Reklama

Reklama

Somrák s brokárnou

  • Kanada Hobo with a Shotgun (více)
Trailer

Obsahy(1)

Ďalší projekt založený na Grindhouse traileri s rovnakým názvom. Príbeh sa odohráva v blízkej budúcnosti, kde zákon so spravodlivosťou podliehajú zločinu a násiliu. Proti skorumpovanému policajnému štátu sa postaví jeden bezdomovec s brokovnicou, ktorý na ceste za spravodlivosťou postrieľa zopár skorumpovaných policajtov, pedofilného Santa Clausa a mnoho iných chrapúňov. (ČSFD)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (288)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Chápu obě strany, ty kterým se to líbí i ty kteří to výslovně odsuzují. Je to dost rozporuplný film. Můj názor na tuhle "šílenost" je asi někde mezi. Určitě z toho nejsem nějak vyplesknutý, ale ani to úplně neodsuzuju, protože některý momenty se povedly. V celkovým pohledu je to docela sračka, ale najdou se tam místa, která stojí za to a dokážou velmi zaujmout. 55% ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

zvrhlost, nechutnost, brak. no co taky čekat od tvůrce krátkometrážní vánoční ujeťárny jménem Treevenge... ale tady už byly ty krvavé hry bez hranic i na mě trochu moc... přesto místy pobaví. na kvality Mačety ale brokárna zdaleka nedostřelí... 50%. [2. wayFUCKý HD FEST] ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Až příště vylezu z Tesca a přistoupí ke mě nějaký vagus s žádostí o cigáro, vrazím mu do ruky celý pakl, nadšeně se s ním podělím o půlku nákupu a budu doufat, že má rád Dobrou mámu, taveňák pro juniory a mraženou brokolici. Nic jiného mi totiž děcka nežerou. Triumfální návrat Velkého blondýna s černou brokovnicí, který ukázal Quentinovi, že i Auto zabiják nemusela být taková nudná sračka! ()

Phobia

všechny recenze uživatele

Babo, raď! Jak mám tuhle ryzí úchylárnu oznámkovat? Děj absurdní a zvrácený, s logikou a věrohodností se scénář vůbec nepotkal a celkově je "Hobo with a Shotgun" nadějným aspirantem na Zlatou vagínu pro peachovinu roku, ne-li celé uplynulé dekády. O čem že to vlastně je? Obézní houmles touží po sekačce na trávu a z nějakého důvodu považuje za dobrý nápad na ni vyžebrat finance ve městě, kde jsou morálka a soucit neznámými pojmy, vše je podřízeno zákonu silnějšího a slabší krvácejí na ulicích. Pokud si užíváte koupel v tělesných tekutinách, jásáte při pohledu na utržené končetiny, s oblibou kopáte do odseknutých hlav a voní vám flambovaný dorost, nejspíš tomuhle dílku bez váhání napaříte pět hvězdiček a pustíte si ho znova. Ale mně přece jen vyhovuje střízlivější a méně okázalý boj se zločinem, mnohem víc si vychutnám prosté stisknutí spouště Paula Kerseyho, než tenhle cirkus létajících tkání, úlomků kostí a vyvržených vnitřností. Rutgerovi bych jednu hvězdičku přišila, i když je na bezďáka dost vyžraný a našlo by se pár důvodů, proč přihodit druhou, ale prdím na to. Tohle prostě nebyl film pro mě, na to nejsem dost zvrhlá, howgh! ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Krvák s trošku nesmyslným příběhem a drsným Hauerem, který ale nezaujme. Jeho moudra a hlášky mi nepřišli ani drsný a ani vtipný. Pár gore okamžiků, sem tam nějaká přehnaná scéna.. ale proč mě to nezaujalo? Prostě příběh mi nějak uniká z kontextu, je to celý takový nesmysl a na Rodriguezovi grindhousi to fakt nesahá ani po paty. Tohle mě prostě nezaujalo ale těším se na další grindhousi. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Auto, ve kterém jezdí Slick (Gregory Smith) a Ivan (Nick Bateman), je Bricklin SV-1, vyráběný v Kanadě v 70. letech. (Corpsegrinder)
  • Brokovnice, kterou bezdomovec (Rutger Hauer) ve filmu používá, je Remington 870. (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama