Reklama

Reklama

Mladý pár, George s Lindou, se rozhodnou pro nákup garsoniéry v luxusní čtvrti West Village v New Yorku. Uvědomují si, že splátky budou příliš vysoké, nicméně Linda věří, že prodá svůj dokumentární film o tučňácích, a George doufá v brzké povýšení. Lindin film ovšem HBO zamítne a vzápětí George ze dne na den přijde o práci. Vzhledem ke stávající recesi nemají ani oba mladí lidé šanci sehnat si jinou práci a nové garsonky se mohou zbavit jen s velkou ztrátou. Nezbývá jim než přijmout nabídku Georgeova nesnesitelného bratra Ricka, který může George zaměstnat ve své firmě v Atlantě. Zatím mohou bydlet v jeho vile. Cestou do Atlanty dvojice náhodou narazí na Elysium, idylickou komunitu, která se snaží žít po svém. Bude pro ně Elysium znamenat tolik potřebný nový start, nebo způsobí jenom další potíže? (TV Nova)

(více)

Videa (45)

Trailer

Recenze (171)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Stejně jako Malarkey, kdyby v tom nehrála Jenn filmu bych si ani nevšim a udělal bych dobře. Protože nohy má Jenn vidět i jiných filmech, kozy sice ukáže, ale jenom bagristovi, nám ne. Humor měl zřejmě přestávku na oběd, protože jsem ho ve filmu jaksi nezanamenal a patrání po nějakých jiných esencích v tomhle filmu bylo taky marný. Je jasný, že bagrista tomuhle filmu dá pět hvězd, ale já tu kozí čest neměl čili dám dvě, ale příště radši budou po pokoji lovit mouchu, co mě tam kráva vlítla a bzučela. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Hodně, hodně slabé a blbé. Zbytečně oplzlé, sexistické a nepříjemné. Proč? Protože takové komedie teď Amíci točí. Škoda. Dobrá herecká dvojice, ale úplně pitomý film. * za kočku J. Anniston, protože ta jasně dokazuje, že ještě dlouho bude jednou z nejkrásnějších žen Hollywoodu. A ta druhá z půlky za pohodového P. Rudda a kočku M. Åkerman. Škoda, že šlo o takovou blbost. Herecky to mělo na víc... ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Pokud bych si mohl vybrat mezi ulehnutím po celodenním vyčerpávajícím zaměstnání v miniaturním bytě v New Yorku a spylutím s s přírodou mezi polonahými sjetými individuy kdesi v Atlantě, tak rozhodně volím sex na čerstvém vzduchu. Já si však z těchto variant vybrat nemohu a tak smutně konstatuji, že tohle není ráj pro filmového diváka, ale uživatelé dlouhodobě zamilovaní do Jennifer Aniston si důvody pro udělení nějaké té hvězdy rozhodně najdou. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Snímek svým způsobem ukazuje, jak se také dá řešit bytová problematika v nezaměstnanosti. A je to jízda. Jízda připomínající svobodu a lásku dávných dob hippies. Úsměvný snímek komediálního ražení, který je v jádru věci hodně těžký k řádnějšímu uchopení v daném humoru. No jo, americký styl zábavy je nám v Česku někdy prostě hodně vzdálený. Hippie komunita je směskou podivností v nejrůznějších charakterech, u kterých by se snad každý normální člověk zbláznil. A právě v tom je jádro věci zábavy. Nahý chlap vždy a všude? No a co, je to nudista. Žena posedlá tak životem, že označuje za vraždu i plácnutí mouchy? Jo, normálka. Co kdyby ta moucha měl někde mladý. Že nikde nejsou dveře a klidně se každý pomiluje s každým, jak se komu zamane? Ve zcela svobodném životě zcela běžný stav. Atd. Atd. O nějakém vegetariánství se už ani nemá cenu zmiňovat. Těžko říct, proč je u něčeho takového vůbec použita romantická šablona. Snad pro větší oživení, aby se v rámci děje skutečně něco výraznějšího dělo. Každopádně se poukazuje na dva životní styly ve své rovnováze  mezi civilizovaným životem plné honby za kariérou a bohatstvím a mezi bezstarostným životem v přírodě bez lecjakého stresu a zoufání. Samozřejmě se nezapomnělo na tradiční genderové souboje a už tu máme i použitý rasový kodex, což znamená, že tu máme pár složený z černocha a bělošky, samozřejmě spolu čekající dítě. Snímek je poklidnou etudou nesnažící se o zlomyslný cynismus, ale naopak se snahou uvolněně pobavit. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Představa hippies komunity mě přivádí do neskutečné nepříčetnosti. Pochopím,že má člověk rád přírodu a nebo že si rád zajde na nudistickou pláž nebo že si zahraje pro potěšení na kytaru..Ale natrefit kdesi v končinách na takovéto tutany, co věčně ostatním vštěpují svoje životní "moudra" a hodnoty na uplně jiné úrovni...se mi zdá zcela nemožné - tedy jistě takoví jedinci existují to nepopírám.Oceňuji jakousi myšlenku filmu,která na mě vyvstala,že láska hory přenáší jako tomu bývá ve všech podobných filmech,ale to bylo tak všechno co jsem pochopila.Velkým podílem na tomto hodnocení,které jsem tomuto podivnému snímku udělila, měla známá herecká dvojka Paul Rudd a Jenn Aniston - tihle dva se spolu objevili už ve filmu The Object of my affection a oba je mám hodně ráda. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • Jennifer Aniston na poslední chvíli požádala o vystřižení scény, ve které odhalila prsa. Důvodem měl být její vztah s Justinem Therouxem, s kterým se seznámila během natáčení. (Sufferer)
  • Georgeův (Paul Rudd) tzv. „Mirror Talk“ byl improvizací Paula Rudda. (žvanimírek)
  • Wayne (Joe Lo Truglio) měl během své nahé scény na svých intimních partiích protézu. Většina štábu pak neodolala a protézy se dotkla. (R´Hell)

Reklama

Reklama