Reklama

Reklama

FRACEK vypráví příběh třináctileté Luli McMullen (Chloë Grace Moretz – KICK-ASS), která utíká ze zapadlého farmářského městečka v Nebrasce, aby za sebou nechala domov plný smutku a problémů a vydala se do třpytivého Las Vegas vstříc svým bláznivým a často naivním snům. Během svého strastiplného putování potkává řadu podivínů, odpadlíků i outsiderů a brzy ji společná cesta svede dohromady s dvojicí protikladných tuláků: Eddiem (Eddie Redmayne – TEORIE VŠEHO), kulhajícím kovbojem s dětskou tváří a ostrým jazykem, a půvabnou podvodnicí jménem Glenda (Blake Lively – TV seriál "Super drbna"). Díky nim Luli pozná mnohem víc, než čekala. Setká se se zármutkem i nebezpečím, stejně jako se zázrakem, něhou a těžce vybojovaným vědomím, že vše ještě není ztraceno. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (72)

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Fracek je jednoznačné zklamání. Děj snímku a i to jak se celý příběh vyvíjí dokáže znudit i otrlejšího diváka. Chloin výkon byl i přes množství zbytečných keců docela dobrý a vynikal pouze proto, že všechny ostatní postavy nestali za nic. Kulhavý pedofil-kovboj redmajn a laciná šlapka blejk lively, no kdo by po jejich boku nevynikl? Asi to rozseknu tak, že dám velkoryse dvě hvězdy.... ()

kubilov 

všechny recenze uživatele

Dvě holky, jedna starší a jedna mladší jedou skrze typicky buranský americký country středozápad. Ta malá utíká od rodiny a ode všeho a ta druhá zase od života, který ji stejně dohání. Potkaj úchyláka a začne to bejt v hajzlu. Vlastně tak úplně nechápu co tohle jako mělo bejt, Eddie Redmayne do té spousty filmových úchyláků, hnusáků a pervezáků nepřidává vůbec nic nového, což je docela škoda, protože jsem se docela těšil co předvede. Ovšem co tady pohledával Alec Baldwin, to teda taky fakt nechápu. 2* jen za to, že to Chloe dokázala ve třinácti letech odtáhnout skoro sama. ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Mám rád nezávislé filmy a ty, které se odehrávají na nějakém americkém zapadákově na jihu, ještě radši. Mám rád i Chloë a Redmayne mě zase zaujal v My week with Marilyn. Takže logicky jsem se na Hick i docela dost těšil, o to víc po shlédnutí traileru. Bohužel ve výsledku jsem hodně zklamanej, děj nudnej až běda, herecké výkony nevýrazné, stejně jako hudba. A Chloë? Podle mě má na podobné role ještě pár let čas, ale každopádně patřila mezi to lepší, co může tento snímek nabídnout... ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

White trash road movie o cestě za vlastním osudem a o pokusu vymanit se z bludného kruhu, který se neodvratně mění ve spirálu. Alfou a omegou filmu je herectví Chloë Grace Moretz. Předčasně vyspělé Luli rodiče odepřeli dětství, ale ještě není schopná obstát ve světě dospělých, a proto neustále selhává při kontrontaci s běžnými životními situacemi. Snaha nastoupit na pravou cestu ji vede do dalších problémů a nakonec neodvratně směřuje k ještě horšímu životu, než byl ten, před kterým utekla. Jakkoliv vznešeně vypadá zápletka na papíře, v reálu to už tak slavné není. Hick rozhodně není špatný, jen zoufale nevýrazný. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Film jsem zhlédla především kvůli Chloë Grace Moretz, a částečně taky kvůli Blake Lively. Chloë svým herectvím rozhodně nezklamala, i když její postava může chvílemi skutečně působit otravně až "frackovitě". Blake je průměrná. Krom těchto dvou byl ještě hodně dobrý herecký výkon Eddieho Redmayne. Film sám o sobě je téměř o ničem a stojí především na těch hereckých výkonech. Rozervanost hlavní postavy by mohla být trochu hlubší, aby nepůsobila pouze jako tvrdohlavé děcko. ~(3,3)~ ()

Galerie (14)

Zajímavosti (5)

  • Natáčelo se v amerických státech Nevada a Severní Karolina. (Cheeker)

Reklama

Reklama