Reklama

Reklama

Somrák s brokárnou

  • Kanada Hobo with a Shotgun (více)
Trailer

Obsahy(1)

Ďalší projekt založený na Grindhouse traileri s rovnakým názvom. Príbeh sa odohráva v blízkej budúcnosti, kde zákon so spravodlivosťou podliehajú zločinu a násiliu. Proti skorumpovanému policajnému štátu sa postaví jeden bezdomovec s brokovnicou, ktorý na ceste za spravodlivosťou postrieľa zopár skorumpovaných policajtov, pedofilného Santa Clausa a mnoho iných chrapúňov. (ČSFD)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (288)

Gary 

všechny recenze uživatele

HOBO WITH A SHOTGUN se pohybuje někde mezi dvaceti a osmdesáti procenty! Rutger Hauer ale tak absolutně válí, že mu přidávám na hodnocení, protože tenhle týpek pořád umí a od dob Stopaře nepolevil, ba naopak brutálně přidává na drajvu! HOBO je velká směs trapnosti, dokonalosti, hnusu, blbosti, strašných záběrů i úžasných hlášek. Je tak neuvěřitelně mimo veškerý vkus, že jsem vlastně nic takového ještě neviděl. K dokonalosti mu však chybí více nadsázkového humoru, který tak pěkně uměl Rodriguez v Planetě Terror. " I'm gonna sleep in your bloody carcasses tonight!" ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

zvrhlost, nechutnost, brak. no co taky čekat od tvůrce krátkometrážní vánoční ujeťárny jménem Treevenge... ale tady už byly ty krvavé hry bez hranic i na mě trochu moc... přesto místy pobaví. na kvality Mačety ale brokárna zdaleka nedostřelí... 50%. [2. wayFUCKý HD FEST] ()

Reklama

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Film s gulema! Rutger Hauer předvádí opravdu snad nejlepší výkon své kariéry. Kam se na Hobo with a Shotgun hrabe The Hitcher. No, i když to je sporné. Je zde pár scén, které vám opravdu hnou žaludkem a bůhví čím ještě. Dá se říct, že je to takový novodobý Toxic Avenger. Skvělá odvazová řežba. Aspoň, že se dnes ještě může objevit slušný osmdesátkový masakr. ()

mcb 

všechny recenze uživatele

Amatérská řež, ve které se dá snad ocenit jen přemíra režisérových nápadů a jeho odhodlání je realizovat. Jinak si neumím vysvětlit, proč vlastně tahle s*ačka vznikla. Chvíli to vypadá, že to má nějaké ambice, ale nakonec se to zvrhne v obyčejnou přehlídku gore efektů, umělé krve a vyhřezlých střev, která začne nudit přibližně od desáté minuty. Jde vidět, že se scénářem si nikdo hlavu nelámal (aneb i dobré béčko musí být dobře napsané), chybí mu hlášky a nadhled, takže žádného druhého Rodrigueze nečekejte. Jalový Rutger Hauer už opravdu patří do starého železa a nepomůže mu se z něj vyhrabat ani tahle, v budoucnu možná kultovní role. Přesto hluboký úklon před Eisenerem, že tuhle zvrhlost dotlačil do regulérní distribuce. Bohužel to ale tomuhle podprůměrnému, byť silně nekorektnímu (školní autobus) počinu body navíc nepřidá. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Chápu obě strany, ty kterým se to líbí i ty kteří to výslovně odsuzují. Je to dost rozporuplný film. Můj názor na tuhle "šílenost" je asi někde mezi. Určitě z toho nejsem nějak vyplesknutý, ale ani to úplně neodsuzuju, protože některý momenty se povedly. V celkovým pohledu je to docela sračka, ale najdou se tam místa, která stojí za to a dokážou velmi zaujmout. 55% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Brokovnice, kterou bezdomovec (Rutger Hauer) ve filmu používá, je Remington 870. (Zdroj: ČSFD)
  • Film byl natočen v kanadské provincii Nové Skotsko, kde žije velmi početná francouzská komunita. Ve scéně se školním autobusem je tak možné na zadním okně autobusu vidět nápis "sortie de secours", což je francouzský výraz pro únikový východ. (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama