úplně naposledy v žádném záběru nenechal zastupovat dublérem. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (156)

Ironfood 

všechny recenze uživatele

Rozhodně jeden z nejhorších filmů s Jackie Chanem. Úvodní scéna s kolečkovým oblekem je celkem slušná. Ovšem pak už to můžete s klidem vypnout a o nic zásadního nepřijdete. Pár slušných momentů je sice ještě v bitkách v padělatelské dílně zhruba v 3/4 filmu, ale zas tak super, aby to ospravedlňovalo ty dvě hodiny nudy kolem, to tedy rozhodně není. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Název tomu sice moc neodpovídá ale jedná se o druhé pokračování jednoho z nejlepších Jackieho snímků, kterým je "Božská relikvie". Bohužel čas je neúprosný a přestože jsou některé Jackieho kousky vzhledem k jeho věku stále obdivuhodné, akce je velice málo a dvouhodinová délka v tomto případě naprosto zbytečná. Ubrat půl hodiny nebo přidat více akce, mohl být výsledný dojem přeci jen lepší. Přesto ... klobouk dolů před tím, co tento takřka šedesátiletý blázen pořád dokáže. ()

Reklama

darkreider 

všechny recenze uživatele

Smutne musím konštatovať, že z veľkého očakávania prišlo veľké sklamanie. A to v tretej štvrtine JC dokázal, že do starého železa mu ešte niečo ostáva. Táto polhodina v továrni bola klasická Chanovina, tak ako ju máme radi. Neuveritelná škoda, že zbytok filmu, je pretechnizovaná, umelá a často rendrovaná katastrofa s dialógmi boľavými v ktoromkoľvek z jazykov. Dej mi sem tam nedával zmysel, ale možno sa to len stratilo v preklade. Škoda preškoda. EDIT: Mátalo mi to v hlave tak dlho až musím pridať tretiu hviezdu, tie pomrknutia na staršie relikvie (žuvačky ruleZZ) proste zahrejú na srdci... ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Božská relikvia patrí k mojim najmenej obľúbeným sériam s Jackie Chanom. Ale na túto časť som sa vďaka traileru celkom tešil. Bohužiaľ je pravda, že odkedy Jackie zostarol využíva cgi efekty a laná podstatne viacej ako by sa na hviezdu jeho formátu patrilo. Stále si robí všetky veci sám o to pokoj, ale už tomu chýba akési to čaro jeho starých filmov. Tento film má mnoho rôznorodých rovín, ktoré sú ovplyvnené rôznorodosťou postáv. Problém celého filmu je v tom, že sa rozpadáva na mnoho častí práve kvôli tým rovinám. Síce ich spája jadro príbehu čo je snaha o získanie 12 hláv čínského zverokruhu, ale každá postava rieši svoje problémy povrchne, zloduchovia nemajú moc šancu vyniknúť a okrem scény v továrni, ktorá je skutočne akčná a nápaditá a tej v džungli - ktorá sa môže pochváliť výbornou situačnou komikou a výborným prostredím, vo filme nie je veľa vecí, hodné zapamätania. Síce je to stále starý dobrý Jackie, ale tak silený happyend je bohužiaľ aj na mňa veľa. Z odstupom času musím znížiť na dve. Nech sa akokoľek snažím je to ten typ filmov, ktoré Jackieho ako akčnú ikonu kung-fu skôr zosmiešňujú ako dopomáhajú k jeho kultovosti. Možno by to chcelo nasledujúce roky trocha pozmeniť taktiku. ()

Brunky 

všechny recenze uživatele

Neviem tomu filmu som ani moc nechápal po pravde. Bolo to ako spojené aspoň tri rôzne filmy, niekedy som nevedel v ktorom som...Bol som presvedčený, že tomu filmu dám jednu, max dve hviezdičky, pokiaľ som si nepozrel jednu zo záverečných scén, keď to Jackie aspoň na 20 minút konečne poriadne rozbalil! ()

Galerie (147)

Zajímavosti (14)

Související novinky

Jackie Chan v Expendables 3

Jackie Chan v Expendables 3

20.12.2012

Dvojka v tržbách překonala jedničku a souhrnně má na kontě kulatých 300 milionů dolarů. Trojka nepochybně bude. Ostatně, producenti i Sylvester Stallone to už několikrát potvrdili. Teď nás už zajímá… (více)

Reklama

Reklama